Διεθνές ρεζιλίκι - ΟΣΦΠ - ΠΑΟ 2-1 - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 | 0 σχόλια

Κυριακή, 20 Φεβρουάριος 2011
Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ...

Νεοι Football League 23η αγωνιστικη - Βεροια-Πιερικος 0-3

Κυριακή, 20 Φεβρουάριος 2011

 Αποτελεσματα
Καλλιθεα-Ηλιουπολη 3-1
Ιωνικος-Εθνικος 0-3
Αναγεννηση Κ.-Αγροτικος Αστ. 1-1
ΟΦΗ-..

Κόλλησε στο βούρκο: Βέροια-Πιερικός 1-0

Κυριακή, 20 Φεβρουάριος 2011
Χάρη σε γκολ του Κουτσοσπύρου στο 43' η Βέροια πήρε το "τρίποντο" κόντρα στον Πιερικό,
αφήνοντας τους Κατερινιώτες εντός της ζώνης των play out. Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο που όσο η ώρα περνούσε γινόταν και χειρότερος (ήταν καλύτερος πάντως σε σχέση με αυτό που αναμενόταν μετά από τόσο έντονη βροχόπτωση), η ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου δεν απείλησε ουσιαστικά τους Βεροιώτες, αν εξαιρεθεί μια φάση στο πρώτο πεντάλεπτο με γυριστό σουτ του Πουλάκου. Οι Βεροιώτες αντίθετα είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ και θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 16' αν ο κακός διαιτητής Ρούσσος-Μπεκερτζής δεν ακύρωνε στο 16' κανονικό γκολ του Σαμαρά. Εν συνεχεία, ο Πρεβεζιάνος ρέφερι φόρτωσε με κάρτες τους παίκτες του Πιερικού και με μερικές
αποφάσεις εις βάρος των "μελανολεύκων" θέλησε προφανώς να "ισοφαρίσει" το "λάθος" με
"λάθος". Η πολύ αρνητική όμως εμφάνιση του Πιερικού στερεί από τους Κατερινιώτες τη δικαιολογία της αδικίας. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για τον πιερικό
σύλλογο που μετά τη σημερινή ήττα βρίσκεται στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, και πλέον ο αγώνας της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας λαμβάνει χαρακτήρα
"τελικού". ΒΕΡΟΙΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-0 (43' Κουτσοσπύρος σουτ) Το www.katerinisport.gr, ο κορυφαίος αθλητικός ιστότοπος της Πιερίας σας έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα Βέροια-Πιερικός για την 23η αγωνιστική της Football League.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδήμας, Ρηγόπουλος (Αχαϊας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπλαζέφσκι-Δήμου, Κοντέων, Γκουγκουλιάς, Χατζής
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΟΚΑΡΙΑ: 16' Καλογέρης σουτ
Το "φιλμ" του αγώνα:
5' Σέντρα του Μιλόσκοβιτς από αριστερά, ο Πουλάκος μέσα από τη μικρή περιοχή το γυριστό σουτ, η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων.
13' Εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο από δεξιά, ο Σαμαράς με κεφαλιά σκοράρει, αλλά ο
Ρούσσος-Μπεκερτζής ακυρώνει το γκολ ως επιθετικό φάουλ.
15' Από σέντρα της Βέροιας από αριστερά, κεφαλιά του Σαϊτιώτη, μπλόκαρε ο Γουμάγιας.
16' Από τροφοδότηση του Μπλαζέφσκι, ο Καλογέρης έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, έσκασε λίγο έξω από τη γραμμή του τέρματος και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Πιερικού.
Σχόλιο katerinisport.gr: Η Βέροια, μετά το πρώτο πεντάλεπτο, έχει ανεβάσει την απόδοσή της. Το παιχνίδι διεξάγεται σε βαρύ γήπεδο, και μέχρι στιγμής βλέπουμε αρκετές δυνατές μονομαχίες.
Σχόλιο katerinisport.gr: Μετά το 25' ο Πιερικός ισορρόπησε και προσπαθεί με αντεπιθέσεις να απειλήσει την ομάδα της Βέροιας.
38' Δυνατό σουτ του Μπλαζέφσκι αρκετά έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.
43' ΓΚΟΛ! 1-0: Από σέντρα του Αουρέλιο και παρέμβαση του Μπλαζέφσκι, η μπάλα έφτασε στον Καλτσά, εκείνος έκανε το σουτ, απέκρουσε η άμυνα του Πιερικού, το ριμπάουντ πήρε ο Κουτσοσπύρος που από κοντά άνοιξε το σκορ για τη Βέροια.
Τέλος α' μέρους.
Έναρξη β' μέρους.
49' Σουτ του Καλογέρη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο σωστά τοποθετημένος Γουμάγιας.
Σχόλιο katerinisport.gr: Ο Πιερικός έχει μπει δυνατά στο β' μέρος, όμως δεν έχει καταφέρει να κάνει τη μεγάλη φάση μπροστά στα καρέ του Καντιμοίρη.
67' Σουτ του Μπλαζέφσκι από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Πιερικού, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
69' Από ψηλοκρεμαστή πάσα του Αουρέλιο από τα αριστερά, ο Κουτσοσπύρος άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γουμάγια.
80' Ο Μπλαζέφσκι έγινε κάτοχος της μπάλας από τον Κουτσοσπύρο εντός περιοχής, προσποιήθηκε, έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γουμάγια.
88' Εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο, κεφαλιά του Μπάρμπα, απέκρουσε σε κόρνερ ο Γουμάγιας.
90' Τρία λεπτά καθυστερήσεων.
90'+3' Ο Μπαργκάν συνδυάστηκε ωραία με τον Κουτσοσπύρο αλλά το δυνατό σουτ του πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Γουμάγια.
Βέροια-Πιερικος 1-0: η συνέντευξη τύπου
Σταύρος Διαμαντόπουλος (προπονητής Πιερικού): Ήταν ένα φυσικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες με την ίδια βαθμολογική θέση και περίπου το ίδιο επίπεδο απόδοσης, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο διαιτητής που έδειξε ανεπάρκεια στον τρόπο λειτουργίας του. Μας φόρτωσε με κάρτες και αρνήσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι απέναντι σε αυτό, ειδικά μετά το γκολ που δεχτήκαμε, συνεχώς όμως βρισκόμασταν οφσάιντ, ή σφυρίζονταν φάουλ, είτε κάναμε επίθεση είτε άμυνα.
Χωρίς να παραγνωρίζω την αντίπαλη ομάδα που έπαιξε για τους βαθμούς, για την πόλη, για τον εαυτό της, αλλά δε βλέπω τίποτε αξιόλογο στο παιχνίδι αυτό, τουλάχιστο για μας, από την άρνηση του διαιτητικού τρίου που εκνεύρισε τους πάντες και τα πάντα. Εύχομαι καλή πορεία στη Βέροια.
Ερώτηση δημοσιογράφου: Ποια είναι τα συγκεκριμένα παράπονά σας από το διαιτητή; Μας φόρτωσε με κάρτες, μας φόρτωσε με φάουλ πάρα πολλά, μας έβαζε στην εστία με ανύπαρκτα φάουλ, έτρωγε το χρόνο και μας έβαζε συνεχώς στην εστία. Τι άλλο να κάνει;
Ακόμη, η τηλεόραση έδειξε ότι 4-5 οφσάιντ για μας, δεν υπήρχαν.
Δημοσιογράφος: η τηλεόραση έδειξε ότι το γκολ της Βέροιας ήταν έγκυρο…
Αδικία είναι κι αυτό, εμείς λέμε ποιο είναι το δίκαιο. Μίλησα για ανεπάρκεια του διαιτητή.
Δε θέλω να πω ότι ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Θέλω να πω ότι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι, θα μπορούσε να είναι πιο απλός. Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο
Δημήτρης Καλαϊτζίδης (προπονητής Βέροιας): η κακοκαιρία των τελευταίων εικοσιτετραώρων στην πόλη δημιούργησε πολύ άσχημες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές, σε έναν αγώνα μεταξύ δυο ομάδων που αυτή την περίοδο θέλουν ναπάρουν βαθμούς για να αποφύγουν τα πλέι άουτ. Η Βέροια έφτασε στη νίκη γιατί είχευψηλότατο επίπεδο προσπάθειας, πολύ καλές συνεργασίες και δημιούργησε ευκαιρίες να
φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ, παρά το δύσκολο γήπεδο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες που κατάφεραν αν ξεπεράσουν και το καθαρότατο γκολ που τους ακυρώθηκε και να φτάσουν σε δικαιότατη νίκη, και νιώθουν μάλιστα ενοχλημένοι για τις πολλές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα. Με δουλεία στο μέλλον ελπίζω να καταφέρουμε να ολοκληρώνουμε περισσότερες φάσεις.
Θα ξεκινούσε στην ενδεκάδα ο Γεωργιάδης που δε κατάφερε τελικά να μπει στον αγώνα γι' αυτό έγινε αλλαγή με τον Καλτσά, και ο Σαϊτιώτης είχε μια σύσπαση στο δικέφαλο γι' αυτό έγινε αλλαγή.
Αυτό που είχα πει πριν 3 μήνες στον αγώνα Βέροια-Κέρκυρα ήταν ότι η Βέροια έχει πολύ καλό υλικό. Για να γίνουν όμως οι ποδοσφαιριστές, καλή ομάδα πρέπει να μάθουν οι ποδοσφαιριστές να συνεργάζονται.
Είμαστε σε αυτή τη διαδικασία και είδατε ότι οι φάσεις που δημιουργήθηκαν προήλθαν από συνεργασίες, θέλει δουλειά για να μπουν και τα γκολ.
Μέχρι να υιοθετήσει τα νέα δεδομένα ο ποδοσφαιριστής από αυτά που λέει ο προπονητής χρειάζεται χρόνος. Υπολογίζω ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε ενάμιση μηνά για να δούμε περισσότερα στοιχειά στο παιχνίδι που θα μας αρέσουν όλους
. (http://www.katerinisport.gr)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΝΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 0 - 0 ΚΑΙ (1-2 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ)

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011
Για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αγωνίστηκε  το Σάββατο 19-2-2011 η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΝΕ, το αποτέλεσμα του αγώνα ισόπαλο με 0-0 ΚΑΙ 1-2 στα πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟΝΕ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Πρώτο ημίχρονο: Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αγωνίστηκε με εντεκάδα  ανάγκης αφου λόγω γρίπης απουσίαζαν πέντε βασικοί παίκτες της εντεκάδος.
Η ομάδα αγωνίστηκε πάρα πολύ καλά, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και άν ήταν λίγο τυχεροι θα πετύχαιναν γκόλ σε δύο ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο ημίχρονο, αφού κυριάρχησαν σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονομ, αλλά για μία ακόμη αγωνιστική η αστοχία ήταν το κυρίαρχο στοιχείο.
Δεύτερο ημίχρονο:
Δυνατα και με απόφαση να πετύχουν τη νίκη ,μπήκαν στον αγωνστικό χώρο οι παίκτες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και κατάφεραν να έχουν κατοχή μπάλλας σε ολόκληρο το β ημίχρονο, ένα δοκάρι με τον Τόσκα και 4 ανεπανάλληπτα τέτ τα τέτ με τον Παπαθανασίου.Ετσι η ισοπαλία 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. 
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ).Καραγκιόζης,  Χατζηδίμπας, Τόσκας,Κυζερίδης,Τζίονοβιτς, Μπαλαχάτζε,Μαυρόπουλος, Δαλαμήτρας, Αμπατζίδης, Σταθακόπουλος, Συμεωνίδης,
Δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καλαιτζής,Οικονόμου,Παπαθανασίου, Χατζηδίμπας Κ, 
Αναβλήθηκαν πολλοί αγώνες λόγω καιρού.. έτσι τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν ήταν:
ΠΑΙΔΩΝ - 11ος ΟΜΙΛΟΣ (17η αγωνιστική)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΟΝΕ 0-0 (1-2 πεν)
Ακαδ. Γιαννιτσών - Απόλλων Καλαμ.   2-2 (1-2 πεν.)
Αχιλλέας Τριαν. - Μπέμπηδες 2000 (1)  1-6
Πόντιοι Κατερίνης - Αγροτικός Αστ. 3-1
Άρης – Ηρακλής   0-4
Βαθμολογία (17η αγωνιστική) 
1.ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 41
2.
ΠΑΟΚ 97     33  ***
3.
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000 (1) 32
4.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 29
5.ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 27
6.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 27
7.ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 20 ***
8.ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 20
9.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 20
10.ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 11
11.ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 11
12.
ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ 7
13.
ΠΑΟΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ 7
 Σημείωση ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ εχει δύο αγώνες λιγότερους
η επόμενη αγωνιστική

18η αγωνιστική


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΑΟΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000 (1)

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΟΚ 97
                                                  ΕΠΣΜ: Αποτελέσματα Παιδικών Πρωταθλημάτων όλες οι κατηγορίες ....πατήστε εδω!!

                                 ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
http://paidikotmhmapierikoy.blogspot.com

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks