Β ΕΘΝΙΚΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010 | 0 σχόλια

Μπάσκετ Γ' Εθνική: Αιγινιακός - Αετός Κιλκίς 73-86 // Μελανή εμφάνιση ( 11/01/2010 )

ΔΕΥΤΕΡΑ 11-1-2010




Σκιά του εαυτού τους ήταν χθες οι παίκτες του Αιγινιακού και έχασαν με τον βαρύ 86-73 από τον Αετό Κιλκίς ύστερα από μια κακή εμφάνιση.
Οι απουσίες και οι τραυματισμοί παικτών δεν αποτελούν δικαιολογία για την χθεσινή ήττα του Αιγινιακού και οι παίκτες του έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο για την εμφάνισή τους απέναντι στον Αετό Κιλκίς.
Το βάρος της φανέλας της ομάδας του Αιγινιακού είναι μεγάλο και τεράστια η ευθύνη τους με την εικόνα που έδωσαν προς τα έξω στο χθεσινό παιχνίδι.
Ο Παπουλίδης δεν έπαιξε, ο Παπαδόπουλος Κ. έπαιξε τραυματίας ενώ και ο Μιχαηλίδης ήταν άρρωστος.
Σίγουρα το χθεσινό παιχνίδι πρέπει να αφυπνίσει τους παίκτες του Αιγινιακού που φάνηκαν κατώτεροι του αναμενομένου απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκονταν στην ίδια βαθμολογική θέση με την ομάδα της Βόρειας Πιερίας.

http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Χαντ-μπωλ Β' Εθνική: Πόντιοι Κιλκίς - Αρχέλαος 29-34 // Πήραν το ντέρμπυ οι Κατερινιώτες

 ( 11/01/2010 )



Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αρχέλαος στο Κιλκίς με 34-29 και πήρε το μεγάλο ντέρμπυ κορυφής σε μια δύσκολη έδρα βάζοντας παρακαταθήκη για την άνοδο.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο κύλισε στο γκολ γκολ με τον Αρχέλαο να προηγείται στο 10λεπτο με 11-9.
Η λήξη του ημιχρόνου όμως με 15-15 έφερε το παιχνίδι προσωρινά στα ίσια αφού με την έναρξη του β’ ημιχρόνου οι παίκτες του Γιώργου Καραδήμου έπαιξαν εκπληκτικό χαντ μπωλ και πήραν δίκαια το ροζ φύλλο του αγώνα.
Τα 10λεπτα του παιχνιδιού: 5-5, 9-11, 15-15, 19-21, 22-26, 29-34
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κκ Αγγελίδης, Κατσιάνος.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πόντιοι Κιλκίς

Χαλκίδης 2, Ορφανίδης 1, Φουτανίδης 12, Ραγιόπουλος 3, Μαυρέας Α., Κωστόπουλος 3, Αθανασιάδης, Απατσίδης Μ. 3, Απατσίδης Α. 4, Μαυρέας Γ., Τσαχουρίδης, Βάλης, Κολισιώτης, Κοβλάκας.
Αρχέλαος
Χρύσος 5, Ασαρίδης, Δράντσιος, Ξεφτέρης 2, Τριανταφύλλου Σ. 7, Ράπτης 6, Κοσμάς 6, Κορωνίδης 2, Καραγιάμπας, Λυκόπουλος, Ζορμπάς, Τζιώκας 6, Τριανταφύλλου Γ., Δημητριάδης.

http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης  
www.pierikos-archelaos.gr    e-mail: information@pierikosbc.gr
Γραφείο Τύπου  Πληροφορίες: Δημήτρης Σφήκας, Τηλ: 6978 495134                           
Δημοτικού Σταδίου 9, 60100 Κατερίνη. Τηλ - fax.: 23510 32153                                   

Κατερίνη, 11 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δηλώσεις Ροδοστόγλου και Τσουκ
«Η χρονιά για μας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο - Πιστεύαμε στη νίκη»
Μετά στη σημαντική νίκη του Πιερικού Αρχελάου στη Θεσσαλονίκη επί της Αναγέννησης Φλόγας, χάρη στην οποία η κατερινιώτικη ομάδα είναι μόνη της στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β΄ εθνικής κατηγορίας, οι καλαθοσφαιριστές Γιάννης Ροδοστόγλου και Νεμάνια Τσουκ, δήλωσαν τα εξής:
Γιάννης Ροδοστόγλου:
«Η χρονιά για μας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παίξαμε ένα εκτός έδρας παιγνίδι που δεν θα το έλεγα εύκολο, άσχετα αν η Αναγέννηση Φλόγα βρίσκεται στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, παίξαμε καλό μπάσκετ και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε».
Νεμάνια Τσουκ:
«Σίγουρα ένα δύσκολο ματς. Ήταν πάλι ένα πολύ σημαντικό παιγνίδι γιατί η Αναγέννηση Φλόγα είναι καλή ομάδα και αυτό το απέδειξε και μάλιστα χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες. Το σημαντικό είναι ότι εμείς καταφέραμε και κερδίσαμε και αυτό γιατί παίξαμε σοβαρά και πιστεύαμε στη νίκη».
    
ΦΩΤΟ:
1. Ο Γιάννης Ροδοστόγλου.



2. Ο Νεμάνια Τσουκ.


http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΘΛΗΤΙΚΟ)
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Super League
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Super League
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ - ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ -ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ ΕΝΙΚΗΣ - ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ - ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - Δ ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ


ΤΑ ΓΚΟΛ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ SPORT.GR

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/
Cosmos 103,8 live





Φαρμακεία που διανυκτερεύουν
στην Κατερίνη

PIERIA GR

Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης

OTA.GR

Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

Νομαρχία Πιερίας

Δήμος Δίου

Δήμος Ανατολικού Ολύμπου

Δήμος Κολινδρού

Δήμος Παραλίας

Δήμος Λιτοχώρου

Πιερική Αναπτυξιακή
Δήμος Κατερίνης
Βουλή των Ελλήνων
Γραφείο Πρωθυπουργού
ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ
ΕΠΟ
ΕΠΑΕ Β & Γ ΕΘΝΙΚΗΣ
SUPERLEAGUE
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΚΑΙ ΕΔΩ!!!!!!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7Yi9HmglkVSwSSf4NFd6oy8n-FhPGO8lwgAF1srNENcZequb7f2GoGFJS0_h3YIJexW2bmy0AR0tyrrRLLkq3zmJ3gYR8b7T-gSu2E_OD-qh9eGIJxnrBgqItm1bH9uuzJWHiUKw-Xnp6/s730/BANER+sfk+pierikos++%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF.GIF






ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ



46footballnews.blogspot.comMELANOLEYKOI GATE 5
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΕΝΩΣΗ Β'-Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ NEW/pierikosfc.gr
PIERIKOS BC fan club and newς
ΣΟΠ-ΘΥΡΑ 5
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΙΚΟΥ-ΣΦΙΠ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

http://katerinisport.blogspot.com

http://pieriacity.gr

pierialife.gr
olympossports.blogspot.com/
ΕΠΟ

ΕΠΑΕ Β & Γ ΕΘΝΙΚΗΣ
SUPERLEAGUE
http://www.i-sport.gr
periferiako.com

balla.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

hellasfootballdata.gr
derby.gre-soccer.gr
prasinanea.gr
ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΣΠΟΡ

(MikriLiga) - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

greek-volley.blogspot.com
NOVASPORTS !

SPORT.GR!
sport-fm.gr!

sport24.gr!

ΕΘΝΟΣΠΟΡ!

sportnet.gr!
sports.pathfinder!
sportdog.gr!
SPORTIME
FIFA.gr
SPORTSWAY
Sport Line

b-united.com
Sport-fm
ΔΙΕΘΝΕΣ PORTAL - www.derbynewsnetwork.com/ΔΙΕΘΝΕΣ PORTAL - www.soccers.fr/
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ BLOG
http://www.soccerplus.gr/
greesoccer.com
sync monitor
SYNC ME @ SYNC

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η ΣΥΝΕΝΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11-1-2010
Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήταν πραγματικό ντέρμπι με πολλή δύναμη και είχαν και οι δύο ομάδες πάρα πολύ πάθος και ήθελαν τη νίκη. Νομίζω ότι ξεκινήσαμε δυναμικά το παιχνίδι, καταφέραμε και προηγηθήκαμε, αλλά ένας πολύ καλός παίκτης του Εθνικού έφερε το ματς στα ίσια και κάπως έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον αέρα με το μέρος μας, καταφέραμε και πιέσαμε τον Εθνικό, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, αλλά νομίζω ότι ο διαιτητής δεν τα είδα τα δύο πέναλτι υπέρ μας, ιδιαίτερα του Θάνου είναι καθαρό. Μετά μείναμε με παίκτη παραπάνω, αλλά ξέροντας ότι έχουμε πολλούς παίκτες με κίτρινες κάρτες, θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε περισσότερο, αλλά ο Εθνικός είναι δυνατός στην έδρα του. Ήθελε πολύ προσοχή ο αγώνας. Προς το τέλος είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες για να πάρουν το παιχνίδι.
Θέλω να είμαι δίκαιος. Μπορεί να είχαμε την τελευταάι φάση του αγώνα, αλλά ακριβώς πριν έχει γίνει η φάση του Εθνικού και για αυτό νομίζω ότι με πάρα πολύ δύναμη ήθελα νοι δύο ομάδες τη νίκη. Δίκαιο το αποτέλεσμα, αν και μας μένει η πικρία στη φάση του πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Όσον αφορά στον κόσμο που με έβριζε. Εγώ δουλεύω στην Κατερίνη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να είναι από την περιοχή μου οι οπαδοί, αλλά καλό θα είναι να μην ξεφεύγουν.

Μιχάλης Γρηγορίου (προπονητής Εθνικού): Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, παρότι μείναμε πίσω στο σκορ κάτι το οποίο μας αποσυντόνισε. Μπορέσαμε, βρήκαμε το κουράγιο, ισοφαρίσαμε. Πριν το γκολ χάσαμε και άλλες τρεις ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα ισοφαρίσαμε με ένα εξαιρετικό γκολ σε εκτέλεση του Σουμπίνιο. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Παίζαμε με μία ανεβασμένη ομάδα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Παπαδόπουλο. Ξέρουμε ότι εκτός έδρας ο Πιερικός δύσκολα χάνει. Ήταν πραγματικό ντέρμπι.
Αναίτια μείναμε σε δέκα παίκτες σε μία φάση που ούτε καν ο Τσεμπερίδης δεν κατάλαβαε γιατί έμεινε έξω. Ρισκάραμε αρκετά με δέκα παίκτες, ο Πιερικός βρήκε χώρους και στο τέλος μας απείλησε. Θεωρώ ότι α κάποια ομάδα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αυτή ήταν η δική μας. Δεν μας προβληματίζει όμως αυτό, γιατί προερχόμαστε από ένα τρίποντο μέσα στην Ηλιούπολη και ουσιαστικά είμαστε στη 2η θέση μετά την ήττα του Ολυμπιακού Βόλου. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα δούμε που θα μας βγάλει αυτός ο δρόμος. Ό,τι καλύτερο στον Σούλη και να πετύχει τους στόχους του. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε. Το θέμα του Μιχάλη Καψή, είναι θέμα της διοίκησης, έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν συζητήσεις για τα μεταγραφικά.


Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου (παίκτης Πιερικού): Από την πλευρά μου θέλω να πω ότι θέλαμε αυτό το παιχνίδι, δουλέψαμε πολύ για αυτό την προηγούμενη εβδομάδα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά έκαναν μία καλή προσπάθεια σήμερα. Κατά τη γνώμη μου ήμασταν άτυχοι γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να πάρουμε το ματς στο τέλος και δεν τα καταφέραμε όπως στις Σέρρες. Ελπίζω να γυρίσει η τύχη και να πάρουμε τα αποτελέσματα που μας αξίζουν.
Κώστας Παγώνης (παίκτης Εθνικού): Ήταν ένα ματς το οποίο το θέλαμε πάρα πολύ και εμείς και ο κόσμος μας και η διοίκηση. Ωστόσο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά δεν τα παρατήσαμε. Ισοφαρίσαμε με τον Σουμπίνιο. Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ήμαστνα η ομάδα που φαινόμασταν περισσότερο. Πιέζαμε τον Πιερικό παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και ήμασταν η ομάδ που άξιζε να πάρει το τρίποντο. Συνεχίζουμε… Πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στον Βόλο. Ευχαριστώ και τον κόσμο μας.

Πρωτάθλημα Δ' Εθνικής

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Τα Αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής
Η Βαθμολογία
Οι αγώνες των ομάδων της Πιερίας

Με τον αέρα της μεγάλης ομάδας
Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου – Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης 0-1
Το γκολ ο Πεΐδης
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που δίνει τη μάχη της παραμονής. Το τελικό σκορ (0-1) είναι μικρό σαφέστατα και δεν ανταποκρίνεται στην απόδοση αλλά και τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα της πόλης μας, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τις έξι πολύ μεγάλες τελικές φάσεις που δεν αξιοποιήθηκαν. Φάσεις με τις οποίες μπορούσε να πετύχει γκολ και να κλειδώσει τη νίκη. Στο ίδιο αυτό χρονικό διάστημα (πρώτο ημίχρονο) απειλήθηκε μόνο μία φορά από τους γηπεδούχους.
Ίδιο ήταν το σκηνικό και στα πρώτα είκοσι πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου αλλά στη μία από τις δύο μεγάλες φάσεις πέτυχε το γκολ που έδωσε στους Πόντιους της Κατερίνης τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Στα τελευταία είκοσι λεπτά και αφού το σκορ ......

ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΡΟΣΤΕΡ



ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Τερματοφύλακες: Τσιντώτας Παναγιώτης, Αλεξίου Χρήστος, Μπαμπούτης Χρήστος.
Αμυντικοί: Καραγκούνης Σωτήριος, Παπαμάνος Ευάγγελος, Σκουρτη Έρβιν,
Κραγιόπουλος Στέφανος, Κωτσιόπουλος Νέστωρας, Πουτσίκης Νικόλαος,
Μυστακίδης Γρηγόρης, Νίκου Αστέριος.
Μέσοι: Ντόσης Ιωάννης, Παπατόλιος Αθανάσιος, Μετενίδης Ανδρέας,
Μπαρέκας Παναγιώτης, Ατανάσωφ Γεώργιος, Μυστακίδης Ιωάννης,
Κόιτς Γρηγόριος, Μάρκογλου Σταμάτης, Μίγκος Κων/νος, Τόσκας Δημήτριος.
Επιθετικοί: Παναγιωτίδης Ανέστης, Καμπερίδης Χάρης, Εκιτλίδης Αλέξανδρος,
Τσικαδέρης Αντώνιος, Σεχολάρι Αλέξανδρος, Τσιτλακίδης Κων/νος.
Προπονητής: Μυστακίδης Κων/νος
Γυμναστής: Ζουγκουρίδης Σταύρος


01

02

03

04

ΒΙΝΤΕΟ - ΓΚΟΛ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ

ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟΙ ΝΕΟΙ, 4-2 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10-1-2010
Ανεβάζοντας στροφές στο β’ ημίχρονο οι Νέοι του Πιερικού επικράτησαν με 4-2 της αντίστοιχης ομάδας του Εθνικού. Η ομάδα του Κώστα Μυστακίδη βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο α’ ημίχρονο καθώς οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τον αέρα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 23’ όταν ο Ντούλιας έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και νίκησε τον Τσιντώτα στο τετ-α-τετ. Στο 36’ στη δεύτερο και τελευταία ουσιαστικά ευκαιρία του Εθνικού οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κοτζαπαναγιώτη που πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον Τσιντώτα ο οποίος παρά την υπερπροσπάθειά του (βρήκε τη μπάλα) δεν κατάφερε να αποσωβήσει το γκολ. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε και ο Πανανός που επιχείρησε με ανάποδο ψαλίδι να διώξει τη μπάλα αλλά έπεσε με δύναμη και χτύπησε το γόνατό του σε πέτρα! Ο φετινός Πιερικός όμως δεν ήταν δυνατόν να ηττηθεί από έναν Εθνικό που δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο και πράγματι στην επανάληψη, όταν ο αέρας ήλθε με το μέρος των «μελανολεύκων», οι Κατερινιώτες με ένα «τέταρτο φωτιά ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα και έφτασαν άνετα στο «διπλό». Την αντεπίθεση «σήμανε» ο Τσικαδέρης ο οποίος στο 50’ με απευθείας φάουλ από αρκετά μακριά κρέμασε τον τερματοφύλακα Παπαχριστόπουλο. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κραγιόπουλος με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Ντόση έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 65’ ο Ντόσης μιμήθηκε τον Τσικαδέρη και με απευθείας φάουλ έβαλε μπροστά τον Πιερικό. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Σεχολάρι με πλασέ εκμεταλλέυόμενος ολιγωρία της πειραϊκής άμυνας.
Οι φερέλπιδες ποδοσφαιριστές του Πιερικού αφιέρωσαν τη νίκη στον άτυχο συμπαίκτη τους Πανανό που διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» για να του γίνουν ράμματα στο γόνατο.
Διαιτητής ήταν ο Βαμιανάκης με βοηθούς τους Μπαλακούλα και Ματθαίο, άπαντες της ΕΠΣ Αθηνών. Την κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Ντούλιας, Μελάς και Κωνσταντόπουλος από τον Εθνικό και Μίγκος, Σεχολάρι από τον Πιερικό.
Νέοι Εθνικού (Διέλας): Παπαχριστόπουλος, Κοτζαπαναγιώτης (70’ Φακιόλι), Μελάς, Τσίγκος, Εμμανουηλίδης, Μωυσιάδης (77’ Συμεωνίδης), Ντούλιας, Κωνσταντόπουλος, Κατσιγιάννης, Στούμπος (60’ Ιατρού), Ρούστας.
Νέοι Πιερικού (Μυστακίδης): Τσιντώτας, Μετενίδης (75’ Μυστακίδης Ι.), Πανανός (40’ λ.τ. Καμπερίδης), Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Μπαρέκας, Τσικαδέρης (70’ Τσιανάκας), Μίγκος, Σεχολάρι, Ντόσης, Καραγκούνης.(katerinisport)

ΕΝΑΡΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 11-1-2010




ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks