ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ - ΕΝΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.. ΦΕΥΓΕΙ Χόφενχαϊμ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011 | 0 σχόλια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpAGNAHfOea_ZThIq3HTQyMI_neXaODsDxIPgruzFv9t1TI-uDZh3QDSmqAwYGSFq9rxvg1_hkQb_asxdHcOW1UEZ9Re7rVWpmTvcdZ6DAB2brGonyMLZk6OhDZHpRoxCIfQN79hS_cqQ/s1600/%CE%9C%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3+%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3.jpg 
Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011
Απο τις ακαδημίες του Βατανιακού, στην ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πέρυσι, και φέτος για λίγο στον ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, αφού ήδη είχε κλείσει να μεταγραφεί στην Χόφενχαϊμ στην Γερμανία.Αύριο λοιπόν 8 Ιανουαρίου ο Γιαννάκης ξεκινά το μεγάλο ταξίδι και μεταβαίνει στην Γερμανία, μαζί με τον πατέρα του τον Κόουτσ Κώστα Μυστακίδη, που θα εγκατασταθεί και εκείνος για ένα χρονικό διάστημα στη Γερμανία.μαζί με τον γιό του.
Στις προηγμένς ποδοσφαιρικά χώρες τα ταλέντα τα προσέχουν και ξοδέυουν γι αυτά.Ενα απο αυτά τα ταλέντα είναι και ο "Γιάγκος".
Σε εμένα που μεγάλωσε μαζί μας και τον αγαπάμε δέν μένει τίποτε άλλο παρά να του ευχηθούμε ολόψυχα, να έχει υγεία και να πετύχει στην  ποδοσφαιρική καριέρα που τώρα ξεκινά.
Δημήτρης Καλαιτζής
ΚΡΑΧΤΗΣ   http://kraxtis-gr.blogspot.com

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ...

ο Στέλλιος Νίκου
Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011
Η περσινή χρονιά και η πορεία της ομάδος ΝΕΩΝ  του Πιερικού, η αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, η πορεία των τμημάτων υποδομής, αλλά ..και η φετινή πορεία των δύο μεγαλύτερων τμημάτων, δηλαδή της ομάδος ΝΕΩΝ και του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, προμηνύουν θετικές προοπτικές για το μέλλον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ποδοσφαίρου και για την ομάδα μας τον ΠΙΕΡΙΚΟ.

Ειδικότερα: απο την περσινή ομάδα ΝΕΩΝ το κέρδος είναι η ένταξη στην επαγγελματική ομάδα νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών απο την ΠΙΕΡΙΑ που χρόνο με το χρόνο δείχνουν ότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μπορεί να ελπίζει στο μέλλον.
Φέτος η ομάδα ΝΕΩΝ, με κατ εξοχήν ρόστερ μικρής ηλικίας ποδοσφαιριστές (γεννημένους το 1994 και 1995) και με την καθοδήγηση του άξιου προπονητή ΓΙάννη Κωνσταντινίδη, δείχνει το δρόμο και "δηλώνει" σε όλους μας ότι τα ταλέντα της ΠΙΕΡΙΑΣ θέλουν ευκαιρίες για να αποδείξουν, ότι στην ποδοσφαιρομάννα ΠΙΕΡΙΑ υπάρχει πολύ ταλέντο.Αψευδής μάρτυς το παιγνίδι της ομάδος ΝΕΩΝ μέσα στην καυτή έδρα του ΟΦΗ και το διπλό που πήρε με σκόρ 0-2.Αν προσέξει κανείς την ενδεκάδα της ομάδος ΝΕΩΝ, θα διαπιστώσει ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ήταν οι περισσότεροι μικρής ηλικίας και δήλωσαν "ποδοσφαιρικό παρόν" στην ομάδα τους.
Οι νέοι δέ επαγγελματίες που συμμετέχουν στην ομάδα ΝΕΩΝ δείχνουν σε ολους μας, ότι σιγά σιγά μπορούν να πλαισιώσουν  την δεκαοκτάδα και γιατί όχι την εντεκάδα της πρώτης ομάδος. Παράδειγμα η απόδοση του Στέλλιου Νίκου, που δείχνει ότι σε λίγο διάστημα θα είναι έτοιμος να δώσει παρών στην πρώτη ομάδα,ο Αλέξανδρος ο Σεχολάρι, ο Σωτήρης ο Καραγκούνης, ο Ηλίας ο Συμεωνίδης,ο Γρηγόρης ο Κόιτς,ο Δημήτρης ο Τόσκας, περιμένουν την ευκαρία τους και εμείς περιμένουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον απο αυτούς.
Επίσης τα μικρότερης ηλικίας παιδιά της ΝΕΩΝ που δέν είναι επαγγελματίες,με υπομονή και πολλή δουλειά, ευελπιστούν να μπορέσουν στο μέλλον να έχουν την δική τους ευκαιρία, για να αποδείξουν ότι η ΠΙΕΡΙΑ μπορεί.. 

Αμέσως πιό πίσω το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, με παιδιά επιλεγμένα, γεννημένα το 1996 και 1997, δουλεύει πολύ με παιδιά με ποδοσφαιρικό μέλλον,συμμετέχει στο μεγάλο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, με συμμετοχή σε πολλά τουρνουά, με μοναδικό σκοπό να ετοιμάσει αξιόλογους ποδοσφαιριστές για την επόμενη φουρνιά (παιδια γεννημένα το 1996) που θα πλαισιώσει την ομάδα ΝΕΩΝ.
Ηδη η ποδοσφαιρική γνώση του προπονητή της ομάδος ΝΕΩΝ Γιάννη Κωνσταντινίδη, αμέσως μόλις ανελαβε την ομάδα, ζήτησε και έχει εντάξει στις προπονήσεις της ομάδος ΝΕΩΝ παιδιά του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, για να υπάρχει ο συνδετικός κρίκος της μιάς με την άλλη ομάδα, αφού τα παιδιά του ΠΑΙΔΙΚΟΥ που γεννήθηκαν το 1996, το καλοκάιρι θα ενταχθούν στην ομάδα ΝΕΩΝ και θα αποτελούν την μικρή ηλικία της ομάδος.
Αυτή λοιπον η διαδικασία είναι η ποδοσφαιρικά ορθή για να υπάρχει συνέχεια, αφού στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ομολογουμένως υπάρχει πολύ "ταλέντο".
Βεβαίως πιό πίσω, πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη σχέση και λειτουργία και στα μικρότερα τμήματα υποδομής του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, για να υπάρχει ο συνδετικός "κρίκος" της συνέχειας.
Με την διαφαινόμενη σωστή δουλειά και διαδικασί ασυνέχειας, θα μπορέσουμε να ελπίζουμε ότι η ποδοσφαιρομάννα ΠΙΕΡΙΑ θα αναδείξει το υψηλό ποδοσφαιρικό της  επίπεδο και τα ταλέντα της  θα μας δείξουν ότι μπορούν να κάνουν τον ΠΙΕΡΙΚΟ μεγάλο, όπως σε ανάλογες περιπτώσεις έγινε και στο παρελθόν.
Δημήτρης Καλαιτζής

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

"Όρθια" η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης στην Ζάκυνθο Ζάκυνθος - ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 0 - 0


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της επέστρεψε από την Ζάκυνθο η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, ύστερα από μία αναμέτρηση κόντρα στην τοπική ομάδα, χωρίς πολλές φάσεις, μπροστά στις δύο εστίες.
Οι κατερινιώτικη ομάδα του Γιώτη Σταματόπουλου πήρε αυτό που ήθελε διατηρώντας το αήττητο για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, δείχνοντας ομαδικότητα, δύναμη και πάθος.
ΤΟ "ΦΙΛΜ" ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
1': Με τη σέντρα ο Μαρίνος εκδηλώνει επίθεση, βγαίνει τετ α τετ με το Λαζαρίδη, σουτάρει όμως αδύναμα και δίνει τη δυνατότητα στον γκολκίπερ της ΑΕ να μπλοκάρει.
23': Συρτό σουτ του Κόντη από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής, στέλνει τη μπάλα άουτ.
43': Ο Παναγιωτίδης βρίσκει ωραία το Μαρίνο λίγο έξω απ' την περιοχή, ο οποίος σουτάρει, όμως ο γκολκίπερ πέφτει στη γωνία του και μπλοκάρει.
55': Ο Κυρτέγος έξω απ' την περιοχή κάνει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου βρέθηκαν ξεχασμένοι από τους αμυντικούς οι Σαββίδης - Βεϊδαμενίδης. Ο πρώτος από τη γωνία της μικρής περιοχής σουτάρει, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
62': Ο Χατζηαντωνίου από δεξιά παράλληλα με το τέρμα κάνει τη σέντρα και ο Κόντη που πετάγεται από το ύψος του πέναλτι αμαρκάριστος στέλνει τη μπάλα με το κεφάλι άουτ.
76': Ο Κόντη κάνει τη μπαλιά, ο Μαρίνος προλαβαίνει μέσα απ' την περιοχή να σουτάρει, όμως ο Λαζαρίδης με τα πόδια απομακρύνει.
77': Ο Αποστολόπουλος από δεξιά κάνει τη σέντρα, ο Βυθούλκας πετάγεται μέσα απ' την περιοχή, πιάνει τη γυριστή κεφαλιά, όμως η μπάλα φεύγει άουτ.
Πολλή καλή η διαιτησία των Κέκελου, Παρασκευά και Τσίκνα από την Αιτ/νία. Τέταρτος ήταν ο Μπόρτζαρης (Αχαΐας).
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Καλαϊτζίδης, Αποστολόπουλος, Γιαντσέλης, Κωστάκης, Μαρίνος, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Κόντη, Χατζηαντωνίου, Κατσαδούρος (46' λ.τρ. Βυθούλκας), Τσουμάγκας.
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ
Λαζαρίδης, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Νάιντος, Τσιτλακίδης, Λιόλιος, Σαββίδης, Βεϊδαμενίδης (83' λ.τρ. Μιχαηλίδης Δ.), Βελώνης, Κυρτέγος (89' Γούλας), Παπαδόπουλος (74' Κούρτογλου).
Δηλώσεις των προπονητών
ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ)
Ήταν για εμάς ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Τόσο η Ζάκυνθος όσο κι εμείς παίζαμε σήμερα με πολλά νέα παιδιά. Θεωρώ το αποτέλεσμα απολύτως δίκαιο, αφού το παιχνίδι δεν ήταν καλό. Οι δύο ομάδες είχαν από μία σπουδαία ευκαιρία.
Εμείς με το Σαββίδη στο 55' και η Ζάκυνθος με τον Κόντη στο 62'. Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν κακό και οι δύο προσπαθούσαμε να απειλήσουμε με μακρινά σουτ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και ευχαριστημένος από το γεγονός ότι δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό. Είναι απαράδεκτο να γίνονται αγώνες επαγγελματικής κατηγορίας σε τέτοιο γήπεδο.
Στόχος της ΑΕ Ποντίων είναι ως νεοφώτιστη ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία, να παίζουμε με νέα παιδιά από την περιοχή και όταν έρθει η ώρα να κάνουμε το μεγαλύτερο άλμα. Πρώτα όμως θέλουμε να επενδύσουμε σε νέα παιδιά από την περιοχή. Καλή χρονιά σε όλους, καλή επιτυχία στο Σπύρο Μπαξεβάνο και καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο.
Ράμματα στο κεφάλι χρειάστηκε ο Βεϊδαμενίδης που έγινε αλλαγή στο 83'. Συγκρούστηκε με τον Αποστολόπουλο. Τίποτα όμως σοβαρό.
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ)
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών σήμερα. Είχαμε πολλές και σημαντικές απουσίες, όμως όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δε συμφωνώ με το ότι είχαμε ίδιες ευκαιρίες με τον αντίπαλο. Πιστεύω πως η ομάδα μας σήμερα άξιζε κάτι περισσότερο.
Είχαμε περισσότερες φάσεις. Στο πρώτο μέρος είχαμε την κατοχή και δυο - τρεις ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο από το 70' και μετά ανεβήκαμε και πιέσαμε. Μπορούσαμε να σκοράρουμε. Σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα μας. Πρέπει να παίρνουμε και βαθμούς εκτός έδρας.
Το καλό είναι πως μπαίνουν και οι νεοφερμένοι, ενώ λιγοστεύουν τα προβλήματα. Θέλουμε δουλειά και υπομονή. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, καλή συνέχεια στο συνάδελφο Γιώτη Σταματόπουλο και καλή πορεία στην ομάδα της ΑΕ Ποντίων.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks