ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Ε.Σ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (VOLLEYBALL)

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010 | 0 σχόλια

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ 3-1
(25-17, 25-15, 26-28, 25-22)

Μεγάλη νίκη και επιτυχία για τον Αρχέλαο Κατερίνης την Κυριακή 28/2  έναντι του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ με 3-1 σετ
Το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα της Κατερίνης έδωσε τον τελευταίο αγώνα στην φάση των ομίλων για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Στο πρώτο σετ η ομάδα της Κατερίνης ξεκίνησε με αέρα νικητή και προηγήθηκε από την αρχή  (4 - 0) χωρίς να δώσει δικαίωμα στον αντίπαλο του να ελπίζει για κάτι. Οι πόντοι  (4-0, 11-5, 13-6, 16-9, 20-16, 25-16).
Στο δεύτερο σετ και πάλι ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ  Κατερίνης με το ξεκίνημα πήρε διαφορά με τη σοβαρότητα και συγκέντρωση που έδειχναν σε όλο το παιχνίδι οι παίδες της ομάδας και πήρε ακόμα πιο εύκολα το σετ. Οι πόντοι: (5-2, 10-5, 14-9, 19-10, 25-15).
Το τρίτο σετ ξεκίνησε με χαλάρωση για του αθλητές του Παναγιώτη Στούπα και η ομάδα της Έδεσσας πήρε το προβάδισμα και το διατήρησε σε όλο το παιχνίδι πλην το τέλος όπου με το καταπληκτικό σέρβις των παικτών του Αρχέλαου τους έφερε μπροστά στο σκορ άλλα τελικά με 2 λάθη των ίδιων η ομάδα του Ικαρου πήρε το σετ στην κυριολεξία με την ψυχή στο στόμα.  
Οι πόντοι: (0-3, 4-4, 7-13, 13-16, 20-20, 24-24, 26-28).
Το τέταρτο και τελευταίο σετ είχε τη γεύση και εικόνα των δύο πρώτων σετ. Η ομάδα του Π. Στούπα πήρε από νωρίς το προβάδισμα χωρίς να δείχνει καμία αδυναμία και με τον αέρα του Πρωταθλητή από την αρχή του σετ πήρε το σετ τη νίκη του αγώνα και το πρωτάθλημα παίδων.  Οι πόντοι (3-1, 10-7, 13-13, 19-17, 20-20, 25-22).
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: (Στούπας Π). ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Β, ΦΩΤΙΑΔΗΣ Π, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α, ΣΑΚΟΓΛΟΥ Ι, ΤΣΙΩΛΗΣ Ν, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ν, ΑΛΕΚΑΚΗΣ Γ, ΚΟΥΚΑΡΑΣ Θ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Β, ΚΙΡΙΜΚΙΡΟΓΛΟΥ Ν.
 ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ: (ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ). ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΡΩΝΑΣ, ΦΛΩΡΟΣ, ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ, ΑΒΝΤΥΛ. 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

ΕΠΣΠ - ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΤΗΤΩΝ

ΠΑΡΑΣΕΚΥΗ 5-3-2010
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                  Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                                              ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  6-3-2010 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΓΗΠΕΔΟΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΗΣΒΟΗΘΟΣ Α΄ΒΟΗΘΟΣ Β΄ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣΑΡΩΝΑ16:00ΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝΕΛΠΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΡΗΤΙΝΗΣ«»ΛΕΦΑΣΣΒΑΡΝΑΣΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥΠ.Α.Ο. Κ. ΜΗΛΙΑΣΚΟΛΙΝΔΡΟΥ«»ΙΣΑΡΗΣΦΙΡΙΝΙΔΗΣΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣ
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣΠΑΡΑΛΙΑΣ«»ΛΑΦΑΤΖΗΣΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥΚΑΡΙΨΙΑΔΗΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ. ΑΓΙΑΝΝΗΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΣΟΥΚ. ΑΓΙΑΝΝΗ«»ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ  Ι  ΦΦΩΤΙΟΥΜΠΛΕΤΣΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ«»ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣΤΟΛΙΟΣΤΣΙΚΑΚΟΛΙΑΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥΚΑΛΛΙΘΕΑΣ«»ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  Ν
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   17η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                 Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                                              ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  7-3-2010 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΓΗΠΕΔΟΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΗΣΒΟΗΘΟΣ Α΄ΒΟΗΘΟΣ Β΄ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΑΝΗΣΑ.Ε. ΤΟΞΟΥΧΡΑΝΗΣ11:00ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣΓΕΡΜΑΝΟΣΝΤΑΜΠΩΣΗΣ  Ι  Π
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣΡΥΑΚΙΩΝ«»ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  ΝΚΟΝΤΕΛΙΔΟΥΚΑΡΑΔΗΜΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝΚΑΣΤΑΝΙΑΣ«»ΓΙΑΜΟΥΖΗΣΘΕΟΔΩΡΟΥΚΕΛΕΡΟΓΛΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥΝ. ΤΡΑΠΕΖΟΥΣ«»ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣΚΑΤΑΝΑΣΚΡΟΜΛΙΔΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝΑΤΡΟΜΗΤΟΣΦΩΤΕΙΝΩΝ«»ΝΙΚΟΛΙΤΣΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣΜΗΤΣΙΜΠΩΝΑΣ
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ«»ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣΠΑΤΣΑΣΑΒΡΑΜΙΔΗΣ  ΠΑΥΛ
ΑΕΤΟΣ ΚΑΡΥΩΝΑ.Ο. ΠΑΡΑΛΙΑΣΚ. ΜΗΛΙΑΣ«»ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣΜΠΛΕΤΣΙΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣΒ’ ΣΒΟΡΩΝΟΥ«»ΦΩΤΙΑΔΗΣΑΣΛΑΝΙΔΗΣΣΑΜΛΙΔΗΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   22η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                 Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                                             ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  7-3-2010 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΓΗΠΕΔΟΩΡΑΔΙΑΙΤΗΤΗΣΒΟΗΘΟΣ Α΄ΒΟΗΘΟΣ Β΄ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑΑΙΓΙΝΙΟΥ16:00ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣΦΙΡΙΝΙΔΗΣΝΙΚΟΛΙΤΣ
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥΚΟΡΙΝΟΥ«»ΚΑΤΑΝΑΣΛΕΦΑΣΛΑΦΑΤΖΗΣ
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣΓ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥΚΑΡΙΤΣΑΣ«»ΤΟΛΙΟΣΚΑΡΙΨΙΑΔΗΣΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣΕΞΟΧΗΣ«»ΚΑΖΑΣΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣΔΙΑΣ ΔΙΟΥΣΦΕΝΔΑΜΗΣ«»ΑΣΛΑΝΙΔΗΣΓΙΑΜΟΥΖΗΣΠΑΤΣΑΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΘ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ«»ΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣ  ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ  Ι  Φ
Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜ«»ΓΑΡΟΦΛΟΥΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗΓ.Α.Μ.Σ. ΜΕΘΩΝΗΣΑ. ΑΓΙΑΝΝΗ«»ΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 4-3-2010
ΣΑΒΒΑΤΟΘΕΟΔΩΡΟΥ  -  ΠΑΤΣΑΣ  -  ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ  -  ΚΑΖΑΣ  -  ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙΦΩΤΙΟΥ  -  ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ  -  ΣΒΑΡΝΑΣ  -  ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ  -  ΣΙΩΜΟΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ  -  ΜΠΛΕΤΣΙΟΥ  -  ΣΒΑΡΝΑΣ  -  ΦΩΤΙΟΥ  -  ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ  -  ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ  ΝΤΑ ΜΕΛΗ



http://athlitikipierias.blogspot.com/

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνηση ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος για τις απουσίες των δύο παικτών, που είναι τα βασικά αμυντικά χαφ αλλά και την Αναγέννηση Καρδίτσας δήλωσε:
«Την Κυριακή έχουμε δύο πολύ σημαντικές απουσίες αφού θα μας λείψουν δύο πολύ καλοί παίκτες, ο Μακρής και ο Μαρτίνεζ. Έτσι είναι όμως το πρωτάθλημα με τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες,. Πιστεύω όμως ότι τα παιδιά που θα τους αντικαταστήσουν θα ανταποκριθούν απόλυτα. Σίγουρα όμως θα μας λείψουν και οι δύο. Ο αντίπαλός μας είναι μία έμπειρη και πολύ καλή ομάδα και ξέρει να παίρνει βαθμούς και από εκτός έδρας παιχνίδια.
Εμείς αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι και στα ενενήντα λεπτά γιατί ο αντίπαλός μας έχει επιτυχίες και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια του χάνει πολύ δύσκολα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα διπλά στο Βόλο και με τον Εθνικό αλά και τις ισοπαλίες στη Δράμα και τις Σέρρες. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού προσεκτικοί και πολύ αγωνιστικοί».
Δεν προπονήθηκαν χθες Μακρής, Γκουγκουλιάς και Νίκου
Σε φουλ ρυθμό προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Αναγέννησης Καρδίτσας που θα γίνει την Κυριακή στο Δημοτικό (πρώην Εθνικό) Στάδιο Κατερίνης. Η προπόνηση άρχισε με το ζέσταμα και στη συνέχεια έγιναν κάποιες δρομικές ασκήσεις αλλά και ασκήσεις με μπάλα, με κύρια στοιχεία την ακρίβεια στην πάσα αλλά και την κίνηση στον κενό χώρο.
Ακολούθησαν δύο δεκάλεπτα με διαφορετικό αντικείμενο.
Στο πρώτο δεκάλεπτο κυριάρχησε το στοιχείο της καλής και γρήγορης κυκλοφορίας της μπάλας ενώ στο δεύτερο δόθηκε μεγάλη έμφαση στην κάθετη πάσα. Στο επόμενο στάδιο έγινε ένα εικοσάλεπτο εκπαιδευτικό δίτερμα με στοιχεία τακτικής στο οποίο δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα εντεκάδας εξαιτίας κυρίως των δύο απουσιών. Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία.
Δεν προπονήθηκαν χθες ο Γκουγκουλιάς για προληπτικούς λόγους εξαιτίας κάποιων μικροενοχλήσεων, ο Μακρής που ήταν παρών και ο νεαρός Νίκου.
Κανονικά προπονήθηκαν ο Ολγκίν και ο Κόιτς που είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή κ. Σούλη Παπαδόπουλου.
Ο τραυματισμός του Γιώργου Μακρή
Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι ο Γιώργος Μακρής έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου αλλά σε ήπια μορφή. Έτσι σύμφωνα με τα εκτιμήσεις του ορθοπεδικού κ. Παπακώστα θα επιστρέψει πιο γρήγορα απ’ ότι αρχικά λέχθηκε. Υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες η επιστροφή του Γιώργου Μακρή που από χθες άρχισε και κάποια θεραπεία με υπόδειξη του γιατρού.(ΤΟΠΙΚΗ)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Για μια ακόμη αγωνιστική, για μια ακόμη Κυριακή, όσοι πιστοί φίλοι του αθλητισμού και του μπάσκετ κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο για τον αγώνα μεταξύ του Πιερικού Αρχελάου και του Αίαντα Εύοσμου, ήταν συμμέτοχοι σε μια γιορτή.  Μια γιορτή που από την έναρξη του πρωταθλήματος έως τώρα ομορφαίνει τα Κυριακάτικα απογεύματα, δίνει χρώμα και ποιότητα στη ζωή μας.
Αν η πόλη της Κατερίνης, όπως και η υπόλοιπη Πιερία μαραζώνει από τον αποκλεισμό στα Τέμπη, ο Πιερικός Αρχέλαος προσφέρει σε όλους τους φίλους του αξέχαστες στιγμές χαράς και συγκίνησης. Αν η κοινωνία μας φθείρεται διαρκώς και η νεολαία μας απειλείται καθημερινά από τους σύγχρονους δαίμονες και πειρασμούς, οι άνθρωποι του μπάσκετ κατόρθωσαν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να συγκεντρώσουν σε ένα μικρό γυμναστήριο εκατοντάδες νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.
Κακοπροαίρετοι και επικριτές πάντοτε θα υπάρχουν. Η ουσία όμως συνίσταται στο αθλητικό οικοδόμημα που χτίζεται και μας γεμίζει αισιοδοξία. Κανείς δεν πετά στα σύννεφα, ούτε υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια. Η σοβαρή όμως προσπάθεια που γίνεται χρειάζεται την ανάλογη στήριξη και από μια πιο πλατιά μάζα της πόλης που ίσως αγνοεί ή αδιαφορεί για τα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας.
Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα Πιερικός Αρχέλαος έχει τρία συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια με τους συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έπεισε ότι αντέχει και στα δύσκολα. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος, αλλά όχι και απροσπέλαστος. Το νερό μπήκε στο αυλάκι, όπως λέμε,  και κυλάει σταθερά για να φτάσει στον τελικό προορισμό του.
Πρέπει όλοι να παραμείνουμε προσγειωμένοι, σοβαροί και αισιόδοξοι. Οι διοικούντες, οι παίκτες, οι προπονητές και οι φίλαθλοι αξίζουν να δουν την ομάδα ψηλότερα. Αυτό που ζούμε τη φετινή χρονιά πρέπει να έχει και συνέχεια. Ενωμένοι θα κατακτήσουμε κι άλλες νίκες, θα γευτούμε κι άλλες χαρές, θα μάθουμε ακόμη και από τις ήττες αν θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή.
Μπορεί οι Κυριακές στην Κατερίνη να φεύγουν μαζί με τη βροχή, ομορφαίνουν όμως με μπάσκετ. Γι’ αυτό χρειάζεται κάτι παραπάνω για να γίνουν ομορφότερες. Για να στεγαστεί με φως και αξιοπρέπεια η γιορτή που απολαμβάνουμε σε κάθε παιχνίδι, απαιτούμε για μια ακόμη φορά:
ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ! Γιάννης Τσαπουρνιώτης (ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks