Για το πρωτάθλημα Παίδων των ποδοσφαιρικών ενώσεων Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Καρδίτσας 3 - 0

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010 | 0 σχόλια


ΠΕΜΠΤΗ 04.02.2010

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης, οι Παίδες της Ε.Π.Σ. Πιερίας σημείωσαν μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου ομάδας της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας με 3 - 0.
Η συνάντηση διεξήχθη στο γήπεδο της Καρίτσας χθες το μεσημέρι (13.00) στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής και η ομάδα των Παίδων της Ε.Π.Σ. Πιερίας με τη νίκη αυτή "έπιασε" τους 11 βαθμούς, έναν λιγότερο από την χθεσινή της αντίπαλο έχοντας δώσει όμως έναν αγώνα λιγότερο.
Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν μέτριο με πολύ λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ στο β' μέρος η ομάδα μας "θύμισε" ανάλογες εμφανίσεις προηγούμενων αγώνων, σημείωσε τρία τέρματα, δημιούργησε άλλες τόσες σημαντικές ευκαιρίες για τέρμα, βάζοντας τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Φάσεις και γκολ
Στο 4' ο Πατσιογιώργος μπλόκαρε το σουτ του Φακίτσα από το ύψος της περιοχής.
Στο 28' το σουτ του Λύρα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι Γεωργαντζά.
Στο 30' ο Γεωργαντζάς μπλόκαρε το σουτ φάουλ του Παπατόλιου.
Στο 50' ο Καλογρίτσας απομάκρυνε λίγο πριν την γραμμή του τέρματος το κοντινό πλασέ του Λύρα και στην εξέλιξη της φάσης, ύστερα από σέντρα του Παπατόλιου, ο Φουλίδης πρόλαβε τον Γεωργαντζά και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Πιερίας.
Στο 53' ο Γεωργαντζάς μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία την κεφαλιά του Μυστακίδη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσιώμη.
Η Μικτή Πιερίας πιέζει για να σημειώσει δεύτερο τέρμα όμως στο 60' ύστερα από σέντρα του Λύρα από δεξιά, ο Μωυσίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Γεωργαντζά.
Στο 61' πάνω από τα δοκάρια του Πατσιογιώργου πέρασε το σουτ φάουλ του Κούρκουλα από δεξιά.
Στο 64' ο Μυστακίδης απέφυγε δύο αντιπάλους, πλάσαρε τον Γεωργαντζά, όμως η μπάλα έφυγε σύρριζα άουτ από το δεξί δοκάρι.
Στο 65' ο Β. Τσιώμης έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Μυστακίδη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Πιερίας 2 - 0.
Στο 67' ο Πατσιογιώργος μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Καλογρίτσα από πλεονεκτική θέση.
Στο 69' λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γεωργαντζά πέρασε το διαγώνιο σου του Δερμίση.
Στο 71' ο Δερμίσης μπήκε στην περιοχή από αριστερά, την κατάλληλη στιγμή "έσπασε" την μπάλα στον Μωυσίδη και αυτός με κοντινό πλασέ έγραψε το 3 - 0.
Διαιτήτευσαν την αναμέτρηση οι κ.κ. Βουρνέλης, Παπαδόπουλος, Κ. Χουσεϊν από το Σύνδεσμο Μακεδονίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας (Γ. Μαυρομουστακίδης)
Πατσιογιώργος, Χαρέλας, Δερμίσης, Ταραράς, Δολμίδης, Γ. Τσιώμης, Λύρας, Παπατόλιος, Φουλίδης (64' Β. Τσιώμης), Ι. Μυστακίδης (74' Καθάριος), Μωυσίδης (70' Μυρωτής).
Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Καρδίτσας (Καραγεωργόπουλος Β.)
Γεωργαντζάς, Καλογρίτσας, Αδάμος (31' Μπάκαρος), Καβαλάρης, Γκεζέρης, Κοκώνης, Σώκλας (68' Τασιόπουλος), Φακίτσας, Τσιάκος, Κούρκουλας, Τσικρίκης (68' Θυμιόπουλος).(ΠΗΓΗ ΠΙΕΡΙΚ.ΑΝΤΙΛ)

Κόλλησαν" στο 0 - 0 οι Νέοι

ΠΕΜΠΤΗ 04.02.2010

Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Καρδίτσας 0 - 0
Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι νέοι της Ε.Π.Σ. Πιερίας, χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Καρίτσας, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Καρδίτσας, ένα αποτέλεσμα που "φέρνει" την ομάδα μας με οκτώ βαθμούς στην 4η θέση της βαθμολογίας της διοργάνωσης και "δυσκολεύει" την υπόθεση πρόκριση καθώς ο χθεσινός αντίπαλος της Μικτής Νέων Πιερίας και η Λάρισα ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με δέκα τρεις βαθμούς, έχοντας σαφέστατο προβάδισμα.
Οι νέοι μας για μια ακόμη φορά ήταν άτυχοι και άστοχοι με αποκορύφωμα την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Σαββίδης και εκτέλεσε ο Ντόσης. Νικήθηκε όμως από τον τερματοφύλακα Αναστασίου της Καρδίτσας.
Οι καλύτερες φάσεις
Στο 21' ο Χρυσόπουλος γύρισε την παράλληλη σέντρα από δεξιά μέσα στην περιοχή, το πλασέ του Καρυπίδη όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αναστασίου.
Στο 27' την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Ζαρκαδούπη στην περιοχή του Παπανικολάου.
Στο 31' ο Παπανικολάου μπλόκαρε το συρτό σουτ του Γκόλια.
Στο 57' ο Μπουζούκης σέντραρε από δεξιά, ο Χρυσόπουλος πλάσαρε με προβολή όμως η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο 60' ο Κωνσταντινίδης έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό πλασέ του Ντόση.
Στο 62' οι Νέοι της Πιερίας κερδίζουν πέναλτι όταν ο Κωνσταντινίδης "κράτησε" τον Σαββίδη σε εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντόσης όμως ο Αναστασίου έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε κρατώντας το 0 - 0.
Στο 72' δυνατό σουτ του Γκούρλα απέκρουσε ο Παπανικολάου. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Αναστασίου χωρίς όμως επιτυχία.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαδόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βουρνέλη, Κ. Χουσεϊν από την Μακεδονία.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Πιερίας (Γ. Μαυρομουστακίδης)
Παπανικολάου, Παπαδιαμαντής, Ζυγόπουλος, Ζανέτας, Ν. Σαββίδης, Μπαρέκας, Χρυσόπουλος, Μετενίδης (54' Μπουζούκης), Καρυπίδης (72' Τσιανάκας), Ντόσης (67' Γιώτσας), Καραγκούνης
Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Καρδίτσας (Β. Καραγεωργόπουλος)
Αναστασίου, Γκούμας, Καραγκούνης, Κωνσταντινίδης, Χασιώτης, Γκόλιας, Ζαρκαδούπης (83' Παπαδόπουλος), Μάττας (90' Τριανταφύλλου), Κορομπίλιας, Γκούρλας, Τσιαλής (79' Πουρνάρας).(ΠΗΓΗ ΠΙΕΡΙΚ.ΑΝΤΙΛ)
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Πιερικός

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010
Ήρθαν τα δελτία Πλάτανου και Λαζαρίδη
Επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό οι ποδοσφαιριστές

Ξεκούραστοι και ευδιάθετοι επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού μετά το χθεσινό ρεπό συνεχίζοντας την εβδομαδιαία προετοιμασία τους που άρχισε τη Δευτέρα ενόψει του αγώνα με τη Δόξα Δράμας που γίνει τη Δευτέρα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας και θ’ αρχίσει στις έξι το απόγευμα.
Στο μεταξύ παραλήφθηκαν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Πλάτανου και Λαζαρίδη και τίθενται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Σούλη Παπαδόπουλου.
Για το παιχνίδι με τη Δόξα ο προπονητής του Πιερικού έχει στη διάθεσή του και τους Μακρή, Θάνο, Φρέντερικς και Χατζηζήση και έτσι θα έχει την ευχέρεια επιλογής για την συγκρότηση μιας δυνατής εντεκάδας για να φτάσει στη νίκη που τόσο πολύ θέλουν όλοι στην οικογένεια του Πιερικού.
Ο μόνος που θα λείψει είναι ο Ολγκίν που θα εκτίσει την ποινή που έχει από κάρτες. Δεν έπαιξε με την Ηλιούπολη γιατί είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη στο Αγρίνιο.


Ποιοι συμπλήρωσαν κάρτες
Δύο παίκτες του Πιερικού, ο Θανάσης Παντελιάδης και ο Τάσος Παστός έχουν συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένοι με μία αγωνιστική.
Και οι δύο όμως μπορούν να παίξουν τόσο στο παιχνίδι με τη Δόξα στην Κατερίνη όσο και στο εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, τα δύο δηλαδή συνεχόμενα παιχνίδια.
Έχουν δηλωθεί και θα εκτίσουν την ποινή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό που ακολουθεί μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δημήτρης Τόσκας (Πιερικός) - Ξανά στην Εθνική Νέων

Πεμπτη 4-2-2010
http://www.epo.gr
Στις 9/2 φιλικός αγώνας Εθνικής Ελπίδων-Εθνικής Νέων  3/2/2010 2:23:42 μμ
Την Τρίτη 9/2/2010 (ώρα 15:30) θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνική Ελπίδων και την Εθνική Νέων.
Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Γεωργιάδης, Λεωνίδας Βόκολος κάλεσαν τους παρακάτω παίκτες στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων:
Κυριάκος Στρατηλάτης (Λεβαδειακός), Νίκος Μπαμπανιώτης (Παναιτωλικός), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Αρης Σοϊλέδης (Ολυμπιακός), Γιώργος Κατσικογιάννης (ΟΦΗ), Γιάννης Ποτουρίδης (Ολυμπιακός), Γιάννης Σκόνδρας (Ατρόμητος), Βασίλης Αποστολόπουλος (Ατρόμητος), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Λεωνίδας Αργυρόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Ελίνι Δημούτσος (Παναιτωλικός), Παναγιώτης Ταχτσίδης (ΑΕΚ), Σάββας Γκέντσογλου (ΑΕΚ), Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΠΑΟΚ), Θανάσης Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Γιώργος Σιάκκας (Εργοτέλης), Ανέστης Αργυρίου (Πανθρακικός), Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής), Αλέξης Αποστολόπουλος (ΠΑΟΚ), Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός).
Η ομάδα θα προπονηθεί στις 8/2 και ώρα 16:30 στον Αγιο Κοσμά. Μετά τη φιλική αναμέτρηση της Τρίτης 9/2, οι Α. Αποστολόπουλος και Γ. Ποτουρίδης θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής Νέων.
Οι κλήσεις του Γιώργου Γεωργιάδη και του Κώστα Τσάνα για την Εθνική Νέων:
Γιώργος Βαλεριάνος (Ολυμπιακός), Γιώργος Νιλκητσιώτης (Ολυμπιακός), Γιάννης Αποστολόπουλος (Ολυμπιακός), Γιώργος Μαχλελής (Παναθηναϊκός), Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Αρης Καρασαλίδης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Κακαβάς (Ατρόμητος), Θανάσης Καραγκούνης (Ατρόμητος), Θωμάς Τσιτας (Ηρακλής), Κώστας Καλδέλης (Πανιώνιος), Δημήτρης Τόσκας (Πιερικός), Ματθαίος Φαλαγκας (Αναγέννηση Καρδίτσας), Πέτρος Μάνδαλος (Ξάνθη), Ιερόθεος Μαζιώτης (Βύζας), Μιχάλης Αγριμάκης (Αστέρας Μαγούλας), Στέλιος Βασιλείου (Λεβαδειακός), Μάνος Καλογρίδης (Ασπρόπυργος), Δημήτρης Ανάκογλου (Πανσερραϊκός), Νίκος Καρέλης (Εργοτέλης), Γιώργος Κουτρουμπής (Καλλιθέα).
Η Εθνική Νέων θα προπονηθεί τη Δευτέρα 8/2 και ώρα 18:00 στον Αγιο Κοσμά, ενώ θα δώσει και δεύτερο φιλικό αγώνα την Τετάρτη 10/2 με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο (15:00, Δημ.Στ. Ασπροπύργου).
Ο κ. Γεωργιάδης έκανε το εξής σχόλιο στο epo.gr: «Οι ημερομηνίες για τα δύο φιλικά της Εθνικής Νέων είχαν οριστεί εδώ και καιρό. Μας παρουσιάζεται τώρα μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και με τα παιδιά της Ελπίδων. Θα προσπαθήσουμε μέσα από την προπόνηση της Δευτέρας και το φιλικό της Τρίτης να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενόψει του κρίσιμου αγώνα στην Αγγλία. Εχουμε δει σε dvd τα ματς του ομίλου και έχουμε ήδη διαμορφώσει μια εικόνα για την ομάδα μας και τους αντιπάλους»

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟ)

ΠΕΜΠΤΗ 4-2-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή στην Αθήνα στις 12 το μεσημέρι. 

 ΑΣΕ Δούκας - Πιερικός Αρχέλαος

● Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει ο αγώνας του πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου μεταξύ του Δούκα και του Πιερικού Αρχελάου. Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο των Μελισσίων και ήδη κατερινιώτες φίλαθλοι έχουν ετοιμάσει την κάθοδό τους για την Αθήνα, όπως έγινε και στη Θεσσαλονίκη όπου, γύρω στους εκατό, παραβρέθηκαν δυναμικά και στήριξαν για μια ακόμη φορά την αγαπημένη τους ομάδα στον αγώνα με το Μαντουλίδη.  
Για τον αγώνα ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Πάρα πολύ δύσκολο παιγνίδι, καθώς αυτή η ομάδα πλημμυρίζει από επιθετικό ταλέντο. Έχει έναν προπονητή ο οποίος ξέχωρα από τον άριστο χαρακτήρα του, χρησιμοποιεί τρικ και γενικά αυτή η ομάδα μεταμορφώνεται θετικά παίζοντας με δυνατούς αντιπάλους. Εμείς θα κοιτάξουμε από την πλευρά μας να φανούμε αντάξιοι των συνθηκών και του επιπέδου».
● Διαιτητές στον παραπάνω αγώνα ορίσθηκαν οι κ.κ. Αναστόπουλος και Επιτροπάκης.
● Σημαδιακό (;) το φλουρί που κέρδισε ο Πιερικός Αρχέλαος στην ....εκδήλωση κοπής της πίτας της ΕΚΑΣΚΕΜ που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης. Εκεί, τιμήθηκαν και οι πρωταθλήτριες ομάδες των εφήβων και των κορασίδων του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, καθώς και παιδική ομάδα του θυγατρικού ΣΦΚ Κατερίνης 2008.
Η παρουσία του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος στην εκδήλωση ήταν πολυπληθής και χαρούμενη και το δ.σ. εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Απόστολος Πόδας και το γραμματέα κ. Μάκη Γιαλένιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ είναι ο δραστήριος συμπολίτης μας κ. Αντώνης Παπαγιαννούλης.
● Στη διάρκεια της εκδήλωσης της ΕΚΑΣΚΕΜ απονεμήθηκε τιμητική διάκριση και στο συμπολίτη μας διαιτητή κ. Σιδέρη Βουλτσίδη. Τιμήθηκε για το ήθος του και την πολυετή προσφορά του στη ελληνική καλαθοσφαίριση.
● Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Γαλατάδων Πέλλης και ώρα 14,00 η μικτή ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ αντιμετωπίζει τη αντίστοιχη ομάδα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Από την Πιερία στην ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ συμμετέχουν οι: Γ. Φακοπουλίδης, Κ. Χερβατίδης, Αθ. Κοντσές, Αν. Πρισκομάτης, Γ. Τσάλμπουρης και Κ. Στάμος (Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού).
● Την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα 16,00 και η μικτή ομάδα κοριτσιών της ΕΚΑΣΚΕΜ θα αντιμετωπίσει την ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Από την Πιερία συμμετέχουν οι:  Τρ. Νίκη, Μ. Ματσκίδου και Θ. Πλατσά από το Μ. Αλέξανδρο Κολινδρού και Ξ. Λάππα και Μ. Χελιδώνη, από τον Πιερικό Αρχέλαο.
● Την Παρασκευή το βράδυ, στο «Μπουγιουρντί», η πολλά υποσχόμενη γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχελάου θα κόψει την πίτα της και το κλίμα δεν μπορεί να μην είναι χαρούμενο, αφού με το …ένα πόδι είναι στην Α2 εθνική κατηγορία.
● Ανάρπαστα γίνονται τα ημερολόγια του 2010 που κυκλοφορεί ο Πιερικός Αρχέλαος με καλλιτεχνικές φωτογραφίες των παικτών της ανδρικής ομάδας. Όσοι ενδιαφέρονται να το προμηθευτούν, μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Δημ. Σταδίου 9, κατά τις απογευματινές ώρες 6 έως 9. ή να απευθύνονται στα μέλη του δ.σ. ή στο τηλ 6978 495134.
Πάντως, πολλοί νεαροί φίλοι του μπάσκετ έσπευσαν αμέσως με το ημερολόγιο στο χέρι, στους καλαθοσφαιριστές για αυτόγραφα με αφιέρωση.
Και όσο για τη φωτογραφική επιμέλεια που ρωτούν πολλοί, είναι του Βαλάντη Τσιτακίδη, οποίος διέθεσε δωρεάν το υλικό στο σύλλογο.
● Τις θερμές ευχαριστίες του εκφράζει το δ.σ. του Πιερικού Αρχελάου στον κ. Κώστα Τσίπα, Διευθυντή πωλήσεων παραδοσιακής αγοράς στη PEPSICOHBH A.B.E., ο οποίος μερίμνησε για τη δωρεά στολών στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου.
● Τέλος, το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και Κατερίνη 2008, έχει ως εξής:
-                     Ανδρικό / Β΄ κατηγορία - B΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Σάββατο 6.2.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 16,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ - Μ. Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς.
-                     ΕφηβικόΤελική φάση, Α΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 7.2.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 19,00 / ΑΕ ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ – Φ.Ο. Αριδαίας και
-                     Νεανίδων / Α΄ γύρος, 5η αγωνιστική. Σάββατο 6.2.1.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 14,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Βεροίας.
ΦΩΤΟ:
  1. Ο κ. Απόστολος Πόδας, πρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου κατά την κοπή της πίτας της ΕΚΑΣΚΕΜ, όπου ο πρόεδρός της συμπολίτης μας κ. Αντώνης Παπαγιαννούλης δίνει το τυχερό κομμάτι του συλλόγου.
  2. Η παιδική ομάδα του θυγατρικού ΣΦΚ Κατερίνη 2008 που τιμήθηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2008 – 9 με τον προπονητή κ. Στέλιο Χατζηϊωάννου και τον έφορο κ. Λάκη Χαρακλιά.
  3. Η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού Αρχελάου που τιμήθηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην αγωνιστική περίοδο 2008 – 9. Συνοδεύτηκε από την προπονήτρια κ. Βασιλική Μπουρογιάννη – Πρισκομάτη (αριστερά).
  4. Ο συμπολίτης μας διαιτητής κ. Σιδέρης Βουλτσίδης που τιμήθηκε από την ΕΚΑΣΚΕΜ για το ήθος του και την προσφορά του στην ελληνική καλαθοσφαίριση.
  5. Ο Βαλάντης Τσιτακίδης, που επιμελήθηκε τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες του συλλεκτικού ημερολογίου του Πιερικού Αρχελάου.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks