ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010 | 0 σχόλια

ΔΕΥΤΕΡΑ 18-1-2010

19 είναι οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Πιερικού για την αυριανή αναμέτρηση του Πιερικού με την Κέρκυρα. Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Ρέγιες του οποίου η μπλε κάρτα ήρθε χθες και υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του. Ο Σούλης Παπαδόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Ντιέγκο Μαρτίνεζ και Μαρσέλο Πέντα που θα απουσιάσουν λόγω καρτών, ενώ ο Θάνος που νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς συμπεριλήφθηκε τελικά στη 19αδα και θα ξεκαθαρίσει αύριο αν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Αποκλείστηκε όπως ήταν φυσικό ο Γκαρά Ντεμπελέ του οποίου του θέμα θα ξεκαθαρίσει μετά το ματς με τους "Φαίακες", με το μέλλον να φαντάζει πάντως εξαιρετικά δυσοίωνο για τον Γάλλο επιθετικό. Νοκ άουτ τέθηκε επίσης ο Τόσκας που θα λείψει 2-3 μέρες λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι που δέχθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής. Η κατάστασή του πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Όσον αφορά στους Μανουσαρίδη και Καλλιμάνη, εξακολουθούν να γυμνάζονται σε ξεχωριστό πρόγραμμα.
Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Σούλη Παπαδόπουλου είναι οι: Καρακούτσης, Γουμάγιας, Γιαζιτζόγλου. Παντελιάδης, Χατζηζήσης, Κωνσταντινίδης, Νίκου, Παστός, Εξουζίδης, Τασίδης, Αγγελόπουλος, Μακρής, Κοντέων, Ρέγιες, Φρέντερικς, Τσιτλακίδης, Θάνος, Γκουγκουλιάς και Ολγκίν.

Αποκλείστηκαν επίσης οι Κόιτς, Τσιντώτας (έπαιξαν με την ομάδα Νέων), Μίγκος, Κωτσιόπουλος (συμπλήρωσαν κάρτες στους αγώνες της Νέων) και ο Κουδουνάς.(

Πιερικός Αρχέλαος – Κεραυνός Αιγίου 80 - 71

ΔΕΥΤΕΡΑ 18-1-2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2009-2010
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

                       Πιερικός Αρχέλαος – Κεραυνός Αιγίου 80 - 71

Μία ακόμη νίκη πολύτιμη νίκη πήρε ο Πιερικός Αρχέλαος στην Κατερίνη. Νίκησε τον Κεραυνό Αιγίου με 80-71 και έτσι παραμένει μόνος του στην πρώτη θέση. Η χαρά όλων των παρευρισκομένων στο κατάμεστο γυμναστήριο μεγάλη και οι πανηγυρισμοί μεγαλύτεροι.
  
Τα δεκάλεπτα: 22-13, 38-28, 58-46, 80-71.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Τζιμογιάννης και Ζαγορίδης.
 Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μητσάκης 12(2), Παπαμιχαήλ 4, Νίτσιος, Δαμαλής, Βίλλας, Ράπτης 11, Γκογκίδης 11(1), Γκέρος 2,  Ροδοστόγλου 27(3), Ψαρόπουλος 3(1)), Τσουκ 10.
 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ (Ζωντός): Κυριακίδης 4, Κανελλόπουλος 6(2), Κολλιόπουλος 3(1), Πετρόπουλος, Γραμματικός 15, Σαμουρέλης 17(1), Γεώργαρος 22(2), Εκκινέ 4.

Στην επόμενη αγωνιστική (24.1.2010): Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕΚ Άργους. Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 5 μ.μ.






http://athlitikipierias.blogspot.com/

Πιερικός - Κέρκυρα


Σήμερα στις 6 μμ

PIERIKOS
Δίχως τους Ντιέγκο Μαρτίνεζ και Μαρσέλο Πέντα καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει του σημερινού παιχνιδιού με την Κέρκυρα ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός δε μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή των δυο Αργεντινών καθώς έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή που έχουν λόγω καρτών στο ματς με τους "Φαίακες". Οπωσδήποτε οι απουσίες των δυο "λάτιν" παικτών του Πιερικού είναι σημαντικές, όμως στην ομάδα υπάρχουν λύσεις για να καλυφθούν τα κενά κόντρα στους πρωτοπόρους του πίνακα, Κερκυραίους. Το ευχάριστο για τον Πιερικό είναι πως η ψυχολογία, μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι στα ύψη και άπαντες δείχνουν πεισμωμένοι να φτάσουν στο "τρίποντο" που θα τους βάλει για τα καλά στο "κόλπο" της ανόδου.
Ο Τάσος Θάνος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ένα μικροπρόβλημα όμως στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρεί θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στην  "μάχη".
Στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου τέθηκε και ο Ρέγιες μιας και η μπλε κάρτα του ήλθε από την Ισπανία. Έτσι εναπόκειται στον 42χρονο τεχνικό να αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει στα πλάνα του για τον αγώνα με την Κέρκυρα τον Ίβηρα μέσο. .
Παρελθόν ο Σουλίδης.
Και τυπικά παρελθόν από το δυναμικό της ΠΑΕ Πιερικός αποτελεί ο Άκης Σουλίδης. Ο νεαρός μέσος δεν υπολογιζόταν από τον Σούλη Παπαδόπουλο και για αρκετό καιρό ακολουθούσε ξεχωριστό πρόγραμμα εκγύμνασης από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, μαζί με τους επίσης...κομμένους Μανουσαρίδη και Καλλιμάνη μέχρι να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Ετσι βρέθηκε η "χρυσή τομή" και ο ποδοσφαιριστής αποχαιρετά τους "μελανολεύκους" ύστερα από μερικούς μήνες συνεργασίας.(Πολιτεία )

ΕΠΣ Πιερίας


Α’ Ερασιτεχνική

A_ERASITEXNIKH
Η Ακαδημία δεν καταλαβαίνει από αντίπαλους και φιλοδώρησε την ομάδα της Έξοχης με 5 γκολ συνεχίζοντας την εκπληκτική της πορεία.
Η Λεπτοκαρυά παρέμεινε δεύτερη μετά την νίκη της επί της Βροντους, ενώ και ο Αιγινιακος ξεπέρασε το εμπόδιο της Καρίτσας.
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Λόφου επί της Δρυάνιστας, και του Κορινού επί της Σφενδάμης.
Ο Δίας εύκολα νίκησε με 2-0 την Μεθώνη ενώ ο Άνω Αγιαννης κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-1 το Λιτόχωρο.
Τέλος Μοσχοχώρι και Καταχας έμειναν στο ισόπαλο 1-1.



Β’ Ερασιτεχνική

B_ERASITEXNIKH
Αμετάβλητη έμεινε η κατάσταση στην κορυφή μετά την νίκη της Νεοκαισάρειας επί των Μακεδόνων και της Κάτω Μηλιάς επί του Άγιου Σπυρίδωνα.
Ισόπαλο τελείωσε το Κατερινιώτικο ντέρμπι μεταξύ 25ης Μαρτίου και Άρη, όπως και αυτό μεταξύ Ανδρομάχης και Κολινδρου. Ο Αρωνας νίκησε στον Μακρυγιαλο και η Ελπίδα εκτός έδρας το Νέο Κεραμίδι. Τέλος Αλωνια και Κάτω Αγιαννης ήρθαν 1-1.



Γ’ Ερασιτεχνική

G_ERASITEXNIKH
Με νίκες των πρωτοπόρων Σεβαστής και Ελάφου συνεχιστικέ το πρωτάθλημα της Γ Κατηγορίας στον πρώτο όμιλο αφού ο Τρίλοφος είχε ρεπό, ενώ στον δεύτερο όμιλο το ντέρμπι της Αναγεννησης Σβορώνου με την Παραλία τελείωσε ισόπαλο με 1-1.

ΑΕ Ποντίων - Φλώρινα 3-0



Σε ρυθμό ρελαντί και χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα η πρωτοπόρος ΑΕ Ποντίων νίκησε στο γήπεδο της την ομάδα της Φλώρινας με 3-0.
Το σκορ για τους νικητές άνοιξε στο 15΄ο Κομουρτζης, ενώ το 2-0 έγινε στο 60΄από τον Ταρασιάδη.
Ο ίδιος παίκτης στο 64΄ευστοχησε σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Πείδης από τον Μουρουζίδη για το τελικό 3-0 που διατηρει την ομάδα της Κατερίνης στην κορυφή της βαθμολογίας και μαλιστα να αυξάνει την διαφορά της από την ομάδα της Αγκαθιάς η οποια ηττήθηκε στην Φούφα.( Πολιτεία)

Βατανιακός - Σιατιστα 5-1


BATANIAKOS
Στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Βατανιακός σύντριψε με 5-1 την Σιάτιστα και έδειξε την πολύ καλή του αγωνιστική κατάσταση.
Οι επιθετικοί της ομάδας έβγαζαν φωτιές και κάθε επίθεση μύριζε γκολ. Απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος πέτυχαν 5 γκολ και έχασαν αλλά τόσα.
Στο 3΄ο Λαζαρίδης  Χ. με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 33΄ο Αγγελάκης διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.
Στο 44΄ο Λαζαρίδης Χ. και πάλι σκόραρε για το 3-0, ενώ στο 55΄μειωσε ο Κουτουλάς. Στο 57 ήταν η σειρά του Γιαπιτζή να χρισθει σκόρερ ενώ το σκορ έκλεισε στο 72΄ο Πουτουρίδης.(Πολιτεία)

Εθνικός Βατερού - Σβορώνος 3-2


Αυτοκτόνησε η ομάδα του Σβορώνου στο Βατερό.
Ενώ προηγήθηκε με 0-2 και κρατούσε την νίκη στα χέρια της μέχρι το 88΄λεπτο , όχι μόνο δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης αλλά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκε και νεο γκολ και έχασε τον αγώνα .Το 0-1 εγινε στυο 25΄με τον Μιχαλίτσιο ενώ το 0-2 πετυχε ο Αετός στο 55΄.Οι γηπεδουχοι αφου ειχαν δοκάρι στο 70΄με τον Ζηνόβιο , μειωσαν στο 80΄ με τον Φαρμάκη, ισοφάρισαν στο88με τον Σοφόγλου και πηραν την νίκη93με τον Ζηνόβιο Ν. 

Αλεξάνδρεια - Εθνικός Κατερίνης 0-1

ETHNIKOS
Μεγαλη νικη πέτυχε η ομάδα του Εθνικού εκτός έδρας με αντίπαλο την Αλεξάνδρεια και επιβεβαίωσε την καλή της αγωνιστική κατάσταση εν όψει του ντερμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Βατανιακό.
Ο Εθνικός Κατερίνης έδειξε πως διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και σίγουρα απέδειξε με την εμφάνιση αυτή πως η βαθμολογική του θέση δεν συμβαδίζει με τις δυνατότητες που έχει η ομάδα.

Γκολ και φάσεις
12’: Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα από πλευράς φιλοξενούμενων με τον Σαμανίδη να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της Αλεξάνδρειας και τον διαιτητή της συνάντησης να ακυρώνει σωστά τον γκολ με υπόδειξη του βοηθού για οφ σαιντ.
23’: Κάθετη μπαλιά του Γασπαράτου στον Τενεδιό, ο δεύτερος μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων θα στείλει την μπάλα πάνω στον Σακελαρίδη.
. 30’: Κόρνερ για τους φιλοξενούμενους από αριστερά με τον Σταλίκα, πρώτος στην κεφαλιά ο Τάσσιος και η μπάλα περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της
54’: Αντεπίθεση των φιλοξενούμενων από αριστερά με τον Κλιάνη που με μακρινή μπαλιά ακριβείας θα βγάλει μόνο του στην απέναντι πλευρά με την εστία της Αλεξάνδρειας τον Σαμανίδη που βρισκόμενος σε θέση για γκολ θα κοπεί με άριστη επέμβαση του Δημητριάδη που θα κόψει την μπάλα καθαρά και συγχρόνως σωτήρια για την Αλεξάνδρεια. .
62’: Ατομική προσπάθεια από δεξιά του Σαμανίδη του Εθνικού που θα κάνει σέντρα σουτ και ο Κοσκινάς με διπλή προσπάθεια στον αέρα θα μπλοκάρει την μπάλα.
89’: Δυνατό σουτ από μακριά του προωθημένου Τσιμόπουλου και η μπάλα στα δίχτυα της Αλεξάνδρειας, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κοσκινά. (0-1) (
Πολιτεία )
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks