ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 | 0 σχόλια

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012
Με τη συμμετοχή τμημάτων μας στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΥΤΙΚΑΣ τελειώνει η αγωνιστική περίοδος για φέτος.
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:
1.τους αθλητές μας ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΈΡΟΧΗ προσπάθειά τους, για τα καλά αγωνιστικά αποτελέσματα αυτής της χρονιάς, αλλά και για το μοναδικό ήθος που έδειξαν στις συμμετοχές τους στα πρωταθλήματα και τουρνουά που συμμετείχαν.
2.Να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών που ήταν κοντά μας και κοντά τους, ολόκληρη τη χρονιά.
3.Τους άξιους προπονητές, Γιάννη Μυστακίδη, Στέλλιο Καλαϊτζίδη, Κλεάνθη Μπρεζεντίκο, Παναγιώτη Νάσση, για την μεγάλη τους προσπάθεια και  την ποιοτική δουλειά στα παιδιά όλων των τμημάτων.
4.Την ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και όλους τους παράγοντες, για την συμβολή τους στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.
ΕΠΙΣΗΣ, το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ και ο τεχνικός διευθυντής ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ,  βεβαιώνουμε γονείς και παιδιά ότι:
η νέα χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη και με τη δική μας προσπάθεια, αλλά και με τη συμβολή όλων ΣΑΣ, που στηρίζετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτή την προσπάθεια. 
Σας καλούμε δέ δίπλα μας, να δώσουμε και τη νέα χρονιά τον όμορφο αγώνα μας και ιδιαίτερα δέ να κλείσετε τα αυτιά σε όλους εκείνους τους "προβοκάτορες καλοθελητές των τελευταίων ημερών", που ΤΡΟΜΑΞΑΝ απο τις επιτυχίες της ΣΧΟΛΗΣ και ανακάλυψαν "φαντάσματα" και "διάλυση της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ", διαδίδοντας ψεύδη και συκοφαντίες περί "διάλυσης" με σκοπό να πλήξουν την προσπάθειά μας.
Εμείς είμαστε εδώ, με τη δουλειά μας, εσείς με την δική σας προσπάθεια, δίνουμε και θα δώσουμε απάντηση στον καθένα απο αυτούς.
ΕΠΙΣΗΣ το ΔΣ συγχαίρει: τον ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ  για την παραμονή του στην Super League 2, την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ για τη άνοδό της στην Super League 2 και τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ για την άνοδό της στην Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 11 06 2012

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

EURO 2012 ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ 09 6 2012 - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012
Μικρογραφία 
 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks