ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010 | 0 σχόλια

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Π.Α.Ε.
Πλατεία Ελευθερίας 1 Κατερίνη
Τηλ: 23510 47850-1-2
Φάξ: 23510 47853
E-mail: pierikos@otenet.gr
Τ.Κ. 60100
www.pierikos.gr  
Κατερίνη:  28/ 01/ 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και το δημοσιογράφο Μπάμπη Πεΐδη έδωσε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Δημήτρης Ελευθεριάδης, όπου είχε τη ευκαιρία να απαντήσει σε μία σειρά από ζητήματα που αφορούν την ομάδα σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Μάλιστα ο πρόεδρος του Πιερικού απάντησε και σε ερωτήματα των ακροατών του δημοτικού ραδιοφώνου που ήθελαν να μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:
“Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε λύθηκαν επτά συμβόλαια και ήρθαν πέντε νέοι παίκτες. Πιστεύουμε ότι κάναμε σωστές επιλογές. Βέβαια αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο.  Στόχος των μεταγραφών ήταν και η ενίσχυση της ομάδας σε κάποιες θέσεις αλλά και για να κλείσουν κάποιες πληγές που υπάρχουν. Γιατί υπάρχει ο στόχος ακόμη να μπούμε στην εξάδα. Και δεν είναι 16 τα παιχνίδια, είναι 20. 16 του πρωταθλήματος και 4 εφόσον είμαστε μέσα στα play off. Πλέον στόχος είναι τα play off. Βέβαια τίποτα δεν είναι απίθανο”.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΥΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
“Καταρχάς στα εντός έδρας παιχνίδια δεν έχουμε, όσο θα έπρεπε, τη στήριξη του κόσμου. Και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, πιστεύω ότι στα δύσκολα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν υπάρχει το άγχος της έδρας και να σε κατακρίνουνε....Παίζουν πιο ελεύθερα οι παίκτες. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα σταθώ. Τα παιδιά άρχισαν να πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία.”
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
“Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πιερικός στον α΄ γύρο έχει 67 κίτρινες κάρτες, 3 κόκκινες και δεν έχει κερδίσει ούτε ένα πέναλτι. Προφανώς ο Πιερικός δεν πατάει στην μεγάλη περιοχή, πετάει.... Εμείς πρέπει να κερδίζουμε και τον διαιτητή. Αυτό που έγινε στην Κέρκυρα με τον διαιτητή δεν έχει προηγούμενο”.
ΓΙΑ ΤΟΝ GARRA DEMBELE:
“Ήταν ένα παιδί που είχε πάρα πολλά προβλήματα. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε. Προσπαθήσαμε, γιατί ήταν 21 χρονών παιδί και έχει ποδοσφαιρικό ταλέντο. Αλλά ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο της Κατερίνης για όλα αυτά που έκανε και για τόσο που τον κράτησα. Αλλά δεν γίνεται και τόσο εύκολα να λύσεις μία συνεργασία. Το σίγουρο είναι ότι ο Πιερικός δεν μπορεί να αμαυρώνεται από τη συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή.  Το ότι τον κράτησα, όσο τον κράτησα, είχε να κάνει με το ανθρώπινο κομμάτι αλλά και με το γεγονός ότι ήταν δεμένος με ένα συμβόλαιο. Δεν σπάει εύκολα ένα συμβόλαιο και ειδικά ξένου παίκτη”.
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ:
“Πιστεύω ότι δεν πρέπει να συνδέεται η απόδοση της ομάδας με το αν θα έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Στη Δράμα στο μεταξύ μας παιχνίδι είχε 5000 κόσμο, στο Αγρίνιο στο γήπεδο του Παναιτωλικού το ίδιο. Έχανε η ομάδα τους και την υποστήριζαν. Και δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Πιερικός, ειδικά το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλός, δεν είναι μαχητικός. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα και ασφαλώς θέλουμε να έχουμε δικά μας παιδιά στην ομάδα και το προσπαθούμε ”.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ¨ΣΤΗΜΕΝΑ” ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:
“Εγώ ένα πράγμα έχω να πω: Εμένα δεν με αφορά το στοίχημα. Ούτε παίζω στοίχημα, ούτε καν πρωτοχρονιάτικο λαχείο παίζω. Εγώ και ο Γιάννης (σσ. Ντούμος) που είμαστε ένα, δεν μας ενδιαφέρει αυτό το θέμα. Όποιος θέλει μπορεί να με ψάξει οποιαδήποτε στιγμή. Εμείς δεν ζούμε από το ποδόσφαιρο, δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες. Απεναντίας βάζουμε τα λεφτά μας στο ποδόσφαιρο. Ούτε επενδύουμε. Είμαστε πατριώτες και το κάνουμε. Αγαπάμε την Πιερία, τον τόπο μας, όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται. Και ξέρουμε πολύ καλά τι εκπροσωπούμε. Εμάς, δόξα τω θεώ, οι δουλείες μας πάνε πολύ καλά και γι΄αυτό στηρίζουμε και τον Πιερικό. Γι΄ αυτό και όταν ο κ. Θεοδωρίδης είπε, αυτά που είπε, κάναμε τις ανάλογες ενέργειες”.
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ:
“Έπρεπε να ανανεωθεί το διοικητικό σχήμα. Κάπου κουράζεσαι κιόλας. Όσο τρέχεις, τόσο κουράζεσαι. Τώρα μπήκαν άτομα στη διοίκηση που είναι περισσότερο γνώστες του ποδοσφαίρου. Και βέβαια οι στόχοι είναι ίδιοι, δεν αλλάζουν”. 


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
http://athlitikipierias.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 28-1-2010
Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη στις 5 μ.μ.  
Μαντουλίδης - Πιερικός Αρχέλαος
Τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου
● Με την ομάδα του Μαντουλίδη βρίσκει η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου να είναι αντιμέτωπος, στη Θεσσαλονίκη, ο Πιερικός Αρχέλαος. Μια ομάδα που η αγωνιστική άνοδος είναι κατακόρυφη και είναι απόλυτα υπολογίσιμη για τους αντιπάλους. Γι΄αυτό ο Πιερικός Αρχέλαος κατεβαίνει και πάλι πανέτοιμος για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αγάπη των οπαδών του είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα που συγκινεί όχι μόνο την Πιερία, αλλά και όλες τις περιοχές που έχουν μπασκετική ιστορία.
Για τον παραπάνω αγώνα ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Είναι πολύ ιδιαίτερο παιγνίδι για μένα προσωπικά, γιατί κάθε φορά που παίζουμε με το Μαντουλίδη το μυαλό μου είναι στον αείμνηστο Γιώργο Γιαννακούλα. Να μη ξεχνάμε το Γιώργο το Γιαννακούλα. Επίσης, παίζουμε απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος με έβαλε στο μπάσκετ, έναν μεγάλο προπονητή και παιδαγωγό, τον Νίκο Κεραμέα. Το παιγνίδι είναι πολύ δύσκολο, καθώς απέναντί μας παίζει μια ομάδα η οποία είναι κυψέλη του μπάσκετμπολ. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιγνιδιού».
«Ναι στον αθλητισμό – Όχι στην εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες» είναι το μήνυμα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας που τοποθετήθηκε σε πινακίδα στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης.
Είναι σίγουρα για πολλούς αποδέκτες και ο .....χώρος είναι ο πιο κατάλληλος, αφού το γυμναστήριο κατακλύζεται από τη νεολαία και πολλούς γονείς. Η νεολαία μας που έχει τόση μεγάλη ανάγκη να βρει υγιείς διεξόδους και ο αθλητισμός είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη.
Σε αυτή την κίνηση ευαισθησίας, εμπνευστής ήταν  Νομάρχης Πιερίας κ. Γιώργος Παπαστεργίου, συνεπικουρούμενος από τον δραστήριο νομαρχιακό σύμβουλο και πρώην αντινομάρχη κ. Χαράλαμπο Μπρουσκέλη. 
● Μετά από πρόσκληση του προπονητή της Εθνικής ομάδας Παμπαίδων Νίκου Τούφα, κλήθηκαν και πήραν μέρος στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη στα Γρεβενά, οι καλαθοσφαιριστές του θυγατρικού ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 Κώστας Φακοπουλίδης και Γιώργος Χερβατίδης .
● Τόσο ο Σ.Ο.Π (Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού), όσο και ο νεοφώτιστος Σ.Φ.Ι.Π. (Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού) αντιπροσωπεύονται δυναμικά τις Κυριακές στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης. Από τη μία ο Σ.Ο.Π έχει άριστη οργάνωση της κερκίδας με τα τύμπανα  και τις ιαχές που εμψυχώνουν τους πάντες και από την άλλη ο Σ.Φ.Ι.Π, χάρη στον οποίο η ιστορία θα γράφεται με ανεξίτηλο μελάνι και όπου  να είναι θα δούμε και την έμπρακτη δραστηριότητά του που θέλει και τη στήριξη όλων μας. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και η φωτογραφική κάλυψη του Νίκου Γκιμπή, δραστήριου διοικητικού μέλους και των δύο συλλόγων.
● Τέλος, για το πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 2 μ.μ. στην Έδεσσα τον τοπικό ΑΟΚ.  
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ:

Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης - "Βόμβα" με Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη

ΠΕΜΠΤΗ 28.01.2010 (ΠΙΕΡΙΚ.ΑΝΤΙΛ)



"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε σήμερα το απόγευμα στην Κατερίνη, αφού οι Πόντιοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Βασιλειάδη.
Ο 24χρονος τερματοφύλακας, υπέγραψε στο συγκρότημα του Γιώργου Καμπερίδη για τους επόμενους έξι μήνες και χωρίς αμφιβολία είναι μια μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση στην κατηγορία.
ο βιογραφικό του νεοαποκτηθέντα είναι ιδιαίτερα πλούσιο, αφού έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Βατανιακό, ΠΑΟΚ, Πιερικό, Εθνικό Κατερίνης, Πιερικό και Καστοριά.
- Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει το ντεμπούτο στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Σβορώνο.
- Μια μεταγραφή δείγμα της διάθεσης και της επιθυμίας των Ποντίων και του προέδρου, Θόδωρου Παπαδόπουλο, να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και την άνοδο.
- Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Άνω Αγιάννη στις 15:30 μ.μ., ενώ το νέο απόκτημα της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης θα προπονηθεί και το πρωί (8:00) με το προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Καρκαμάνη.

Δ' ΕΘνική - Τα νέα των ομάδων της Πιερίας

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010


Δύο οι απόντες του Βατανιακού στο παιχνίδι της Κυριακής
Δύο παίκτες της βασικής εντεκάδας θα είναι οι απόντες στο Βατανιακό  στο παιχνίδι της Κυριακής  με τον Κάστορα που θα γίνει στην Κατερίνη.
Οι δύο απόντες είναι οι Γιάννης Λαζαρίδης που συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές και ο Ανδρονικίδης που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.
Ο προπονητής του Βατανιακού κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης  ήδη έχει επιλέξει τους αντικαταστάτες των δύο αυτών ποδοσφαιριστών. Ο Βατανιακός έχει πολλούς  ισάξιους ποδοσφαιριστές και έτσι η ομάδα δε θα έχει κανένα πρόβλημα.
Ο προπονητής του Βατανιακού μετά το χθεσινό ρεπό θα συνεχίσει με νέα προπόνηση την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του που θα ολοκληρωθεί με την αυριανή προπόνηση. Στόχος των ποδοσφαιριστών του Βατανιακού είναι να επαναλάβουν τη νίκη του αγώνα του πρώτου γύρου προσφέροντας το πολύ καλό θέαμα των δύο τελευταίων συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων τους που συνοδεύτηκαν μάλιστα με ωραίες εμφανίσεις και συνολικά επιτυχία οκτώ τερμάτων.
Ο Βατανιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί γιατί είναι σαφώς ανώτερος αλλά παίζει και στην έδρα του.

Χωρίς απουσίες ο Εθνικός την Κυριακή
Με την επιστροφή του Τζιάμα που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής ο προπονητής του Εθνικού κ. Μπάμπης Μουστακίδης θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους στο κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι  της Κυριακής, παιχνίδι κομβικής σημασίας για τον Εθνικό για να πετύχει την βαθμολογική άνοδο. Και είναι δύσκολο το παιχνίδι της Κυριακής γιατί η Α.Ε Ποντίων Βατόλακκου δίνει τη μάχη της παραμονής και στηρίζει την επίτευξη του στόχου της κυρίως στους αγώνες της έδρας της. Οι παίκτες του Εθνικού που βρίσκονται  σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση είναι αποφασισμένοι να παρουσιάσουν το καλύτερό τους αγωνιστικό πρόσωπο για να πάρουν τη νίκη συνεχίζοντας έτσι τις εκτός έδρας επιτυχίες των τελευταίων αγωνιστικών που προήλθαν από πολύ καλές  εκτός έδρας εμφανίσεις.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Εθνικός νίκησε την Α.Ε Ποντίων Βατόλακκου με 2-1 τέρματα.
Το μοναδικό πρόβλημα του Μπάμπη Μουστακίδη είναι ο Καλαϊτζίδης που έχει ν  ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού το οποίο πιστεύεται ότι μέχρι την Κυριακή θα το ξεπεράσει και θα είναι απόλυτα υγιής για το δύσκολο παιχνίδι.
Ο Εθνικός μετά το χθεσινό ρεπό θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις συνεχίζοντας την εβδομαδιαία προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Α.Ε Ποντίων Βατόλακκου.

Μια απουσία και μία επιστροφή στο ΓΑΣ Σβορώνο.
Με την ψυχολογία πολύ ανεβασμένη μετά τη νίκη της επί του Μακεδονικού Φούφα οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ  συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι με την πρωτοπόρο Α.Ε Ποντίων που θα γίνει στο γήπεδο της Ν. Ζωής.
Οι παίκτες του ΓΑΣ επέστρεψαν στις νίκες, παίζοντας μάλιστα επί 70΄ με δέκα παίκτες μετά από καλή εμφάνιση και πήραν μια βαθιά βαθμολογική ανάσα, μια νίκη που  τους επιτρέπει  να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον και θέλουν η επιτυχία τους αυτή να έχει συνέχεια.
Ο προπονητής του ΓΑΣ κ. Ταβουκτσής στο παιχνίδι της Κυριακής δε θα έχει τον κεντρικό αμυντικό  Μπατάλα που αποβλήθηκε  την Κυριακή με δεύτερη κίτρινη αλλά θα επιστρέψει  ο Κεσίδης, ένας πολύ καλός και χρήσιμος ποδοσφαιριστής, που εξέτισε την ποινή του.
Οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ μετά το χθεσινό ρεπό επιστρέφουν σήμερα  στις προπονήσεις  συνεχίζοντας την εβδομαδιαία προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής .
Να θυμίσουμε κλείνοντας ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ένα πολύ καλό και συναρπαστικό αγώνα  οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες  με 2-2 τέρματα και ικανοποίησαν τους φίλους τους  που πήγαν στο γήπεδο του Σβορώνου. Ανάλογο και γιατί όχι και καλύτερο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν και στο παιχνίδι της Κυριακής στο γήπεδο της Α.Ε Ποντίων.

Πάνοπλη η Α.Ε Ποντίων την Κυριακή
Να συνεχίσει το αήττητο της έδρας της  και έχοντας για στόχο τη νίκη μετά την πολύ καλή τους εμφάνιση στην πολύ δυνατή και αήττητη έδρα της Νίκης Αγκαθιάς συνεχίζει την εβδομαδιαία προετοιμασία της η Α.Ε Ποντίων μετά το χθεσινό ρεπό.
Ο προπονητής της Α.Ε Ποντίων κ. Καμπερίδης έχει στη διάθεσή του όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας , θα προπονήσει τους παίκτες του σήμερα και αύριο και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.
Οι παίκτες της Α.ΕΠ βρίσκονται σε εξαιρετική φυσική και αγωνιστική κατάσταση γεγονός  που  την έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στο παιχνίδι της Κυριακής ο κ. Καμπερίδης θα έχει   όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας  αφού δεν υπάρχει τιμωρημένος αλλά ούτε τραυματίας.
Την Τρίτη το απόγευμα  στο πλαίσιο της προετοιμασίας αλλά και για να έχουν οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους αντιμετώπισαν στο γήπεδο του Α. Αγιάννη την τοπική Πίνδο την οποία νίκησαν με 2-1 τέρματα.
Ο κ. Γιώργος Καμπερίδης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία των παικτών του και μετά την αυριανή τελευταία προπόνηση θα ανακοινώσει και την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.(ΤΟΠΙΚΗ)

Αποκλεισμός-σοκ για τη Μίλαν

Πεμπτη 28-1-1010 (αθλητικα νεα) 
Η Ουντινέζε πήρε μεγάλη πρόκριση μέσα στο "Σαν Σίρο" επί της Μίλαν, περνώντας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μίλαν έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Ουντινέζε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόπα Ιτάλια.
Το τέρμα που έδωσε στις «ζέβρες» την πρόκριση πέτυχε ο Ινλέρ στο 56΄. Οι «ροσονέρι» αγωνίστηκαν χωρίς αρκετούς βασικούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και οι Ροναλντίνιο, Πάτο, Ζέεντορφ και Μπέκαμ.
Οι συνθέσεις:
ΜΙΛΑΝ (Λεονάρντο): Αμπιάτι, Τζαμπρότα, Μπονέρα, Καλάντζε, Αντονίνι, Γκατούζο (70΄ Βερντί), Φλαμινί, Γιανκουλόφσκι, Ντι Τζενάρο (54΄ Πίρλο), Ιντζάγκι, Χούντελααρ (60΄ Μποριέλο)
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (Ντε Μπιάσι): Χαντάνοβιτς, Ίσλα, Ζαπάτα, Κόντα, Πασκουάλε, Ντ’ Αγκοστίνο (70΄ Λόντι), Ινλέρ, Σαμάρκο, Σάντσες, Φλόρο Φλόρες (79΄ Πέπε), Ντι Νατάλε (88΄ Ζίμλινγκ)

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας:
Τετάρτη 20/1
Φιορεντίνα-Λάτσιο 3-2
(9΄,44΄ Μούτου,58΄ Κρόλντρουπ-50΄ Ζάρατε,68΄ Ρόκι)
Τρίτη 26/01
Ρόμα-Κατάνια 1-0
(74΄ Ντε Ρόσι)
Τετάρτη 27/01
Μίλαν-Ουντινέζε 0-1
(56΄ Ινλέρ)
Πέμπτη 28/01
Ίντερ-Γιουβέντους (21:45)
• Σε περίπτωση ισοπαλίας διεξάγεται ημίωρη παράταση και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας εκτελούνται πέναλτι.

http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

«Πιο ώριμος ο Άρης του Κούπερ» Ο Θωμάς Κυπαρίσσης φιλοξενήθηκε στα «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7» μιλώντας για τον αγώνα Ξάνθη - Άρης

ΠΕΜΠΤΗ 28-1-2010
Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια τόσο στην Ξάνθη όσο και στον Άρη και το όνομά του μάλιστα έγινε και σύνθημα από τους οπαδούς. Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να μιλήσει για τον αγώνα Ξάνθη – Άρης. Ο Θωμάς Κυπαρίσσης φιλοξενήθηκε στα «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7» μιλώντας για τον αγώνα των «Πηγαδίων».
«Ο Άρης τα τελευταία παιχνίδια με την έλευση του Κούπερ είναι καλύτερη, έδωσε οντότητα και στυλ στην ομάδα. Έχει πολύ καλό σερί, αν εξαιρέσεις την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης παίζει καλή μπάλα. Η Ξάνθη μέσα στην έδρα της είναι δυνατή ομάδα. Θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, ο Άρης φυλάει τα νώτα της και φυλάγεται στην άμυνα» είπε αρχικά ο Κυπαρίσσης και συνέχισε: «Θέλω να κάνετε ένα γκάλοπ σε οπαδούς του Άρη και να ρωτήσετε πότε ήταν καλύτερα. Παλαιότερα που δεν έπαιρνε αποτελέσματα αλλά άλλαζε πολλές πάσες ή τώρα που παίρνει τα αποτελέσματα. Ο Άρης είναι πιο ώριμος και παίρνει αποτελέσματα από την ποιότητα των παικτών του».
Σύμφωνα με τον Κυπαρίσση, ο αγώνας ίσως κριθεί στα στημένα: «Μου αρέσει πολύ ο Άρης σαν ομάδα που προσαρμόζεται στις καταστάσεις κάθε αγώνα. Είναι επίσης σημαντικό και όταν δεν παίζεις καλά να κερδίζεις. Δεν μπορεί κάθε Κυριακή να έχεις καλή απόδοση. Στα στημένα ίσως κριθεί ο κυριακάτικος αγώνας Ξάνθη – Άρης. Ειδικά σε τέτοια κλειστά ματς. Όλοι οι προπονητές δουλεύουν πολύ αυτές τις φάσεις. Σίγουρα δουλεύει και ο Άρης στα στημένα».
Τέλος, ο Θωμάς Κυπαρίσσης αναφέρθηκε σε κάποιους παίκτες του Άρη: «Όλη η ομάδα δουλεύει εντελώς διαφορετικά, ο Κάμπορα σκοράρει και βρίσκεται μέσα στις φάσεις. Ο Κόκε δεν είναι παίκτης που μπορεί να παίξει σέντερ φορ, δεν έχει αυτά τα στοιχεία, του αρέσει να περιφέρεται, αυτό είναι το στυλ του. Ο δεύτερος επιθετικός είναι ο ρόλος που του αρμόζει. Ο Κάλβο είναι πάρα πολύ καλός παίκτης επίσης. Δουλεύει περισσότερο στον Άρη στα χαφ, στο κέντρο και στην επίθεση».

http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Πιερικός - Εντατική και με ποικιλία ασκήσεων η χθεσινή προπόνηση του Πιερικού

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010


Πολική ήταν η ατμόσφαιρα στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Πιερικού, που επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης, αρχίζοντας ουσιαστικά και με εντατικό πρόγραμμα την εβδομαδιαία προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ηλιούπολη.
Για τους παίκτες του Πιερικού το παιχνίδι αυτό είναι όχι μόνο καθοριστικής σημασίας αλλά συγχρόνως θα δρομολογήσει μια εποχή νικηφόρων αποτελεσμάτων για να επέλθει και κάποια ισορροπία με τις εκτός έδρας επιτυχίες.
Έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει το Στάδιο να γίνει πολύ δυνατή έδρα γιατί μόνο έτσι θα έχουν πολύ πιο θετικό αντίκτυπο όχι μόνο βαθμολογικά αλά και αγωνιστικά, οι πολύ καλές εμφανίσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Θα πρέπει να γίνει μία ριζική αλλαγή στο «Έξω πάμε πολύ καλά» και οι εμφανίσεις της ομάδας να έχουν την ίδια αίγλη και στα παιχνίδια της έδρας.
Και βέβαια δεν ήταν το φοβερό κρύο που επικρατούσε μαζί με τη μικρή χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της δίωρης προπόνησης που οι ποδοσφαιριστές εκτελούσαν τις διάφορες ασκήσεις σαν δαιμονισμένοι και με πολύ μεγάλη διάθεση αλλά και η επιθυμία τους να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα σ’ όλους τους τομείς.
Η χθεσινή προπόνηση ήταν πολύ εντατική και περιλάμβανε ποικιλία ασκήσεων.
Άρχισε με το ζέσταμα και ακολούθησαν ανοίγματα που έγιναν στο βοηθητικό, συνεχίστηκε με διάφορες ασκήσεις δύναμης (κοιλιακούς, ραχιαίους, κάμψεις) στο χώρο που βρίσκεται κάτω από τη μεγάλη κερκίδα.
Επέστρεψαν και πάλι στο βοηθητικό γήπεδο και έγιναν δύο δεκάλεπτα με ασκήσεις κατοχής και πολύ καλής κυκλοφορίας. Στο τελευταίο στάδιο και για είκοσι λεπτά έγιναν διάφορες ασκήσεις τακτικής σε παιγνιώδη μορφή και με τους παίκτες να βρίσκονται σε συνεχή κίνηση.
Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία.
Στο όλο πρόγραμμα δε πήραν μέρος ο Γιώργος Τασίδης για προληπτικούς λόγους εξαιτίας ενός προβλήματος ελαφρού τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ο νεαρός Μίγκος. Και οι δύο έκαναν ατομικό πρόγραμμα.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το πάθος, την κινητικότητα αλλά και την ακρίβεια που εκτελούσαν οι παίκτες του όλες τις ασκήσεις.
Ο Γιώργος Τασίδης αναμένεται να μπει σήμερα στο πρόγραμμα της ομάδας.
Σήμερα η προπόνηση θ’ αρχίσει στις11 το πρωί. Στο μεταξύ στο παιχνίδι της Κυριακής επιστρέφουν ο Μαρτίνεζ, ο Εξουζίδης και ο Γκουγκουλιάς που δεν έπαιξαν στο Αγρίνιο.
Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 ο αγώνας
Πιερικός – Δόξα Δράμας
Τηλεοπτικά από την ΕΤ3
Άλλο ένα παιχνίδι του Πιερικού περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα ζωντανών τηλεοπτικών μεταδόσεων της ΕΤ3.
Το παιχνίδι αυτό είναι με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας και θα γίνει τη μεταπροσεχή Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο και θα μεταδοθεί ζωντανά.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Πιερικού Αρχελάου Ένα μέρος των εσόδων σε κοινωφελές ίδρυμα


Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010


Αναμφισβήτητα συλλεκτικό είναι το ημερολόγιο της αντρικής ομάδας μπάσκετ που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος. Πρόκειται για μια έγχρωμη καλλιτεχνική έκδοση με ανάλογες φωτογραφίες της ομάδας, όλων των αθλητών και του προπονητή.

Περιλαμβάνει το πρόγραμμα αγώνων του 2010, καθώς και τα γενέθλια των καλαθοσφαιριστών και η διάθεσή του γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Δημ. Σταδίου 9, τηλ 23510 32153, κατά τις ώρες 6 – 9 μ.μ., ή στο τηλ. 6978 495134.
Ένα μέρος από τα έσοδα, θα δοθεί σε κοινωφελές ίδρυμα του Ν. Πιερίας.
Τέλος, η έκδοση του ημερολογίου πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της επιχείρησης αθλητικών ειδών SAMARASSPORT, Μ. Αλεξάνδρου 25, Κατερίνη.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ - Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Μια αγωνιστική απέμεινε για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της πόλης μας, ο Πιερικός Αρχέλαος, απολαμβάνει την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας μόνο δύο ήττες με τον Αίαντα στον Εύοσμο και με την ΜΕΝΤ στην Κατερίνη. Οπωσδήποτε τόσο η  αγωνιστική παρουσία, όσο και η σταθερότητα της ομάδας, έως τώρα, έχουν γεμίσει με αισιοδοξία τους ανθρώπους που ηγούνται της δύσκολης προσπάθειας και των φιλάθλων που χαίρονται το μπάσκετ.
Βέβαια σε κάθε δραστηριότητα της ζωής είναι δύσκολο να ανέβεις ψηλά, αλλά ακόμη πιο δύσκολο και ουσιαστικό είναι να κρατηθείς σε μια σταθερή πορεία, να δείξεις σθένος, υπομονή και επιμονή. Έτσι και στον αθλητισμό και ειδικά στο πρωτάθλημα μπάσκετ που αγωνίζεται ο Πιερικός, ο εφησυχασμός και η χαλάρωση απαγορεύονται ρητά αν στοχεύεις ψηλά.
Μη λησμονούμε όμως και όλες εκείνες τις παραμέτρους που επηρεάζουν την πορεία του συλλόγου μας. Το ένα και μοναδικό, προβληματικό κλειστό γυμναστήριο μιας πόλης που πλησιάζει τις ογδόντα χιλιάδες κατοίκους, δεν είναι δυνατό να προσφέρει τις ανέσεις, ακόμη και τις ψυχολογικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να προπονείται και να αγωνίζεται κάποιος. Αυτό το γυμναστήριο το αγαπήσαμε, το πονάμε, αλλά έλεος πια. Ακόμη και ο φωτισμός του ανεπαρκής είναι. Δεν μας αρέσει να μεμψιμοιρούμε. Στεναχωριόμαστε όμως για τα μικρά παιδιά που έρχονται κοντά στον αθλητισμό, κοντά στο μπάσκετ και αισθανόμαστε ένοχοι για τις ακατάλληλες συνθήκες στις οποίες στεγάζουμε τα όνειρα τους. Δεν είναι στις αρμοδιότητες μας να γνωρίζουμε τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την κατασκευή του νέου γυμναστηρίου στο Σταθμό, αλλά σίγουρα αργήσαμε τραγικά.
Παρά όλες τις αντιξοότητες η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο και την ανάλογη σοβαρότητα.
Οι φίλαθλοι αξίζουν τα εύσημα για τη συμμετοχή τους, τη συμπαράσταση και την αθρόα προσέλευση στο μπάσκετ. Στο δεύτερο γύρο πρέπει να στηρίξουν μαζικά τον Πιερικό Αρχέλαο, γιατί μαζί με την ομάδα, στην κορυφή βρίσκεται και ο κόσμος, εάν συγκρίνουμε την προσέλευση των θεατών στα άλλα γήπεδα.
Το μπάσκετ απέδειξε ότι αξίζει κάτι παραπάνω αυτή τη χρονιά και όλοι πρέπει να συνδράμουμε στο όραμα διατηρώντας την ποιότητα και το ήθος που μας χαρακτηρίζουν.
Η οικογένεια του μπάσκετ μεγάλωσε πολύ. Τα όνειρα της δεν χωρούν στο παλιό, μικρό γυμναστήριο. Δικαιούται και απαιτεί:
ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!(ΤΟΠΙΚΗ) Γιάννης Τσαπουρνιώτης 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Στις 6 Φεβρουαρίου στο κέντρο «ΦΑΡΟΣ» -

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010
Στις 6 Φεβρουαρίου στο κέντρο «ΦΑΡΟΣ»
Ο ετήσιος χορός των Παλαιμάχων του Πιερικού



Τον ετήσιο χορό του πραγματοποιεί ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πιερικού και καλεί τους φιλάθλους του Πιερικού για μια υπέροχη βραδιά.
Ο χορός θα γίνει στο κέντρο «ΦΑΡΟΣ» στην παραλιακή οδό Παραλίας – Ολυμπιακής Ακτής.
Τιμή πρόσκλησης με πλήρες μενού 10 ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks