Τα βλέμματα στις Σέρρες...

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010 | 0 σχόλια

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Τετάρτη (20/1) η 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας | Πηγή: InTime
Τρίτη 19/01/10
Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται την Τετάρτη (20/1) η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό, όπως και ο Πανιώνιος στη Φυλή από τον Θρασύβουλο. Από την άλλη η Ξάνθη υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Ατρόμητος τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της δεύτερης τετράδας του Κυπέλλου Hellas Online:
Τετάρτη 20 Ιανουαρίου (17:00) 
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ
Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου
Θρασύβουλος-Πανιώνιος
Εχουν γίνει οι εξής αγώνες:
Παναθηναϊκός-Πιερικός 2-1
Αρης-Αστέρας Τρίπολης 2-0
Λεβαδειακός-Καβάλα 0-0 (2-4 στα πέναλτι)
Καλλιθέα-Τρίκαλα 1-1 (4-3 στα πέναλτι)

ΤΙ ΓΚΟΛ ΕΙΔΕ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ!!!!

ΤΡΙΤΗ 19-1-2010
Αν Ελληνας διαιτητής τολμούσε και κατοκύρωνε τέτοιο γκόλ, ακόμη θα έτρεχε νασ κρυφτεί.. αλλά στη Γερμανία είναι διαφορετικά... Δείτε το:
 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΖΙΚΟ

ΤΡΙΤΗ 19-1-2010


"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αρτούρ ντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο) και τους βοηθούς του Εντουάρντο Αντούνες Κοΐμπρα και Μορασί Βασκονσέλος Σαντ' Αννα. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με βοηθό τον Ανδρέα Νινιάδη."
Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση ο ΟΣΦΠ διέκοψε τη συνεργασία της με τον ΖΊΚΟ και προπονητής νααλαμβάνει σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίας ο Πάντοβιτς με συνεργάτη τον Νινιάδη.Ο Πάντοβιτς θα καθίσει στον πάγκο στο επόμενο παιγνίδι του Ολυμπιακού.
 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Εχθρικός και προκλητικός ο διαιτητής κ. Μήτσιος Πιερικός – Κέρκυρα 1-2

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010


Ένας θαυμάσιος Πιερικός έκανε την πρωτοπόρο της Β’ Εθνικής να ψάχνεται.
Σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο ο Πιερικός ήταν σαφώς ανώτερος της Κέρκυρας, που κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα.
Πέτυχε ένα γκολ, είχε ένα δοκάρι και πολλές άλλες ευκαιρίες για να κλειδώσει το παιχνίδι όμως τελικά έφυγε στ’ αποδυτήρια με το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός δεν είχε αντίπαλο μόνο την πολύ καλή Κέρκυρα αλλά και το διαιτητή του αγώνα κ. Μήτσιο από την Ήπειρο που το πρώτο υπέρ του Πιερικού σφύριγμα το έδωσε αφού η Κέρκυρα πήρε το προβάδισμα στο σκορ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 85ο λεπτό ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε μία κίτρινη κάρτα στους παίκτες της Κέρκυρας ενώ φόρτωσε τους παίκτες του Πιερικού. Καείς δεν αμφισβήτησε την Κέρκυρα.
Μπορεί όμως να μας πει κανείς αν οι παίκτες αυτοί αντιμετώπιζαν την εχθρική διαιτησία του κ. Μήτσιου αν θα  έφταναν στη νίκη;
Οι παίκτες του Πιερικού νίκησαν τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές όχι όμως και την προκλητική και εχθρική διαιτησία του κ. Μήτσιου.
«Κρατάει χρόνια αυτή ο κολόνια» κύριοι της Διοίκησης του Πιερικού.
Κάτι πρέπει να γίνει. Αυτό δεν πάει άλλο.
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού οι αγανακτισμένοι φίλαθλοι αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της Λίγκας Β’ Εθνικής και πρόεδρο της Κέρκυρας κ. Καλογιάννη, τον προπονητή της Κέρκυρας κ. Τενέ και το διαιτητή του αγώνα κ. Μήτσιο και έμειναν έξω από τα αποδυτήρια για μια περίπου ώρα.
Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 1’ μετά από σουτ του Λαμπρόπουλου η μπάλα βρήκε το χέρι παίκτη του Πιερικού μαζί με άλλους παίκτες της Κέρκυρας και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ.
Στο 4’ πολύ δυνατό συρτό σουτ του Τσίγκα, η μπάλα πέρασε κάτω από πολλά πόδια αλλά ο Καρακούτσης μπλόκαρε.
Στο 5’ μετά από κόντρα του Παντελιάδη, η μπάλα φτάνει στην άμυνα της Κέρκυρας, ο Ολγκίν έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Αποστολίδης μπλόκαρε.
Στο 8’ δυνατό διαγώνιο σουτ του Μακρή μπλόκαρε ο Αποστολίδης.
Στο 14’ ο Παντελιάδης τροφοδοτεί τον Γιαζιτζόγλου, αυτός έφυγε γρήγορα και γύρισε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε από την άλλη πλευρά της περιοχής στον Χατζηζήση που έπιασε πολύ δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Κέρκυρας, αυτή αναπήδησε στο έδαφος και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί. Στη φάση αυτή ο Ολγκίν προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά αλλά ο Βενέτης τον κράτησε με τα χέρια και δεν τον άφησε να σηκωθεί. Ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα.
Στο 19’ ο Πιερικός ανοίγει το σκορ. Ο Γιαζιτζόγλου από αριστερά έβγαλε σέντρα στην άμυνα της Κέρκυρας, ο Βενέτης απέκρουσε με κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Θάνο που έξω από την περιοχή έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ, κάρφωσε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα της Κέρκυρας και έγραψε το 1-0.
Στο 65’ ο Γιανιτσανάκης με κάθετη πάσα έβγαλε τον Λορέντζο μόνο με τον τερματοφύλακα, αυτός σούταρε, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και ο επερχόμενος Μπερνς με νέο σουτ έγραψε το 1-1. Οι παίκτες του Πιερικού διαμαρτυρήθηκαν ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.
Στο 75’ σουτ του Φλαβίνιο μπλόκαρε ο Καρακούτσης,
Στο 76’ ο Κοντοδήμος κερδίζει τη μπάλα κάνοντας φάουλ στον Ολγκίν, ο διαιτητής δεν το δίνει και με βαθιά πάσα βγάζει τον Μπερνς σε ευνοϊκή θέση που βγήκε γρήγορα, πλάσαρε και έκανε το 1-2.
Στο 83’ σουτ του Γιαντιτσανάκη έφυγε μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 80’ μετά από σέντρα – φάουλ του Γιαζιτζόγλου, ο Ρέγιες κέρδισε την κεφαλιά, Κωνσταντινίδης και Μακρής έτρεξαν να προλάβουν αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 93’ μετά από σέντρα πάσα του Παντελιάδη ο Γκουγκουλιάς βγήκε μόνος μέσα στην περιοχή καταδιωκόμενος από τον Βενέτη που φάνηκε να τον κρατά και ο Γκουγκουλιάς να μην μπορεί να γίνει κάτοχος της μπάλας αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε τίποτα.
Οι συνθέσεις
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης (81' Ρέγες), Γιαζιτζόγλου, Μακρής, Κοντέων, Παντελιάδης, Φρέντερικς, Θάνος (69' Κωνσταντινίδης), Ολγκίν (74' Γκουγκουλιάς).
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Ιωάννου (59' Γιαννιτσανάκης), Βενέτης, Κοντοδήμος, Φλαβίνιο (82' Μακρυδημήτρης), Μπερνς, Λαμπρόπουλος (46' Ρεπερνέ), Παρασκευαίδης, Τσίγκας, Νακαράτο, Λουρένσο.
Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή αντίκρισαν από τον Πιερικό οι Κοντέων, Χατζηζήσης, Κωνσταντινίδης, Παντελιάδης και Εξουζίδης και από την Κέρκυρα, όλες όμως μετά το 85’, οι Μακρυδημήτρης, Αποστολίδης και Νακαράτο.
Οι δηλώσεις των δύο προπονητών
Μπάμπης Τενές, προπονητής Κέρκυρας
«Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι και υπήρχε μεγάλο πάθος και από τις δύο ομάδες. Θέλαμε τη νίκη γιατί θέλαμε να κλείσουμε τον γύρο όπως ακριβώς πήγαμε μέχρι τώρα και από την ομάδα του Πιερικού μια μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να μπει στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι η ομάδα μου στάθηκε πάρα πολύ καλά, είχε πολύ καλή κυκλοφορία και φάσεις που θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι ακόμα πιο εύκολα. Ο Πιερικός ήταν πάρα πολύ καλός στο ξεκίνημα και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με μεγάλο πλεονέκτημα στα στημένα και εκεί μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Εμείς προσπαθήσαμε βάζοντας τη μπάλα κάτω να μπούμε στη αντίπαλη περιοχή. Πετύχαμε δύο καθαρότατα γκολ, έγιναν δύο περιπτώσεις πέναλτυ, μία υπέρ μας και μία υπέρ του Πιερικού για τις οποίες όμως δεν έχω άποψη γιατί ήμουν μακριά. Αν τα δείξει η τηλεόραση θα δούμε αν έχουμε δίκιο. Κλείνουμε τον πρώτο γύρο με 40 βαθμούς που είναι μια σημαντική συγκομιδή βαθμών και τώρα μας περιμένει ένα μεγάλο ντέρμπι τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Και εκεί πρέπει να είμαστε σοβαροί. Εύχομαι στο φίλο τον Σούλη και στον Πιερικό να πετύχει τους στόχους τους. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και τη μεγάλη νίκη που κατάφεραν να πάρουν απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα».
Σούλης Παπαδόπουλος, προπονητής Πιερικού
«Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Κέρκυρας γιατί για μένα έχει ανέβει ήδη στην Σούπερ Λιγκ γιατί πιστεύω ότι έχει καλό προπονητή και καλή ομάδα αλλά έχει και όλα τα άλλα που χρειάζεται μια ομάδα Β’ Εθνικής για ν’ ανέβει. Όσο για το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο είμασταν πάρα πολύ καλοί, καλύτεροι από την Κέρκυρα και θα έπρεπε να προηγηθούμε με δύο και με τρία γκολ και για μένα η φάση με τον Ολγκίν είναι καθαρό πέναλτυ και έπρεπε να δοθεί. Όπως και αυτό με το Γκουγκουλιά στις καθυστερήσεις. Για μένα όμως δεν έχει σημασία αυτό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο διαιτητής έκανε ότι έπρεπε να κάνει για να κερδίσει η Κέρκυρα. Έτσι είναι η Β’ Εθνική, το είπα και προχθές μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όταν μου έκαναν τις ερωτήσεις πως ο Πιερικός δεν είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία. Τι να κάνουμε αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα μπορεί να με καλέσουν γι’ αυτά που λέω αλλά τι να κάνουμε. Ο ίδιος διαιτητής με είχε παίξει εμένα με το Αιγάλεω και το 2-0 το έκανε 2-2 χωρίς να θέλω να μειώσω καθόλου τον κ. Τενέ γιατί πιστεύω πως είναι και καλός και αξιόλογος προπονητής. Μακάρι να τα είχα και εγώ αυτά. Εμείς τώρα θα παλέψουμε για να ξεφύγουμε από την κάτω ζώνη. Είναι κρίμα όμως για τον Πιερικό και για τους παίκτες αλλά και για τον προπονητή αλλά και για τον κόσμο και για τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο που έχει τέτοια αντιμετώπιση από τη διαιτησία».(ΤΟΠΙΚΗ)
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Τα βρίσκει με Χαλκιά και Γκαρσία – Δυσκολίες με Ίβιτς και Λίνο

ΤΡΙΤΗ 19 Ιαν, 2010 Από sportdogteam
Τα βρίσκει με Χαλκιά και Γκαρσία – Δυσκολίες με Ίβιτς και Λίνο
Πολύ κοντά στην ανανέωση βρίσκεται ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος πραγματοποιεί φέτος την καλύτερή του χρονιά με τον ΠΑΟΚ.
Ο παίκτης είχε συνάντηση χθες σε πολύ καλό κλίμα με τον Ζήση Βρύζα και τον Σέρτζιο Κονσεσάιο και σύμφωνα με τις πληροφορίες βρέθηκε η «χρυσή τομή» για την ανανέωση του διεθνούς πορτιέρο για ακόμη δυο χρόνια.
Η οριστική συμφωνία, ωστόσο, θα επικυρωθεί με την επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία της ομάδας.
Το ίδιο θετικά ήταν τα νέα, όπως σας έγραφε από χθες ο sportdog, και για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αναμένεται να ανανέωσει με τη σειρά του για δυο χρόνια. Πάντως, ο Ουρουγουανός αναμένεται να δεχθεί μείωση αποδοχών
Όσον αφορά την περίπτωση του Βλάνταν Ίβιτς χθες δεν υπήρξε συμφωνία και αντίθετα προέκυψαν κάποιες δυσκολίες. Αυτό γιατί ο Σέρβος άσος θέλει διετές συμβόλαιο, ενώ η «ασπρόμαυρη» διοίκηση του προτείνει σε πρώτη φάση μονοετές. Πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει και στο οικονομικό, ωστόσο, οι δυο πλευρές είναι διατεθειμένες να ξανακαθίσουν στο τραπέζι για να τα βρουν.
Τέλος, ο Λίνο θέλει να μείνει αλλά τα χρήματα που του δίνει ο ΠΑΟΚ φαίνεται να μην τον ικανοποιούν απόλυτα και ενδεχομένως ο παίκτης να κοιτάξει για άλλες προτάσεις. Αν δε βρει κάτι καλύτερο θα προσπαθήσει να συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο του Βορρά».
(αυτή τη στιγμή αμοίβεται με 600 χιλ. ευρώ το χρόνο). 

Μέχρι την Αμερική έφτασε το γκολ του «Κάρα»!

ΤΡΙΤΗ 19 Ιαν, 2010 Από Γιώργος Κτενάς
Μέχρι την Αμερική έφτασε το γκολ του «Κάρα»!
Ως το καλύτερο τέρμα από όσα σημειώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Ευρώπης κρίθηκε αυτό του Γιώργου Καραγκούνη, εναντίον του Πανθρακικού, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο!
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Thebiglead.com» σχολίασε σε χθεσινό της δημοσίευμα το γεγονός, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να τυγχάνει για μία ακόμα φορά παγκόσμιας αναγνώρισης




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Μετράει ώρες!

Μετράει ώρες!

ΤΡΙΤΗ 19 Ιαν, 2010 Από sportdogteam
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΝ ΖΙΚΟ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.-
Εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί επίσημα από τον ΟλυμπιακόΖίκο, αφού φαίνεται ότι η διοίκηση της ομάδας έχει ήδη αποφασίσει την αποχώρηση του Βραζιλιάνου προπονητή.
Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την πλατεία Αλεξάνδρας, με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο να ανακοινώνει στον 56χρονο τεχνικό την απόφαση των «ερυθρόλευκων», πριν από τη σημερινή προπόνηση. Κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να γυμνάσει ξανά τους πρωταθλητές ο Ζίκο.
Το μόνο που μένει για να ανακοινωθεί και επίσημα η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, είναι η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών σχετικά με την αποζημίωση, η οποία αναμένεται να φτάσει το ένα εκ. ευρώ.
Λέγεται, μάλιστα, ότι η πληροφορία που υπάρχει από χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία, δεν διασταυρώθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να μην μάθει τις εξελίξεις από τις εφημερίδες ο Ζίκο σήμερα το πρωί!
Με Μπάντοβιτς εναντίον του ΠΑΟΚ
Οι πρώτες πληροφορίες από πηγές κοντά στη διοίκηση, αναφέρουν ότι η ομάδα θα πορευτεί το πρώτο διάστημα με τους Μπάντοβιτς και Νινιάδη στο «τιμόνι» της. Εξάλλου, ο Γιουγκοσλάβος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή, σε αντίθεση με τον Νινιάδη.
Την ίδια ώρα, που τα πρώτα ονόματα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, ως υποψήφιοι να αντικαταστήσουν τον Ζίκο στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Φατίχ Τερίμ είναι ένας από αυτούς, όπως και ο Μάριο Μπερέτα που είχε ακουστεί και την άνοιξη του 2008.
Το πιο πιθανό σενάριο, πάντως, είναι η ομάδα να πορευτεί με τους Μπάντοβιτς και Νινιάδη μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να παρθούν οι όποιες αποφάσεις. Ειδικά αν δύο σκάουτερ καταφέρουν να αλλάξουν άμεσα το κλίμα στην ομάδα και την αγωνιστική της εικόνα και έρθουν εξ' αρχής θετικά αποτελέσματα.

ΕΠΣΠ - Α , Β ,Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Βαθμολογία Β' Εθνικής



ΤΡΙΤΗ 19-1-2010

Ομάδα
Βαθμοί
ΚΕΡΚΥΡΑ 40
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 32
ΟΦΗ 30
ΕΘΝΙΚΟΣ 29
ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ 27
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 26
ΔΙΑΓΟΡΑΣ 24
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 24
ΠΙΕΡΙΚΟΣ 22
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 21
ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 20
ΡΟΔΟΣ 19
ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 19
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 19
ΙΩΝΙΚΟΣ 18
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 17
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 17
ΑΙΓΑΛΕΩ 4    
 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές της 5ης φάσης

 ΤΡΙΤΗ 19-1-2010

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν στους αγώνες της 20/1/2010 για την 5η φάση του Κυπέλλου Hellas OnLine 2009-2010. (18/1/2010)


Τετάρτη 20/1 (17:00)
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Μάλαμας (Εύβοιας)
4ος: Δημητρόπουλος (Αθηνών)


Τετάρτη 20/1 (17:00)
Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαϊας), Μπιτσίδης (Θράκης)
4ος: Κύζας (Δράμας)


Τετάρτη 20/1 (17:00)
Σκόντα Ξάνθη - Ολυμπιακός Βόλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης, Λαζάρου (Μακεδονίας)
4ος: Θάνος (Γρεβενών)


Τετάρτη 20/1 (17:00)
Θρασύβουλος - Πανιώνιος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γενναίος (Αθηνών), Κωστάρας (Αιτ/νιας)
4ος: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

http://athlitikipierias.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-2: "ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ" ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-2.

ΤΡΙΤΗ 19-1-2010
Την ήττα με 1-2 από την πρωτοπόρο Κέρκυρα γνώρισε ο, "διπρόσωπος" απόψε, Πιερικός στον αγώνα που έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Οι "μελανόλευκοι" αν και προηγήθηκαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Θάνου στο 19', τελικά έφυγαν με...άδεια χέρια από το γήπεδο μιας και οι "Φαίακες" στην επανάληψη με δυο γκολ του Αυστραλού Μπερνς στο 64' και το 77' γύρισαν το ματς και "απέδρασαν" από την Κατερίνη με το "τρίποντο". Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε άξιο συμπαραστάτη στις προσπάθειές της τον Ηπειρώτη διαιτητή Μήτσιο ο οποίος για 85 περίπου λεπτά συνέδραμε τους Κερκυραίους με τις αποφάσεις του. Δεν είναι μόνο οι δυο περιπτώσεις πέναλτι που διαμαρτύρονται οι Κατερινιώτες, στο 13' σε τράβηγμα του Βενέτη στον Ολγκίν και στις καθυστερήσεις σε τράβηγμα πάνω στο Γκουγκουλιά (ειδικά η δεύτερη περίπτωση ήταν καθαρή) αλλά και οι πέντε κάρτες που υπέδειξε στους Κατερινιώτες, μαζί με πλειάδα φάουλ εις βάρος του Πιερικού. Ο Μήτσιος, στα τελευταία 8 λεπτά, θέλοντας να κρατήσει τα προσχήματα, "φόρτωσε" με τέσσερις κάρτες και παίκτες της κερκυραϊκής ομάδας, όντας στις συγκεκριμένες φάσεις αρκετά...γαλαντόμος για τον Πιερικό.
Ο Πιερικός ήταν σαφώς ανώτερος στο α' μέρος, θα μπορούσε να προηγηθεί με περισσότερα τέρματα κόντρα σε μια Κέρκυρα που παρουσίασε λίγα πράγματα. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου έχοντας τη συμπαράσταση και των περίπου 1500 φιλάθλων που ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, είχαν και δοκάρι στο 13', στην ίδια φάση που έγινε το πέναλτι στον Ολγκίν, αλλά και άλλες αξιόλογες στιγμές. Στην επανάληψη όμως, η απόδοση του Πιερικού διαφοροποιήθηκε προς το χειρότερο και αρκούσαν δυο στιγμές αδράνειας της άμυνας των "μελανολεύκων" στο 64' και στο 77' για να τις εκμεταλλευτεί ο Μπερνς και να αλλάξει το σκηνικό. Στο διάστημα αυτό η Κέρκυρα έδειξε καλά στοιχεία με άψογη κυκλοφορία της μπάλας, στοιχεία που την έχουν φέρει στην κορυφή του πίνακα . Ο Πιερικός μετά το 1-2 προσπάθησε να αντιδράσει, όμως έλειπε το καθαρό μυαλό από τους ποδοσφαιριστές που σε συνδυασμό με την κόπωση από την υπερπροσπάθεια κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν επέτρεψε στην ομάδα της Κατερίνης να ισοφαρίσει. Θα μπορούσαν πάντως οι προσπάθειες των γηπεδούχων να τελεσφορήσουν, αν ο Μήτσιος δεν "έκλεινε τα μάτια" στο τράβηγμα του Γκουγκουλιά στις καθυστερήσεις.
Η ήττα αυτή κράτησε τον Πιερικό τέσσερις βαθμούς από την 6η θέση της βαθμολογίας με το τέλος του πρώτου γύρου. Επόμενο παιχνίδι για τους "μελανολεύκους" αυτό στο Αγρίνιο με τον ισχυρό Παναιτωλικό.
ΤΟ "ΦΙΛΜ" ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2009-10
17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΑΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ
Διαιτητής: Μήτσιος (ΕΠΣ Ηπείρου)
Βοηθοί: Ναλμπάντης (ΕΠΣ Κιλκίς)
Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Κιλκίς)
4ος διαιτητής: Τίκας (ΕΠΣ Καρδίτσας)
Κίτρινες κάρτες: Κοντέων, Χατζηζήσης, Εξουζίδης, Κωνσταντινίδης, Παντελιάδης-Μακρυδημήτρης, Μπερνς, Αποστολίδης, Ρεπερνέ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης (80’ Ρέγιες), Γιαζιτζόγλου, Μακρής, Κοντέων, Παντελιάδης, Φρέντερικς, Θάνος (67’ Κωνσταντινίδης), Ολγκίν (73’Γκογκουλιάς).
Στον πάγκο ήταν: Γουμάγιας, Γκουγκουλιάς, Κωνσταντινίδης, Παστός, Ρέγιες, Τσιτλακίδης, Αγγελόπουλος.
Κέρκύρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Ιωάννου (64’ Γιαννιτσανάκης), Βενέτης, Κοντοδήμος, Φλαβίνιο (81’ Μακρυδημήτρης), Μπερνς, Λαμπρόπουλος (46’ Ρεπερνέ), Παρασκευαΐδης, Τσίγκας, Γκουστάβο, Λουρένσο.
Στον πάγκο ήταν: Μπουτζίκος, Ρεπερνέ, Γιαννιτσανάκης, Κολοτούρος, Σιαράβας, Μακρυδημήτρης, Μάτος Ντε Σόουζα
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
  • 6’ Από εκτέλεση κόρνερ του Παντελιάδη, ο Εξουζίδης έκανε την πρώτη κεφαλιά προς το τέρμα της Κέρκυρας, παρενεβλήθη ο Ολγκίν με νέα κεφαλιά αλλά ο Αποστολίδης σωστά τοποθετημένος μπλόκαρε τη μπάλα.
  • 8’ Δυνατό σουτ του Μακρή από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Αποστολίδης με τις γροθιές απέκρουσε τη μπάλα.
  • 13’ Σουτ Χατζηζήση, η μπάλα στο δοκάρι, τράβηγμα από τον Βενέτη στον Ολγκίν που δεν τον αφήνει να κάνει την προσπάθεια, το ριμπάουντ παίρνει ο Μακρής ο οποίος επιχειρεί συρτό σουτ αλλά η μπάλα φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αποστολίδη. Ο διαιτητής δεν έδωσε το προφανές πένάλτι!
  • 19’ ΓΚΟΛ! 1-0: Σέντρα Γιαζιτζόγλου, κεφαλιά Ολγκίν για τον Θάνο, αυτός με διαγώνιο σουτ νικάει τον Αποστολίδη κάνοντας το 1-0.
  • 26’ Γυριστό σουτ του Μακρή από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα όμως ψηλά άουτ.
  • 28’ Φάουλ Γιαζιτζόγλου, καλή κεφαλιά ο Κοντέων, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Αποστολίδη.
  • 32’ Κεφαλιά του Λουρένσο, από σέντρα Γκουστάβο, αλλά ο Παντελιάδης με γυριστό πρόλαβε και απομάκρυνε τη μπάλα.
ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
  • ΓΚΟΛ! 1-1: 65’ Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Πιερικού, ο αφύλακτος Λουρένσο πλασάρει, αποκρούει ο Καρακούτσης, η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Πιερικού και ο Μπερνς παίρνει το ριμπάουντ και από κοντά κάνει το 1-1.
  • 66’ Στην πλάτη της άμυνας του Πιερικού βγαίνει ο Φλαβίνιο, πλασάρει από κοντά, αλλά ο Καρακούτσης αποκρούει.
  • 77’ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Μπερνς έγινε κάτοχος της μπάλας, ταχύτατος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, πρόλαβε τον Καρακούτση και πλάσαρε εύστοχα στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι του Πιερικού και εν συνεχεία στα δίχτυα κάνοντας το Πιερικός-Κέρκυρα 1-2.
  • 87’ Κεφαλιά του Ρέγιες από εκτέλεση φάουλ του Γιαζιτζόγλου, δεν πρόλαβε από κοντά ο Τασίδης να κάνει την προβολή.
  • 90’+ Τράβηγμα του Γκουγκουλιά μέσα στην περιοχή της Κέρκυρας, «παίζετε» δείχνει ο Μήτσιος.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ
  • Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δημοσιογράφου Γιώργου Πλακίδα.
  • Περίπου 20 εκδρομείς από την Κέρκυρα στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας τους.
  • Από τα δημοσιογραφικά θεωρεία παρακολούθησε τον αγώνα ο πρόεδρος της Κέρκυρας και της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης, ο οποίος κατά την αποχώρησή του συγκέντρωσε τη μήνι των οπαδών του Πιερικού.
  • Φαίνεται πως απέδωσε το "άνοιγμα" της ΠΑΕ στη νεολαία της πόλης καθώς στο σημερινό παιχνίδι, ο κόσμος ήταν πιο εκδηλωτικός σε σχέση με τα προηγούμενα.()

Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ

Κατερίνη, 19 Ιανουαρίου 2010

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ

Αναγέννηση Λιτοχώρου – Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ 60-67

Στο ανδρικό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας
● Με τη συμμετοχή αθλητών και από τις ομάδες των παίδων και των εφήβων η θυγατρική Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ νίκησε στο Λιτόχωρο την Αναγέννηση με 67-60. Κύριο χαρακτηριστικό του παιγνιδιού ήταν η πολύ καλή παρουσία και των δύο ομάδων. 
Στα 10λεπτα: 12-25, 25-39, 42-51, 60-67.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ντόκας και Μελανίδης.
Οι συνθέσεις: 
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ (Καλαϊτζής): Γραμματόσης 16, Βέττας 14, Βαμβάκος, Γουλάρας 2,
Κωστίδης 7, Φαρμάκης 10, Σινανίδης, Αρχοντής 10, Πρεβεζιάνος 1.
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 ΒΙΟΡΟΛ (Κασσομενάκης): Χερβαντίδης, Ταμουρίδης 23, Αναγνώστου, Σφήκας 15, Κολαξίδης 5, Ζορμπάς 4, Παυλίδης 4, Ζήσκας, Νούρης, Ντινόπουλος  16, Παπαβραμίδης.
*
ΑΟΚ Έδεσσας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 61-70
Στο γυναικείο πρωτάθλημα
● Ακόμη μια ομάδα, αυτή της ΕΔΕΣΣΑΣ υπέκυψε στην ανωτερότητα της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου και ηττήθηκε μέσα στην έδρα της.  Η ομάδα της Κατερίνης πραγματοποιώντας  πολύ καλή εμφάνιση  πέρασε  και από την Έδεσσα και στρέφει τώρα την προσοχή της στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Αριδαία στην Κατερίνη. Χωρίς να υπάρχει κάποια αθλήτρια που να υστέρησε στην απόδοσή της,  η  Ζουγκουρίδου  μαζί με την  Καρασαββίδου, εκτελεστικά και οι Ευσταθίου με τη Μουστακίδου αμυντικά, οδήγησαν την ομάδα   στη νίκη
Στα 10λεπτα: 16-21, 29-38, 43-53, 61-70.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ντόγκας και Αρβανίτης.
Οι συνθέσεις:
ΑΟΚ ΕΔΕΣΣΑΣ (Μίλτσης): Γατσούλη 2, Σάλα 10, Παπαδοπούλου 6, Κράλλη 25(3), Ελευθεριάδου  3, Μπόσκου 8, Κέκη 3 , Τριψιάνη 4, Πετλή, Σημάδη.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Μηλιάτης): Μουστακίδου 10, Λάππα 6, Μυστρίδου Ο. 2, Ζουγκουρίδου 24(4), Ευσταθίου 12, Κουζώνη, Σιώκου 2, Καρασαββίδου 14, Λαμπριανίδου Α., Καραβέργου, Ελευθεριάδου.  
*
Βατανιακός Σάρισσα – Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ 33-81
Στο εφηβικό πρωτάθλημα
●  Μια εύκολη νίκη για την εφηβική ομάδα της Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ. Νίκησε με 81-33 τον Βατανιακό Σάρισσα και τερμάτισε στην πρώτη θέση στον όμιλό της. Έτσι, περιμένει την τελική φάση για την ανάδειξη πρωταθλητή έφηβων στην ΕΚΑΣΚΕΜ.
Στα 10λεπτα: 11-30, 15-46, 28-59, 33-81.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ταρενίδης Κ. και Παπαδόπουλος Π.
Οι συνθέσεις:
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΣΑ (Χοτοκουρίδης): Βαφείδης 16, Μυρώδης 3, Κουτσικανιδης 6, Καραφουλίδης 8, Κουμαΐτης, Μπούσιος, Σολομωνίδης.
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 ΒΙΟΡΟΛ (Κασσομενάκης): Χερβαντίδης 2, Ταμουρίδης 10, Αναγνώστου 6, Σφήκας 6, Χαρακλιάς 6, Σακελλαρίου 13, Ζορμπάς, Παυλίδης 12, Ζήσκας 10, Νούρης 8, Τεγούλιας 4, Παπαβραμιδης 4.
*
Φ.Ο. Αριδαίας - Πιερικός Αρχέλαος 47-51
Στο πρωτάθλημα νεανίδων
● Για το πρωτάθλημα νεανίδων ο Πιερικός Αρχέλαος νίκησε με 51-47 στην Αριδαία το Φιλαθλητικό Όμιλο με 51-47.
Οι συνθέσεις:
Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Σιάγας): Σαπουντζή 13(1), Ευταξιάδου 10(2), Φωτίου 4, Προίκου 10(1), Κιατίπη 2, Φωτίου, Παπαγεωργίου.
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Μυρωτή): Μουστακίδου 11(1), Λάππα 5, Καρασαββίδου 21(1), Λαμπριανίδου 8, Σιώκου 6, Ηρακλείδου, Καραβέργου, Γρηγοροπούλου, Τουμπουλίδου, Χελιδώνη, Γρηγοριάδου.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΡΙΤΗ 19-1-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δηλώσεις Γαλάνη και Μητσάκη
«Η επιτυχία μιας ομάδας στηρίζεται στο να έχει επιμονή στη δουλειά της - Μια νίκη είναι σημαντική είτε έρχεται με καλή απόδοση, είτε με μέτρια»
Μετά τη νίκη του Πιερικού Αρχελάου στην Κατερίνη επί του Κεραυνού Αιγίου, ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Μητσάκης, δήλωσαν:
Δημήτρης Γαλάνης: «Το Αίγιο λόγω κάποιων τραυματισμών εμφανίστηκε με οκτώ παίκτες στο γήπεδο. Εμείς έπρεπε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση γιατί οι συγκεκριμένοι παίκτες ήταν πολύ μαχητικοί. Βάλαμε να παίξουν όλα τα παιδιά και κατά διαστήματα στο α' ημίχρονο, αλλά και στα μέσα του δευτέρου και τρίτου δεκαλέπτου, προσφέραμε και θέαμα. Τώρα ξεκινάει άλλος κύκλος παιχνιδιών. Όταν είσαι ψηλά πρέπει να το διαχειριστείς σωστά και θα πρέπει να έχεις συνέπεια. Ο κόσμος ήταν και πάλι δίπλα μας. Όταν είμαστε πρώτοι, πρέπει να φροντίζουμε να είμαστε πρώτοι σε όλα. Μετά από ένα πάρα πολύ μεγάλο διάστημα είναι η πρώτη χρονιά για την ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό κι αυτό είναι κάτι που η ομάδα το βιώνει τώρα, είτε σαν διοίκηση, είτε σαν παίκτες, είτε σαν παράγοντες, είτε σαν φίλαθλοι. Ο κόσμος δεν πρέπει να νομίζει ότι ο αγώνας για τη δικαίωση θα είναι εύκολος. Πρέπει να έχει υπομονή, να έχει ανοχή και να υποστηρίζει την ομάδα και στα δύσκολα. Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής έχει αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα εξαιτίας των δυνατών εδρών, καθώς και του γεγονότος ότι πολλοί παίκτες τώρα μαθαίνουν να παίζουν σε υψηλό επίπεδο κι έτσι η απόδοσή τους έχει σκαμπανεβάσματα. Η επιτυχία μιας ομάδας στηρίζεται στο να έχει επιμονή στη δουλειά της».
Γιάννης Μητσάκης: «Μια νίκη είναι σημαντική είτε έρχεται με καλή απόδοση, είτε με μέτρια. Σημασία έχει ότι κερδίζουμε, παραμένουμε πρώτοι κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε τις άλλες ομάδες σε διαφορά και να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος. Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε και καλύτεροι μέσα από την προπόνηση. Ο κόσμος είναι καλό να έρχεται, έτσι όπως κάνει μέχρι τώρα. Θέλουμε να μας υποστηρίζει, να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, να βλέπουμε κι εμείς ότι δεν παίζουμε σε άδειο γήπεδο, για να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση σε μια κακή μας εμφάνιση. Ο επόμενος αντίπαλός μας, η ΑΕΚ Άργους, άρχισε καλά, όμως έχει μια κοιλιά με δυο ήττες μετά τις γιορτές. Στόχος μας είναι η νίκη και σε αυτό τον αγώνα».
ΦΩΤΟ:
1. Ο Δημήτρης Γαλάνης.

 
2. Ο Γιάννης Μητσάκης.



ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-2: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.

ΤΡΙΤΗ 19-1-2010
Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, υπήρχε πολύ μεγάλο πάθος και από τις δυο ομάδες, από μας για να κλείσουμε το γύρο όπως ακριβώς πήγαμε μέχρι τώρα και από τον Πιερικό για να καταφέρει να μπει στα play off. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά, με πολύ καλή κυκλοφορία, είχαμε και φάσεις που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ακόμα πιο εύκολα. Ο Πιερικός ήταν πάρα πολύ δυνατός στο ξεκίνημα, μας δυσκόλεψε αφάνταστα σε όλες τις στημένες φάσεις. Είναι ψηλή και δυνατή ομάδα και έφερνε τη μπάλα στην περιοχή μας όπου ήταν το πλεονέκτημά του, κι εμείς προσπαθούσαμε βάζοντας τη μπάλα κάτω να βγούμε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Βάλαμε δυο καθαρότατα γκολ. Υπάρχουν δυο περιπτώσεις πέναλτι, μια υπέρ μας και μια εις βάρος μας, πρέπει να τις δω στην τηλεόραση για να εκφέρω γνώμη. Κλείνουμε το γύρο με 40 βαθμούς, μια πολύ σημαντική συγκομιδή και βέβαια έχουμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι τη Δευτέρα με το Βόλο όπου πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι για το καλύτερο. Εύχομαι στο φίλο Σούλη και στον Πιερικό να πετύχουν τους στόχους τους. Συγχαρητήρια στους παίκτες της Κέρκυρας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια και νίκη που πέτυχαν μέσα σε μια πάρα πολύ δυνατή έδρα.




Διευκρινιστική απάντηση Τεννέ για τα πέναλτι: Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Ολγκίν, ήμουν κοντά. Δεν είδα τη φάση του Γκουγκουλιά ήμουν μακριά. Δε μπορώ να ξέρω αν υπάρχει χέρι σε σουτ δικό μας (αναφέρεται σε φάση του 1').
Σούλης Παπαδόπουλος (τεχνικός Πιερικού): Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα γιατί για μένα έχει ήδη ανέβει στη Super League, γιατί έχει και καλό προπονητή και καλή ομάδα αλλά έχει και όλα τα άλλα που χρειάζεται μια ομάδα Β' Εθνικής για να ανεβεί. Όσο για το παιχνίδι, νομίζω ότι στο α' μέρος ήμασταν πάρα πολύ καλοί, καλύτεροι από την Κέρκυρα, θα μπορούσαμε να προηγούμαστε με 2 και 3 γκολ. Έγινε καθαρό πέναλτι στο 46' στον Ολγκίν, και στις καθυστερήσεις, στον Γκουγκουλιά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι ο διαιτητής έκανε ό,τι έπρεπε για να κερδίσει η Κέρκυρα. Έτσι είναι η Β' Εθνική. Το είπα και με τον Παναθηναϊκό απαντώντας πως ο Πιερικός δεν είναι εκεί ψηλά. Τι να κάνουμε; Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να με καλέσουν τώρα που τα λέω, αλλά έτσι είναι. Ο ίδιος διαιτητής με είχε παίξει και με το Αιγάλεω και το 2-0 το έκανε 2-2. Δε θέλω να μειώσω καθόλου τον κ. Τεννέ που πιστεύω ότι είναι καλός και αξιόλογος προπονητής. Μακάρι να έπαιρνα κι εγώ αυτά τα σφυρίγματα. Τώρα θα παλέψουμε για να ξεφύγουμε από την κάτω ζώνη. Είναι κρίμα για τον Πιερικό και για τους παίκτες, και για τον προπονητή και για τον Πρόεδρο και Ανιπρόεδρο και για τον κόσμο του Πιερικού.



(Σχόλιο δημοσιογράφου: "Βγάζετε μια πικρία")
Απάντηση Παπαδόπουλου: Τι να κάνω εγώ; Να μπω να σφυρίζω εγώ; Το πέναλτι τι έγινε που δε μας το έδωσε; Μπορεί και να μην το είδε. Όλοι κάνουμε λάθη. Το πρώτο σφύριγμα που πήραμε στο 2ο ημίχρονο ήταν στο 70'. Το πρώτο γκολ της Κέρκυρας, ωραίο γκολ, με κάθετη πάσα, είναι φάουλ στον Ολγκίν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Κέρκυρα. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε τα ίδια κι εμείς. Δε μπορούμε, το βλέπετε κι εσείς. Θέλει μεγάλη προσπάθεια γιατί αν απογοητευτούμε θα έχουμε πρόβλημα. Θέλαμε να κλείσουμε με 25 πόντους τον α' γύρο. Είμαι στα 11 παιχνίδια με τα παιδιά. Γιατί να μη μαζεύαμε 32-33 στο β' γύρο και να ήμασταν στην εξάδα με πολύ καλό πλασάρισμα. Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ.(από katerinisport)
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks