ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ -2-1

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010 | 0 σχόλια


ΟΑΚΑ
13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2009-10
5Η ΦΑΣΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

Στέκεται καλά μέχρι στιγμής ο Πιερικός που κλείνει τους διαδρόμους προς τα καρέ του Καρακούτση. Ένα σουτ για τον Παναθηναϊκό με τον Κλέιτον στο 9', ενώ από πλευράς Πιερικού, οι παίκτες του Παπαδόπουλου "πάτησαν" περιοχή για πρώτη φορά στο 7' ύστερα από σέντρα του Πέντα προς τον Γκουγκουλιά και αδυναμία του τελευταίου να απειλήσει.
  • 15' Φάουλ Λέτο από τα δεξιά, κεφαλιά του Πετρόπουλου, σε καλή θέση ο Καρακούτσης, δεν αιφνιδιάζεται.
  • 17' Σουτ του Μαρτίνεζ από αρκετά μακριά, μπλοκάρει ο Γκαλίνοβιτς.
  • 18' ΓΚΟΛ! 1-0: Δυνατό σουτ του Κλέιτον από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα, παρά την προσπάθεια του Καρακούτση, χτυπάει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία καταλήγει στα δίχτυα του Πιερικού.
  • 20' Ο Γκαλίνοβιτς σαν λίμπερο ανέκοψε τον Χατζηζήση που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Δάρλα.΄
  • 29' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πιερικό με τον Γκαλίνοβιτς να "νικάει" τον Μακρή από κοντά και να παραχωρεί κόρνερ.
  • 31' Φάουλ του Κλέιτον, κεφαλιά του Σαριέγκι στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πιερικού.
  • 39' Κίτρινη στον Δάρλα.
  • 40' ΓΚΟΛ! 1-1: Φάουλ Πέντα από τα δεξιά, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Κοντέονα προς τα πίσω, η μπάλα στα δίχτυα!
  • 43' Παράλληλη μπαλιά του Χριστοδουλόπουλου από τα δεξιά, μπλόκαρε ο Καρακούτσης.
  • 45' 1 λεπτό καθυστερήσεων.
ΤΕΛΟΣ Α' ΜΕΡΟΥΣ.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Σισέ και Νίνη να περνούν για λογαριασμού του Παναθηναϊκού στις θέσεις των Πετρόπουλου και Χριστοδουλόπουλου.
  • 51' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παστού από πολύ μακριά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς!
  • 55' Σέντρα Νίνη από δεξιά, κεφαλιά του Σισέ, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καρακούτση.
  • 59' Σουτ του Γκουγκουλιά πάνω από την εστία του Γκαλίνοβιτς.
  • 60' Ο Καραγκούνης στο θέση τουυ Τζιώλη.
  • 61' Κίτρινη στον Τασίδη.
  • 62' Φάουλ του Νίνη από αριστερά, η μπάλα πέρασα μπροστά από Κατσουράνη, Σισέ, Σαριέγκι αλλά ο Καρακούτσης πρόλαβε και απομάκρυνε.
  • 62' Σουτ του Κλέιτον, η μπάλα πάνω από την εστία του Καρακούτση.
  • 65' Ο Κωνσταντινίδης περνάει στον αγώνα στη θέση του Χατζηζήση.
  • 71' Ο Σισέ απέφυγε τον Καρακούτση αλλά πλάσαρε άστοχα.
  • 76' Γυριστό σουτ του Σισέ από τη γωνία της μικρής περιοχής, αναγκάζει τον Καρακούτση σε σπουδαία επέμβαση.
  • 77' Κίτρινη κάρτα στον Μαρτίνεζ.
  • 78' Κίτρινη κάρτα στον Πέντα.
  • 78' Αλλαγή για τον Πιερικό με τον Τσιτλακίδη να περνάει στον αγώνα στη θέση του Πέντα.
Όσο περνάνε τα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός εντείνει όλο και περισσότερο την πίεσή του με τους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν. Ο Σούλης Παπαδόπουλος πέρασε τον Φρέντερικς από αριστερά με σκοπό να εκμεταλλευτεί τη φρεσκάδα των Κωνσταντινίδη και Τσιτλακίδη για να απειλήσει από την προβληματική, λόγω Δάρλα αριστερή πλευρά των "πρασίνων"¨.
  • 82' Συρτό φάουλ του Καραγκούνη, πέφτει ο Καρακούτσης στη δεξιά γωνία του και αποκρούει.
  • 84' Ο Ολγκίν περνάει στον αγώνα, στη θέση του Γκουγκουλιά.
  • 85' Ανακόπτεται λανθασμένα ως οφσάιντ ο Τσιτλακίδης ο οποίος θα μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους για την "πράσινη" άμυνα.
  • 86' Σέντρα σουτ του Νίνη, αποκρούει σε κόρνερ ο Καρακούτσης.
  • 90' + 3' ΓΚΟΛ! 2-1: Σέντρα του Βύντρα από δεξιά, αποκρούει ο Παστός, η μπάλα στον Κλέιτον που από κοντά με γυριστό σουτ λυτρώνει τον Παναθηναϊκό κάνοντας το 2-1.
ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ,

Διαιτητής: Γιόχας (ΕΠΣ Χίου).
Βοηθοί: Αλεξέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Αργυρός (ΕΠΣ Αθηνών)
4ος διαιτητής: Δασκαλόπουλος (ΕΠΣ Κορίνθου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (Νίνης), Μπιαρσμίρ, Δάρλας, Βύντρα, Πετρόπουλος (Σισέ), Κατσουράνης, Τζιόλης (60' Καραγκούνης), Κλέιτον.
Στον πάγκο: Καρνέζης, Νίνης, Καντέ, Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Λαγός.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης (65' Κωνσταντινίδης), Παστός, Γκουγκουλιάς (84' Ολγκίν), Κοντέων, Μαρτίνεζ, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Πέντα (78' Τσιτλακίδης), Μακρής, Φρέντερικς.
Στον πάγκο: Γουμάγιας, Εξουζίδης, Παντελιάδης, Τόσκας, Κωνσταντινίδης, Τσιτλακίδης, Ολγκίν.

Εκπλήξεις από τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος άφησε εκτός βασικής ενδεκάδας τον Εξουζίδη, χρησιμοποιώντας τον Παστό στη θέση του. Κάτω από τα δοκάρια ο Καρακούτσης, ενώ παρτενέρ του Παστού, ο Τασίδης. Δεξιά ο Χατζηζήσης και αριστερά ο Γιαζιτζόγλου. Στο κέντρο ο 42χρονος προπονητής επέλεξε τριάδα ανασταλτικών μέσων με τον Κοντέονα να πραγματοποιεί το ντεπούτο του στην "μελανόλευκη" ομάδα πλάι στους Μακρή και Μαρτίνεζ. Στις πτέρυγες θα βρίσκονται, αριστερά ο Πέντα και δεξιά ο Φρέντερικς με μοναδικό προωθημένο τον Γκουγκουλιά.


Στη θύρα 20 του ΟΑΚΑ βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Πιερικού, οι οποίοι εισήλθαν στο γήπεδο στο 25'. Από τη θύρα 25 των επισήμων παρακολουθούν τον αγώνα αρκετοί ακόμη Κατερινιώτες φίλαθλοι.

Στα προημιτελικά Άρης, Καβάλα και Καλλιθέα

ΤΕΤΑΡΤΗ 13-1-2010


Με τα γκολ των Κάμπορα (33') και Κάλβο (80') ο Άρης κέρδισε με σκορ 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ντέρμπι της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στα πέναλτι προκρίθηκαν Καβάλα και Καλλιθέα, με σκορ 4-2 επί του Λεβαδειακού και 4-3 επί των Τρικάλων αντίστοιχα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης φάσης του Κυπέλλου
Τετάρτη 13/1 (17:00)
Καλλιθέα – Τρίκαλα 4-3 στα πέναλτι (κ.α και παράταση 1-1)
(24’ Τσάνα-84’Διαμάντης)
Παναθηναϊκός – Πιερικός 2-1
(18’, 90+3’ Κλέιτον-40’ Κοντεών)
Άρης - Αστέρας Τρίπολης 2-0
(33’Κάμπορα, 81’ Κάλβο)
Λεβαδειακός – Καβάλα 2-4 στα πέναλτι (κ.α και παράταση 0-0)
Τετάρτη 20/1 (17:00)
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα
Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ
Skoda Ξάνθη - Ολυμπιακός Βόλου
Θρασύβουλος - Πανιώνιος (ΠΗΓΗ)


Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ



ΤΕΤΑΡΤΗ 13-1-2010
ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Ανακοινώνει παίκτη
Κοντά στην απόκτηση ενός αμυντικού μέσου βρίσκεται ο Σβορώνος. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή ο οποίος έπαιζε στην Καστοριά (Γ’ Εθνικής) και πολύ πιθανό μέχρι αύριο, να έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Απο εκεί και πέρα, ο Ίτσιος (νεοφερμένος τερματοφύλακας), μάλλον θα κάνει το ντεμπούτο του στο κυριακάτικο ματς με τον Εθνικό. ΔΗΜ. ΔΕΡ.
ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Με Καρκαμάνη η προπόνηση

Από σήμερα και κάθε Τρίτη απο εδώ και στο εξής, ο Χρήστος Καρκαμάνης θα δίνει το παρών στην προπόνηση της ΜΑΕ Ποντίων και θα προπονεί τους τερματοφύλακες της ομάδας. Έτσι έγινε σήμερα, στη διπλή προπόνηση του συλλόγου (πρωί – απόγευμα). Στα αγωνιστικά, εκτός μάχης τέθηκαν οι Οικονόμου και Βεϊζαμενίδης, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. ** Τα απαραίτητα χαρτιά για την έκδοση του δελτίου του Νάκα έχουν σταλθεί και πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή για το επόμενο ματς με τη Φλώρινα. ΔΗΜ. ΔΕΡ.
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Επιστρέφει ο Μπατσαράς
Για το ερχόμενο παιχνίδι με τα Σιάτιστα ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ο Βατανιακός. Μονόδρομο για την ομάδα αποτελεί η νίκη, που θα διατηρήσει το συγκρότημα της Κατερίνης κοντά στις πρώτες θέσεις. Στα αγωνιστικά, εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και επιστρέφει ο Μπατσαράς. ΔΗΜ. ΔΕΡ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Με τους γνωστούς απόντες
Χωρίς τους μακροχρόνια τραυματίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Εθνικού Κατερίνης για το παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Σαββίδης και Δημόπουλος, που είναι τραυματίες, με τον δεύτερο να είναι κοντά στην… επιστροφή. ΔΗΜ. ΔΕΡ.(ΠΗΓΗ)

Σ.Φ.Κ. <<Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ>> - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ – Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3 (22-25, 19-25, 25-21, 25-27)

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010
Την νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού στο ντέρμπι της αγωνιστικής όπου κέρδισε μέσα στη Σκύδρα τον τοπικό Αριστοτέλη με 3-1 σετ και παράλληλα διατηρήθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας περιμένοντας το ντέρμπι με την Πτολεμαΐδα που θα κρίνει την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πιερικού έδειξε “χαρακτήρα” στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή της εμφάνιση πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, δείχνοντας ότι πρόκειται για ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές για ομάδα που θα οδηγήσει το βόλεϊ της Κατερίνης σε υψηλές κατηγορίες και στη θέση που πρέπει να είναι.
   Στο παιχνίδι της Σκύδρας η ομάδα του Πιερικού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πήρε μια διαφορά την οποία τη διατήρησε ως το τέλος, αν και στο σημείο αυτό παρουσίασε μια χαλαρότητα, αλλά τελικά πήρε το σετ με 25-22. Στο 2ο σετ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Σκύδρας και το κέρδισε εύκολα με 25-19. Στο τρίτο σετ η ομάδα του Πιερικού παρουσίασε ένα πρόσωπο με πολλά τραγικά λάθη σε υποδοχή και άμυνα με αποτέλεσμα η ομάδα της Σκύδρας να προηγηθεί με 22-12. Στο σημείο αυτό οι παίκτες του Πιερικού με αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν το σκορ στο 22-20 όμως τρία τραγικά λάθη έδωσαν το σετ στους γηπεδούχους με 25-21. Στο 4ο σετ η ομάδα του Πιερικού προηγήθηκε από την αρχή του σετ με διαφορά 4-5 πόντων, έφτασε στο 24-19, μια ανάσα από την νίκη, όμως τέσσερα καρφιά άουτ και ένας άσσος στην υποδοχή οδήγησαν στο 24-24. Ο Πιερικός προηγήθηκε 25-24 αλλά πραγματοποίησε σερβίς άουτ και το σκορ έγινε 25-25. Τελικά κατόρθωσε να πάρει το σετ με 27-25 και με 3-1 σετ το παιχνίδι.
   Ο Κ. Σαρρής δήλωσε για το παιχνίδι: ‘Το θετικό σε μια μεγάλη ομάδα είναι να παίρνει το αποτέλεσμα που επιθυμεί ακόμα και με την χειρότερη εμφάνιση. Η ομάδα κέρδισε δείχνοντας χαρακτήρα. Συνεχίζουμε για την κατάκτηση της 1ης θέσης του πρωταθλήματος.’
   Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Πάππας Κ., που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση σε όλους τους τομείς, όπως επίσης και οι Σαμαλής Θ., Κρομύδας Π. και Γρηγοριάδης Κ.
Η σύνθεση: Σαμαλής Θ., Πάππας Κ., Γεωργόπουλος Αλ., Γρηγοριάδης Κ., Κρομύδας Π., Σουλής Κ., Καλιακός Σ., Σαρρής Κ., Χρυσικός Τ., Γερομιχαλός Θ., Αλεξίου Γ., Ξενίδης Γ.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ  2-3
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ -ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3
ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ  2-3
ΦΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΣ ΑΤΛΑΣ  3-0
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ - ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 3-2
Η βαθμολογία
α/α                                   ΟΜΑΔΑ                          ΣΕΤ                  ΒΑΘΜΟΙ
1        ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ                       30-5                      28
2        ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ                          29-6                      28
3        ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ                  23-13                     19
4        ΑΣ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ                                       15-20                      13
5        ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ                              15-22                      11
6        ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ                     16-23                      10
7        ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                            12-25                        9
8        ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ                              3-29                         2
Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού ευχαριστούν θερμά τους αδερφούς Κουτσιμάνη και τις εταιρείες “NISSAN” “FORD” “SUBARU” & “CHINA MOTOR” για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

ΠΑΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΑ ΓΚΟΛ

ΤΕΤΑΡΤΗ 13-1-2010
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ  ΠΑΟ- ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1:
1-0

1-1,
2-1

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΟΑΚΑ)


Τεταρτη 13-1-2010 Ο Κλέιτον χάρισε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό

Μεγάλη εμφάνιση απο τον ΠΙΕΡΙΚΟ στο ΟΑΚΑ στον αγώνα κυπάλλου με τον ΠΑΟ.Η ομάδα μας στάθηκε σάν ίσος προς ίσον με τον μεγάλο της αντίπαλο, κοίταξε στα μάτια τους ακροβοπληρωμςενους πάικτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ισόφάρισε το παιγνίδι και λύγισε στο 93 λεπτό, με ένα γκόλ του ΚΛΕΙΤΟΝ που λύτρωσε τον ΠΑΟ, που απέφυγε έτσι την διαδικασια της παράτασης ή και των πέναλτυ.Μπράβο στα παλλικάρια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που έδειξαν ότι η ομάδα μας δύσκολα ηττάται, κάτι που προκύπτει και απο την πορεία της στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής που έχει να γνωρίσει την ήττα εδώ και πολλούς αγώνες.... (ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)
ΔΕΙΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!


----------------------------
(18' , 90+3' Κλέϊτον σουτ - 40' Κοντέων κεφ)

Στο 31' οριζόντιο δοκάρι ο Σαριέγκι

Στο 52' οριζόντιο δοκάρι ο Παστός

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (46' Νίνης), Μπίαρσμιρ, Δάρλας, Βύντρα, Πετρόπουλος (46' Σισέ), Κατσουράνης, Τζιόλης (60' Καραγκούνης), Κλέϊτον.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης (65' Κωνσταντινίδης), Παστός, Γκουγκουλιάς (84' Ολγκίν), Κοντέων, Μαρτίνεζ, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Πέντα (78' Τσιτλακίδης), Μακρής, Φρέντερικς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αργυρός (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δάρλας - Χατζηζήσης, Τασίδης, Μαρτίνεζ, Τσιτλακίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, απέναντι στον "ψυχωμένο" Πιερικό. Οι "πράσινοι" επιβλήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ με 2-1 κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης. Στο δια ταύτα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18' με σουτ του Κλέϊτον, όμως οι Κατερινιώτες ισοφάρισαν στο 40' με κεφαλιά του Κοντέωνα. Στην επανάληψη, οι "πράσινοι" είχαν...κατασκηνώσει στην εστία του Καρακούτση, ωστόσο κατάφεραν να την παραβιάσουν στο 90+3' με σουτ μέσα από την περιοχή και πάλι του Σίλβα Κλέϊτον. Αξίζει να αναφέρουμε ότι 52' ο Πιερικός είχε οριζοντιο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παστού.(www.mikriliga.com)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΖΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 13-1-2010
Ενα πολύ ενδιαφέρον φιλικό αγώνα έδωσαν οι ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο γήπεδο της Νέας Εφέσσου με την Εθνική ομάδα ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ της Βοζνίας.Το σκόρ του αγώνα ήταν 0-0, πλήν όμως οι ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έδωσε ένα δύσκολο αγωνστικό τέστ, με μία ομάδα που εκτός των άλλων αγωνιζόταν υπέμετρα σκληρά.Το  ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ήταν χάρμα να τους βλέπεις , μία ομάδα με απόλυτη πειθαρχία, που ήξερε τί ζητούσε στο γήπεδο και αγωνίστηκε όπως αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα, με παίκτες καλογυμνασμένους που τρέχουν ασταμάτητα και πρεσάρουν σε όλο το γήπεδο.Σημειωτέον ότι το ΠΡΟΑΠΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της Βοζνίας, είναι τμήμα που αποτελείτια απο παιδιά απο όλη τη χώρα,αφού είναι Εθνικό κλιμάκιο, του οποίου προίσταται ο παλιός παίκτης του ΑΡΗ Νίκολα Νίκιτς.
Για την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αγωνίστηκαν: Καραγκιόζης, Τζήμας, Καλαιτζής, Παναγιωτίδης,Χατζηδίμπας,Κωνσταντινίδης,Καρτσαμπάς,Τσακιράκης,Μπαλαχάτζε,
Οικονόμου,Σταθακόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βαβατσιούλας, Κραγιόπουλος, Τζίνοβιτσ, Μαυρόπουλος, Τσιούχας.
ΦΩΤΟ: ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΖΝΙΑΣ:

ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΖΝΙΑΣ
 
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks