ΑΡΗΣ -ΑΟΥΣΤΡΙΑ 1-1- Πανηγυρικά στους ομίλους ο Αρης - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010 | 0 σχόλια

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010
Οι παίκτες του Αρη πανηγυρίζουν το γκολ του Ρουίς... Την πρόκριση του στους ομίλους του Europa League πανηγυρίζει ο Αρης. Οι «κίτρινοι» με μια μεστή εμφάνιση στη Βιέννη κατάφεραν χωρίς ιδιαίτερο κόπο να πάρουν αυτό.. που ήθελαν. Ο Ρουίς «ξαναχτύπησε» εναντίον των Αυστριακών της Αούστρια, η οποία το μόνο που κατάφερε ..

ΑΕΚ - ΝΤΑΝΤΙ - 1-1- Τρόμαξε αλλά προκρίθηκε - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010
Ο Ντιόπ ήταν ο σκόρερ του τέρματος της ΑΕΚ Η ΑΕΚ είχε το υπέρ της 1-0 από το ματς στο "Tannadice Park", προηγήθηκε μέσα στο άδειο από οπαδούς της "Γ. Καραϊσκάκης" της Νταντί Γιουνάιτεντ, χάρη στο..
γκολ του Ντιόπ στο 23', όμως στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσε! Οι Σκωτσέζοι αναθάρρησαν,..

ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΞΕ - ΠΑΟΚ - 1-1 - Μάγκας στην Πόλη! - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010
Ο Μουσλίμοβιτς πανηγυρίζει το γκολ της πρόκρισης Ο ΠΑΟΚ πέταξε εκτός συνέχειας τη Φενέρμπαχτσέ και πανηγύρισε στην Τουρκία την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που.. οδηγήθηκε στην παράταση. Ο Μουσλίμοβιτς στο 102' "σφράγισε" το εισιτήριο για την επόμενη φάση της ..

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ικανοποίησε ο Λόπεζ, θα δοκιμαστεί και ο Αντάντο

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010 Αθλητισμός
Ικανοποίησε με την αγωνιστική παρουσία του τον Γιώργο Χατζάρα ο Ισμαέλ Λόπεζ ο οποίος έπαιξε για 60 λεπτά στο.. προχθεσινό φιλικό του Πιερικού με τη Δόξα Δράμας (ενδεικτικό είναι ότι ..

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks