Πρωταθλήματα Δ' Εθνικής Κατηγορίας Αναβλήθηκε η 16η αγωνιστική του 3ου ομίλου

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 | 0 σχόλια

Σάββατο18 Δεκεμβρίου 2010
Η προγραμματισμένη για αύριο 16η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Δ' Εθνικής κατηγορίας αναβλήθηκε, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και θα διεξαχθεί στις 12 Ιανουαρίου του νέου έτους.
Έτσι οι ομάδες βρίσκονται στις εορταστικές διακοπές και θα επιστρέψουν στις επίσημες αγωνιστικές διοργανώσεις στις 9 Γενάρη με τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής.
Η αιτία της αναβολής είναι κυρίως οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στους Νομούς Γρεβενών, Κοζάνης, Φλώρινας και Καστοριάς.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ

Σάββατο18 Δεκεμβρίου 2010
1.Αύριο το πρωί στις 10.30 το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ θα δώσει φιλικό παιγνίδι με την ομάδα της Καλλιθέας στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου, ο αγώνας αυτός θα είναι μάλλον και ο τελευταίος πρίν τις διακοπές των Χριστουγέννων,ενώ θα συνεχιστούν οι προπονήσεις κανονικά την εβδομάδα που μας έρχεται.
2. Το ΠΑΙΔΙΚΟ θα συμμετάσχει και σέ ένα ημερήσιο τουρνουά 8 ομάδων, στις 30 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΣΤΙΣ 12.00 - ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑ

Σάββατο18 Δεκεμβρίου 2010
Με την ομάδα Νέων της Δόξας Δράμας αγωνίζονται το Σάββατο 19-12-2010 στις 12.00 στην Δράμα, η ομάδα Νέων του Πιερικού, ενώ το παιγνίδι με τον Εθνικό Αστέρα θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στην Κατερίνη και με αυτό θα κλείσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος για το 2010.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Να συνεχίσει το θετικό σερί με Εθνικό Αστέρα - Μαρσέλο Πέντα και Νίκος Μήτρου οι απουσίες - Διαιτητές

Σάββατο18 Δεκεμβρίου 2010 Αθλητισμός
Συνέχεια στο θετικό σερί είναι ο στόχος του Πιερικού στον αυριανό εντός έδρας αγώνα στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα.
Η ομάδα...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks