ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 9 8 2011

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011 | 0 σχόλια

Τρίτη 09 Αυγούστου 2011

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Ταλέντο απο την περιοχή της Θεσσαλίας, ηλικίας 14 ετών εντάχθηκε χθές στην ΣΧΟΛΗ.. συνεχίζονται οι δοκιμές και με παιδιά εκτός νομού Πιερίας..

Τρίτη 09 Αυγούστου 2011
Αρχισε να αποδίδει καρπούς η καμπάνια για την δημιουργία και την οργάνωση της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΙΑΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.Η γνώση, η εμπειρία, το αποκλειστικό σκάουτινκ που έχει η ΣΧΟΛΗ σε όλη την περιφέρεια,αρχίζει να αποδίδει.
Ηδη απο χθές εντάχθηκε στη ΣΧΟΛΗ ένα μεγάλο ταλέντο της Θεσσαλίας ηλικίας 14 ετών, που δοκιμάστηκε στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στο ΝΕΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ απο το τεχνικό τίμ της ομάδος και εντάχθηκε στο δυναμικό της ΣΧΟΛΗΣ.
Οπως διαφαίνεται στη ΣΧΟΛΗ της Κατερίνης θα ενταχθούν ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερο ταλέντο και μετά απο δοκιμαστικά τα οποία είναι αυστηρά για την ποδοσφαιρική ποιότητα των παιδιών που θα ενταχθούν στα αγωνιστικά τμήματα.Αυτή είναι η φιλοσοφία που θέλει τα αγωνιστικά τμήματα να είναι κλειστά, με επιλεγμένα παιδιά, έτσι ώστε να μπορεί στο μέλλον να αποδώσει και να αναδειχθούν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν καριέρα.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks