ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ "ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011 | 0 σχόλια

http://engine.feed.gr/?imgid=1105314&catid=24122&type=12204 
Μεγάλες στιγμές θα ζήσουν την Παρασκευή το απόγευμα, οι μικροί Αθλητές της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, αφού θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν απο την εκπομπή του ΜΕΓΑ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Το απόγευμα της Παρασκευής στις 17.00 το απόγευμα συνεργείο της γνωστής εκπομπής θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ στο ΝΕΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ και θα μαγνητοσκοπήσει στιγμές ποδοσφαιρικής πανδαισίας απο τους μικρούς και θα παρουσιαστεί σε μία απο τις εκπομπές του Γρηγόρη.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τους συνεργάτες του ζήτησε να  συμπεριλάβει στην εκπομπή του την παρουσίαση της ΣΧΟΛΗΣ, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχε, για τη μοναδικότητα που διαθέτει η ΣΧΟΛΗ, όσον αφορά το φυσικό περιβάλλον, τις άρτιες εγκαταστάσεις, το έμψυχο δυναμικό και τους ανθρώπους που είναι υπέυθυνοι στη ΣΧΟΛΗ.
Είναι τιμή δέ για την ΠΙΕΡΙΑ αυτή η προβολή και θα βοηθήσει να ναδειχθεί και το ποδόσφαιρο των υποδομών στην ΠΙΕΡΙΑ.
Εξάλλου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ είναι απο τις μοναδικές σχολές, που έχουν το σκάουτιγκ της Βόρειας Ελλάδος και ο τεχνικός διευθυντής της Γιάννης Μυστακίδης έχει αναλάβει το Scouting για την Ελλάδα  για λογαριασμό της sport expert Γερμανικής εταιρίας μάνατζμεντ αναγνωρισμένη από την D.F.B .Germany.
Εν τω μεταξύ το Σάββατο το πρωί στις 11 η ώρα το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ της ΣΧΟΛΗΣ θα δώσει το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την ομάδα της ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

FEED POSTS