ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΗΤΤΑ 3-2 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010 | 0 σχόλια

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010 
Με την ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας συνέχισε τους αγώνες του το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ  στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Αγωνίστηκε το Σάββατο 13 Νομεβρίου 2010 και ώρα 12.00 και έφερε ισοπαλία με την ομάδα της Τριανδρίας 1-1 και στη συνέχεια έχασε στα πέναλτυ με 3-2.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
για άλλη μία φορά το πλαστικό γήπεδο ήταν ανασχετικός παράγοντας για την αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια για την ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο το σκόρ έπρεπε να είναι πανω απο 0-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προηγήθηκε με 0-1 με γκόλ του ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ, ο οποίος στη συνέχεια έχασε τρείς κλασσικές ευκαιρίες που δέν χάνονται και έγινε ο μοιραίος πάικτης.
Επίσης δύο κλασσικές ευκαρίες έχασε ο Κραγιόπουλος, με ένα δοκάρι και απόκρουση του αντιπάλου τερματοφύλακα σε σούτ , στην δεύτερη ευκαιρία  η μπάλλα πέρασε τη γραμμή.
Στο 55 λεπτό ο διατητ΄ς δέν έδωσε καθαροπέναλτυ που έγινε στον Αμπατζίδη σε τέτατέτ με τον τερματοφύλακα.
Αποτέλεσμα, όταν χάνεις ευκαιρίες, σε μία και μοναδική επίθεση της Τριανδρίας η ομάδα μας δέχτηκε ένα πολύ φθηνό γκόλ απο λάθος της άμυνας.
Ετσι μοιραία οδηγηθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτυ.Εκεί χάθηκαν δύο πέναλτυ απο ποδοσφαιριστές τουΠιερικού και έτσι χάθηκε ο ένας βαθμός της νίκης, αφού το σκόρ έγινε 3-2. 
Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ:Τσιλεγγερίδης, Μαυρόπουλος, Αμπατζίδης,Τόσκας, Χατζηδίμπας Β.,Δαλαμήτρας,Καλαιτζής, Παγωνίδης,Μπαλαχάτζε, Σταθακόπουλος, Τζήμας,

Επίσης αγωνίστηκαν:,Αμπατζίδης,Τζίνοβιτσ, Κραγιόπουλος, Οικονόμου,Τσιούχας
η ενδεκάδα της Τριανδρίας

οι δύο ομάδες ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ μαζί

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010
Τις τελευταιες ημερες κυκλοφορησε εντονη φημολογια ότι προτιθεμαι από κοινου με φιλους και συνεργατες  όπως τους κκ Σατσιδη Γιωτη, Αμβροσιαδη Μακη,και  Πασχαλιδη Βυρωνα  να ενασχοληθω ενεργα με την διοικηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.-
Με τον πιο ξαστερο τροπο ενημερωνω τους φιλαθλους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ότι ουτε ζητησαμε την αναληψη της Διοικησης της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ουτε προταθηκε σε μας η αναληψη διοικητικων ευθυνων.Συνεπως ολη η...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks