ΜΑΝΟΣ ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ (γεννηθείς το 1998) - ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.. ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010 | 0 σχόλια

 
Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2010
ΛΙΓΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΡΣΕΙΣ:
Το έχω πεί πολλές φορές, ότι στον Πιερικό μας, άλλαξαν πολλά, αλλά ακόμη έχουμε πολύ δρόμο. 
- Η διοίκηση του ερασιτέχνη τα τελευταία δύο χρόνια με όραμα, υπομονή και σοβαρή δουλειά κατάφερε να εντάξει στα τμήματα υποδομής ένα ικανοποιητικό και αξιόλογο αριθμό αθλητών.
- Ομως υπάρχουν πολλά ταλέντα της Πιερίας που δέν εντάχθηκαν στις τάξεις του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στα διάφορα τμήματα υποδομής του.
- Πολύ σωστά με τις τελευταίες του δηλώσεις ο πρόεδρος του  ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι "για να γίνει κάποιος επαγγελματίας στον Πιερικό πρέπει να περάσει απο την ομάδα ΝΕΩΝ του Πιερικού".
- Αλλά για να φτάσει κανείς στην ομάδα ΝΕΩΝ πρώτα πρέπει να δουλέψει συστηματικά και επιστημονικά στα μικρότερα τμήματα υποδομής.Ιδιαίτερα στο ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ και ΠΑΙΔΙΚΟ.
- Το λέω και το τονίζω αυτό, γιατί όλες οι οργανωμένες και προηγμένες ποδοσφαιρικές ακαδημίες, "έχουν στήσει χορό" και τσεκάρουν ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 1996-1997 και 1998.Είναι οι ηλικίες που τα "ταλέντα" που έχουν μεγάλες δυνατότητες, θα πρέπει να "δουλευτούν" και να πάρουν ότι απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο για να αναδέιξουν το ταλέντο τους.
- Στον Πιερικό, στο ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ, αλλά ιδιαίτερα στο μεγαλύτερο τμήμα το ΠΑΙΔΙΚΟ υπάρχει "φλέβα χρυσού" απο ποδοσφαιριστές ταλέντα, που άπο πέρισυ έχουν γίνει στόχος πολλών "σκάουτερ" απο την Ελλάδα, αλλά και απο το εξωτερικό.
- Ο Πιερικός θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερο βάρος, στην ομάδα ΝΕΩΝ που είναι η ομάδα απο την οποία πρέπει να γίνεται απορρόφηση ποδοσφαιριστών για την επαγγελματική ομάδα, αλλά θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις μικρότερες ηλικίες απο τις οποίες θα αντλήσει ποδοσφαιριστές η ομάδα ΝΕΩΝ.
- Αυτή είναι μία αλυσίδα παραγωγής ποδοσφαιριστών που τόσο έχει ανάγκη μία ομάδα σάν τον Πιερικό, και όταν μάλιστα τυγχάνει η ΠΙΕΡΙΑ να είναι "ποδοσφαιρομάννα".
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΤΟΝ ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟ.
Ο Μανωλάκης ο Κραγιόπουλος, (όπως τον ονομάζουν οι συμπαίκτες του "λέιζερ"), γεννημένος το 1998,είναι ένα αυθεντικό ταλέντο, που απο ηλικία οκτώ ετών ήταν ενταγμένος στις ακαδημίες του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ και τα τελευταία δύο χρόνια στο ΠΙΕΡΙΚΟ, μάλιστα είναι μέλος  του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (παρά του ότι είναι μικρότερος σε ηλικία για το τμήμα αυτό).
- Ποδοσφαιρικό ταλέντο που έτυχε της έντονης προσοχής των ΑΓΓΛΩΝ σκάουτερς της Αρσεναλ και τον επέλεξαν να ενταχθεί στην elit ομάδα και θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Αρσεναλ στο Λουτράκι, για τέσσερα χρόνια, αφού έλθουν σε επίσημη συμφωνία με τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
- Εγώ και ο προπονητής του ο Γιάννης Μυστακίδης, λυπόμαστε ιδιαίτερα που δέν θα  έχουμε στις τάξεις μας αυτά τα χρόνια τον "φιρφιρίκο" όπως τον αποκαλώ, αλλά πιστεύω ότι τέτοια ταλέντα αξίζουν για πολύ ψηλά, μόνο που θα ήθελα κάποτε και στον Πιερικό να λειτουργούμε έτσι και να μήν υπάρχει ταλέντο της Πιερίας που να φεύγει μακρυά απο τον Πιερικό.
- Σημειωτέον ότι μαζί με τον Μάνο άλλα δύο παιδιά απο την Πιερία που δέν ανήκουν στον Πιερικό, ο Ιτσιος (ακαδημία Γιωτσα) και Χατζηθεοδωρίδης (Καλλιθέα), επιλεχτηκαν και θα ακολουθήσουν τον Μάνο Κραγιόπουλο στην Αρσεναλ.
- Είναι παιδιά που ήταν στο στόχαστρο για μεταγραφή στον Πιερικό, αλλα δέν ευωδόθηκε η προσπάθεια, τώρα και αυτά τα δύο παιδιά θα φύγουν μακρυά απο την Πιερία.
Στο Μανωλάκη μας  εύχομαι ολόψυχα, ΥΓΕΊΑ να πάει πολύ ψηλά.. γιατί είναι μεγαλωμένος (ποδοσφαιρικά) μαζί μας...και είναι "μπαλόφατσα"..
Το καλύτερο εύχομαι και για τα άλλα δύο παιδιά..
Δημήτρης Καλαιτζής

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ 11ου ΟΜΙΛΟΥ

Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2010
ΠΑΙΔΩΝ - 11ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)(7η αγωνιστική)
-----------------------------------------------
ΣΦ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Γήπεδο: Μάττα 3 (Ραιδεστού) - Ώρα: 12.30
-
Υπεύθυνος Α' βοηθειών: Ρωμαλίδης Νίκος
Κανονιέρηδες - Αχιλλέας Τριανδρίας
Γήπεδο: ΑΜΠ/ΠΩΝ - Κ.ΜΙΚΟΤΖΙΔΗ - Ώρα: 13.30
- Υπεύθυνος Α' βοηθειών: Χαραλάμπους Χαραλάμπους
Αρης Θεσσαλονίκης - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Γήπεδο: ΤΕΦΑΑ... ΑΠΘ-ΝΑΘ 1 - Ώρα: 10.30
- Υπεύθυνος Α' βοηθειών: Σοφίδης Γεώργιος
Αναγέννηση Γιαννιτσών - ΠΑΟΝ Επιβατών
Γήπεδο: Τριανδρίας - Ώρα: 13.30
- Υπεύθυνος Α' βοηθειών: Ταχάρ Χεμσί
ΠΑΟΚ 97 - Απόλλων Καλαμαριάς
Γήπεδο: Μεγ.Αλεξάνδρου - Ώρα: 13.30
- Υπεύθυνος Α' βοηθειών: Ούστογλου Ειρήνη
Ηρακλής Θεσσαλονίκης - ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000 (1)
Γήπεδο: ΧΟΡΤΑΤΖΗΔΩΝ - Ώρα: 12.00
- Υπεύθυνος Α' βοηθειών: Ελ Αμίν Ζουχίρ
ΡΕΠΟ: Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΝΕΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - «Κανείς στην ΠΑΕ αν δεν περνάει από τους Νέους»

Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2010

«Κανείς στην ΠΑΕ αν δεν περνάει από τους Νέους»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Κώστας Παπαδόπουλος παρουσίασε το νέο προπονητή των Νέων κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη
Μετά την ανάληψη καθηκόντων στην ΠΑΕ Πιερικός του κ. Σταύρου Ζουγγουρίδη που είναι πλέον γυμναστής και συνεργάτης ...του προπονητή της ΠΑΕ κ. Σταύρου Διαμαντόπουλου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Πιερικού με τον κ. Κώστα Παπαδόπουλο παρουσίασε χθες το απόγευμα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τον κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη, το νέο προπονητής της ομάδας Νέων, υλοποιώντας έτσι απόφαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο νέο προπονητή και στη συνέχεια μεταξύ άλλων είπε:«Η ομάδα των Νέων δεν έχει στόχους πρωτιάς και βαθμολογικούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παίζει για τη νίκη. Σε συνεργασία με την ΠΑΕ αποφασίστηκε να μην γίνεται κανείς παίκτης της ΠΑΕ Πιερικός αν δεν περνάει από την ομάδα των Νέων. Στον Πιερικό έγινε μία στροφή και τον πρώτο λόγο θα έχουν τόσο στους προπονητές όσο και στους ποδοσφαιριστές οι Πιεριείς προπονητές και ποδοσφαιριστές.Ήδη έγινε το πρώτο βήμα και στις ομάδες του Πιερικού, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης, δουλεύουν Κατερινιώτες προπονητές.Στόχος μας και επιδίωξή μας είναι κάθε έξι μήνες να προωθείται ένας παίκτης των Νέων στην ΠΑΕ. Δεν πρόκειται να αδικηθεί κανείς. Όποιος αξίζει θα προωθείται. Δεν θα δεχθούμε πιέσεις ούτε και θα κάνουμε χατίρια. Θα προωθείται ο άξιος και ο ικανός. Ο νέος προπονητής σας κ. Κωνσταντινίδης είναι μια παλιά δόξα του Πιερικού και ένας επιτυχημένος, έμπειρος και ικανός προπονητής και θα σας βοηθήσει ν’ αναδείξετε το ταλέντο σας.Σας εύχομαι καλή συνέχεια»Στη συνέχεια έγινε η πρώτη προπόνηση με τον κ. Γιάννης Κωνσταντινίδη.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 18 11 2010

Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2010

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks