20 λογαριασμοί παραγόντων ομάδων στο... φως

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010 | 0 σχόλια

 
Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010 
Του Δημήτρη Ευαγγελάτου
Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου προχωράει την έρευνα γύρω από την πολυσυζητημένη υπόθεση των φακέλων της ΟΥΕΦΑ. Και σε όλη αυτή την ιστορία φαίνεται ότι έχει μια πολύτιμη χείρα βοηθείας. Αυτή προέρχεται από το ΣΔΟΕ, το...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 4 11 2010

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010 


ΘΕΜΑ: ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010
Στα πλαίσια των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ , το Προπαιδικό τμήμα γεν. 1998-1999 επισκέφτηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της SKODA ΞΑΝΘΗΣ το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Οκτωβρίου 2010.
Το Σάββατο το απόγευμα στις 16,30μμ οι αθλητές προπονήθηκαν σε δύο γκρούπ στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις . Την Κυριακή το πρωί ξεναγήθηκαν στο κεντρικό γήπεδο της ομάδας και στην συνέχεια αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας της Ξάνθης με τα εξής αποτελέσματα.
Γεν. 1999      SKODA ΞΑΝΘΗ –ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ   2-6
Γεν. 1998      SKODA ΞΑΝΘΗ- ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ    4-3
Τα γκολ των αγώνων σημείωσαν οι Χατζόπουλος Τ., Γκουτζιάνας Κ., Ντασιόπουλος Σ., Αλμπέρης Γ.,  Σαχμπάσωβ Α.Αμαραντίδης Δ., Τόσκας Α., Παπαδημητρίου Γ.
Υπεύθυνος της αποστολής ήταν ο Γενικός Αρχηγός του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ κος Ναρίνογλου Γιώργος και ο προπονητής των τμημάτων του Προπαιδικού  κος Τσιαμπέρας Βαγγέλης.
                                                          ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                          ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks