ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 10 11 2010

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010 | 0 σχόλια

Τρίτη, 09 Νοέμβριος 2010



ΚΡΑΧΤΗΣ   http://kraxtis-gr.blogspot.com

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 -11- 2010 Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

Τετάρτη 10.11.2010
Με την ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας συνεχίζει τους αγώνες του το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ  στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και ώρα 12 στο γήπεδο της Τριανδρίας.
το πλήρες πρόγραμμα του 11ου ομίλου
6η αγωνιστική

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΣΦ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΑΟΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000 (1) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΟΚ 97  

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - "Πρώτη" για Σταύρο Διαμαντόπουλο - Στο πόστο του γυμναστή ο Σταύρος Ζουγκουρίδης

Τετάρτη 10.11.2010 Αθλητισμός
Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χθες με την ομάδα του Πιερικού ο νέος τεχνικός της ομάδας Σταύρος Διαμαντόπουλος στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ Κατερίνης λίγο μετά τις 15.30 το απόγευμα.
Ο έμπειρος... Κατερινιώτης κόουτς στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, ζήτησε σκληρή δουλειά, πειθαρχία και πάθος για το στόχο.
Η προπόνηση ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα, κάτω από τις οδηγίες του νέου γυμναστή της ομάδος Σταύρου Ζουγκουρίδη, προπονητή μέχρι τώρα της ομάδας των Νέων του Πιερικού, ο οποίος από σήμερα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σταύρου Διαμαντόπουλου.
Στη συνέχεια έγιναν ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας και η πρώτη προπόνηση του νέου τεχνικού ολοκληρώθηκε με ένα 20λεπτης διάρκειας δίτερμα, με τον Σταύρο Διαμαντόπουλο να διακόπτει κάποιες φορές την εξέλιξή του κάνοντας κάποιες υποδείξεις - παρατηρήσεις.
Ατομικό ο Πουρτουλίδης, ίσως προλάβει τη Νίκαια
Μόνον ο Νίκος Πουρτουλίδης ακολούθησε ατομικό - διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, καθώς δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, ύστερα από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Καλλιθέα.
Κριτήριο για το νεαρό επιτελικό μέσο θα είναι η αυριανή, αλλά και η προπόνηση της Πέμπτης, όσον αφορά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι στη Νίκαια με αντίπαλο τον Ιωνικό.
ΚΡΑΧΤΗΣ   http://kraxtis-gr.blogspot.com

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks