ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010 | 0 σχόλια

ΤΡΙΤΗ 12-1-2010
Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να...πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, δηλώνουν στον Πιερικό εν όψει του αυριανού σπουδαίου αγώνα της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό (17.00 ΟΑΚΑ, τηλεοπτικά από τον Alpha). Οι Κατερινιώτες ολοκλήρωσαν με μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία τους για το ματς με τους "πρασίνους", η οποία έγινε στο βοηθητικό του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το καλό "ζέσταμα" και το...χαλαρωτικό "κορόιδο" επικέντρωσε το πρόγραμμά σε ασκήσεις τακτικής ενώ "ντόπαρε" και ψυχολογικά τους παίκτες του.
ΟΚ για Κοντέων, αύριο για Ρέγιες.
Στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου τέθηκε ο Πέτρος Κοντέων, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε. Έτσι, ο νεοαποκτηθείς αμυντικός μέσος αποτελεί μια ακόμη επιλογή για τον Κορυδαλλιώτη τεχνικό στη μεσαία γραμμή. Αύριο, αν όλα πάνε καλά, θα εκδοθεί και το δελτίο του επίσης νεοαποκτηθέντος Ρέγιες. Οι δυο παίκτες γυμνάζονταν κανονικά όλες αυτές τις ημέρες με την ομάδα κι έτσι είναι πανέτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αυριανής αναμέτρησης.
Μοναδικός απών ο Θάνος.
Από τους 22 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Αθήνα, μοναδικός απών για αύριο είναι ο Τάσος Θάνος ο οποίος αποβλήθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό. Οι 21 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους 3 θα αποκλειστούν λίγο πριν τον αγώνα από τον Σούλη Παπαδόπουλο είναι οι: Καρακούτσης, Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Κωνσταντινίδης, Νίκου, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Παστός, Εξουζίδης, Τασίδης, Αγγελόπουλος, Μακρής, Μαρτίνεζ, Τόσκας, Κοντέων, Πέντα, Φρέντερικς, Ρέγιες, Τσιτλακίδης, Γκουγκουλιάς, Ολγκίν.
Πιθανή ενδεκάδα:
Με το αγαπημένου του 4-5-1 αναμένεται να παρατάξει τον Πιερικό αύριο ο Σούλης Παπαδόπουλος, εκτός κι αν επιφυλάσσει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Με βάση τα έως τώρα δεδομένα στο αρχικό σχήμα θα βρίσκονται οι: Καρακούτσης κάτω από τα δοκάρια, Τασίδης και Εξουζίδης στο κέντρο της άμυνας, Γιαζιτζόγλου στα αριστερά, Χατζηζήσης στα δεξιά, Μακρής και Μαρτίνεζ ανασταλτικοί μέσοι, ο Παντελιάδης στην αριστερή πτέρυγα, ο Πέντα από τα δεξιά, και ο Ολκγίν στην κορυφή της επίθεσης. "Γρίφο" αποτελεί μια θέση η οποία θα καταληφθεί είτε από τον Φρέντερικς, είτε από τον Γκουγκουλιά, εκτός κι αν ο 42χρονος τεχνικός εκπλήξει χρησιμοποιώντας έναν εκ τω "καινούριων" Κοντέονα ή Ρέγιες.
Με 250 στο πλευρό του.
Αρκετοί φίλαθλοι αναμένεται να βρίσκονται στο πλευρό του Πιερικού, ταξιδεύοντας είτε οργανωμένα είτε ιδιωτικά, παρά το εργάσιμο της ημέρας. Ο ΣΟΠ-Θύρα 5 και το Club Μελανόλευκοι διοργανώνουν εκδρομή, με δυο λεωφορεία ήδη να έχουν γεμίσει και με πιθανότητα να μπει και τρίτο, ενώ ουκ ολίγοι φίλοι της κατερινιώτικης ομάδας θα ταξιδέψουν με δικά τους μέσα στην Αθήνα. Αν σε αυτούς προστεθούν και οι Κατερινιώτες μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών, υπολογίζεται ότι στη Θύρα 20 του ΟΑΚΑ θα βρεθούν περίπου 200-250 φίλαθλοι του Πιερικού.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

ΤΡΙΤΗ 12-1-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόσκληση σε …δείπνο στους καλαθοσφαιριστές
του Πιερικού Αρχελάου
 Από το εστιατόριο «ΑΧΙΝΟΣ»
Άμεση ήταν η αποδοχή της πρόσκλησης σε …δείπνο από το εστιατόριο «ΑΧΙΝΟΣ» προς τους καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου.
Οι ιδιοκτήτες του Δημήτρης Πόδας, Γιάννης Τσιτακίδης και Γιάννης Τσουλφάς που είναι χορηγοί και στην αγωνιστική περίοδο 2009-1010, θέλοντας να επιβραβεύσουν και να ευχαριστήσουν τους αθλητές για την πολύ καλή πορεία της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας (Σ.Σ. καλύτερα δεν γίνεται, πρώτος και μόνος είναι στη βαθμολογία), παρέθεσαν πριν λίγες μέρες ένα υπέροχο δείπνο. Μάλιστα με την ευκαιρία αυτή και μετά από προτροπή του αντιπροέδρου του συλλόγου κ. Γιάννη Πόδα, οι καλαθοσφαιριστές έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα, όπου τυχερός ήταν ο Ανδρέας Ψαρόπουλος.

Στο ευχάριστο κλίμα συμμετείχαν οι προπονητές και μέλη του δ.σ., τα εδέσματα ήταν πλούσια και άφθονα και το κρασί, καλό μεν, εκ των πραγμάτων όμως δε, …λίγο αφού οι συνδαιτυμόνες ήταν αθλητές.
Ο κ. Γιάννης Πόδας κατά την κοπή ευχαρίστησε και συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές για τη μέχρι τώρα πορεία και τους ευχήθηκε «καλή χρονιά και καλή δύναμη».
Ανάλογες ήταν και οι ευχές των ιδιοκτητών προς τους καλαθοσφαιριστές, όπως και των τελευταίων προς τους ιδιοκτήτες για την όμορφη βραδιά που πέρασαν.
ΦΩΤΟ:
1.Ο κ. Γιάννης Πόδας, αντιπρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος κατά την κοπή της πίτας στο φιλόξενο εστιατόριο «ΑΧΙΝΟΣ».

 
2.Σύσσωμη η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου σε ώρα …μάχης. 


3.Ο τυχερός καλαθοσφαιριστής Ανδρέας Ψαρόπουλος.

Για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟ - Η Θύρα 5 σε συνεργασία με το club Μελλανόλευκοι ( 12/01/2010 )


τριτη 12-12010




Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού

Αναχώρηση λεωφορείων για ΟΑΚΑ ενημερώνουμε ότι τα λεωφορεία για τον αγώνα κυπέλου Παναθηναϊκός – Πιερκός θα αναχωρήσουν για Αθήνα την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και ώρα 8.00 το πρωί από την πλατεία Ελευθερίας.
Παρακαλούνται όλοι που εγγράφτηκαν για την εκδρομή να είναι εγκαίρως στον τόπο αναχώρησης.
Θύρα προσέλευσης φιλοξενούμενων στο ΟΑΚΑ Θύρα 20.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - GOAL NEWS

Στις 18 Ιανουαρίου στην ΕΚΑΒΗ - Η τακτική Συνέλευση των Σωματείων Χάντμπολ της Κεντρικής Μακεδονίας

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΧΚΜ σύμφωνα με την 9/412-2009 πράξη του και το άρθρο 26 του καταστατικού, ομόφωνα, αποφάσισε και καλεί τα σωματεία μέλη, σε τακτική γενική συνέλευση την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ώρα 18:00 στην αίθουσα ΕΚΑΒΗ του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης (περιοχή πάρκου) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α. Εκλογή προέδρου και γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
Β. Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός από έως 31-12-2009
Γ. Ανάγνωση πρακτικού εξελεγκτικής επιτροπής, απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου.
Δ. Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2010.
Σε περίπτωση μη απαρτίας αυτή θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα ώρα 19:00 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα

Το Δ.Σ.
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr -Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης  - www.pierikos-archelaos.gr

 Γραφείο Τύπου                                                                   

Πληροφορίες: Δημήτρης Σφήκας

Τηλ: 6978 495134
E-mail: information@pierikosbc.gr
Δημοτικού Σταδίου 9,60100 Κατερίνη – τηλ.: 23510 32153                                   
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ
                  
                          ΓΑΣ Κορινός – Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ 76-75
Στην παράταση νίκησε με 76-75 ο ΓΑΣ Κορινού την Κατερίνη ΒΙΟΡΟΛ. Το παιγνίδι έγινε στον Κολινδρό και ήταν για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή παρουσία και οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, πάλεψαν για την ανατροπή του σκορ, αλλά …
Στα 10λεπτα: 14-19, 34-29, 44-42, 66-66 (κ.α), 76-75.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ταρενίδης Κ. και Χρυσάφης Στ. 
Οι συνθέσεις:
ΓΑΣ ΚΟΡΙΝΟΣ (Αλεξιάδης): Θεοχαρίδης 4, Ππαπαδημητρίου 7, Παπαδόπουλος 7, Καλκάνης, Μαργαρίτης 28, Κοσμίδης 18, Μπέτσιος 2 , Γαβαλάς 5, Μπαρογιώργας 5.
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 ΒΙΟΡΟΛ(Κασσομενάκης): Ταμουρίδης 18, Σαπίδης, Σφήκας 4,  Κολαξίδης 7,
Παυλίδης 10, Νούρης, Σακελλαρίου 12, Ζορμπάς, Ντινόπουλος 24.
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Βεροίας 62 -57

Στο γυναικείο πρωτάθλημα


Μεγάλη νίκη  για τη γυναικεία ομάδα του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ η οποία κέρδισε νίκησε  την συνδιεκδικήτρια ομάδα του τίτλου  ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ. Έγινε ένα  συναρπαστικό παιχνίδι που η γηπεδούχος πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, αλλά φάνηκε από την αρχή ότι ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Τη Γιώτα Νικολαΐδου που βοήθησε  σημαντικά με την απόδοσή της, ακολούθησαν τόσο η Σιώκου με την Καρασαββίδου, όσο και οι υπόλοιπες παίκτριες με την καθοριστική τους συμμετοχή στην πολύτιμη αυτή νίκη.
Στα 10λεπτα:18-16, 33-26, 48-40, 62-57.
 Άριστη  η  διαιτησία των  κ.κ. Ταρενίδη  Κ– Ευφραιμίδη Σ.
Οι συνθέσεις:
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Μηλιάτης): Μουστακίδου 2, Μυστρίδου Ο. 7, Ζουγκουρίδου 10(2), Ευσταθίου 4, Λαμπριανίδου  Α, Κουζώνη 6, Σιώκου 12, Καρασαββίδου 4,  Καραβέργου,Ελευθεριάδου 2, Νικολαϊδου 15(2), Μυστρίδου Β.
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (Ελευθεριάδου): Κοσμά 2, Παπαχατζή 20(1), Κελεπούρη 11, Ξανθοπούλου 3, Μπεκιάρη 21,  Σαρίδου, Χαραλαμπίδου.
ΣΦΚ Κατερίνη 2008 - Αναγέννηση Λιτοχώρου 75 - 41
                                                                                               Για το παιδικό πρωτάθλημα

Αήττητη τερμάτισε η παιδική ομάδα Κατερίνη 2008 στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ. Στον τελευταίο αγώνα νίκησε και την Αναγέννηση Λιτοχώρου με 75-41.
Στα δεκάλεπτα: 28-14, 39-22, 65-35, 75-41.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Τσολογιάννης Θ. και Παπαδόπουλος Α.
Οι συνθέσεις:
ΣΦΚ Κατερίνη 2008 (Χατζηιωάννου): Μπίλας 6, Μπούσιος 6, Τσολογιάννης 6, Καραμανίδης, Μωυσίδης 21(1), Πουρτσίδης, Παπαβραμίδης 3, Φακοπουλίδης 12, Κοντσές 2, Αναγνώστου 4, Τσερβίστας 15, Κυλώνης, Παλάσκας.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ (Ζηκυρόπουλος): Διαμαντόπουλος 6, Γραβάνης 13, Στογιάννος 1, Γιοβάνος.                                                                                         
                                                                                   *
ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 52 – 59

Στις κορασίδες
Νίκη που εξασφαλίζει τη συμμετοχή  στον τελικό  του πρωταθλήματος  της  ΕΚΑΣΚΕΜ,  πραγματοποίησε  η  ομάδα  των κορασίδων του  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος αφού κέρδισε και την αντίστοιχη ομάδα του ΑΣ Μεγάλου Αλεξάνδρου Λεπτοκαρυάς. Έτσι, βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου  δύο αγωνιστικές   πριν  να τελειώσει  η πρώτη φάση. Το παιχνίδι από την εξέλιξή του αντικατοπτρίζει  την πολύ καλή εικόνα της γηπεδούχου ομάδας, της οποίας η όλη προσπάθεια είναι αξιέπαινη και δείχνει  ότι στην Πιερία  μπασκετικά σε λίγο καιρό  δεν θα είναι  μόνο η Κατερίνη.
Στα 10λεπτα: 7-18, 19-35, 33-43, 52-59.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Χρυσάφης Β- Παπαδόπουλος Π 
Οι συνθέσεις:
ΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡYΑΣ (Παπηγοπούλου): Πίκου Κ, Κλιτσινίκου Π, Ατσαβέ Α. 18, Σιαμήτρα Π, Τσικλητάρη Δ. 34, Κωστοπούλου Ε., Κωστοπούλου Ο, Παπαγεωργίου Ο, Γρεβενίτη Μ.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣΑΡΧΕΛΑΟΣ (Μηλιάτης - Δόβα): Σαμαρά,Χελιδώνη 17(2), Χατζηαγοράκη,  Γρηγοριάδου 1, Λάππα 19, Ρούστα  Α. 2, Λαμπριανίδου 12, Μητσάκου Δ, Ζαντοπούλου Β 2, Φέρο Σ. 2, Αλεξανδρίδου .

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΡΙΤΗ 12-1-2010


Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος σε χθεσινές του δηλώσεις αναφερόμενος στο ισόπαλο παιχνίδι με 1-1 τέρματα με τον Εθνικό. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος είπε:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ καλή τους εμφάνιση και μάλιστα σ’ ένα εκτός έδρας παιχνίδι και με μια δυνατή ομάδα που βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Στις λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί από τη στιγμή που μπαίνουμε στα παιχνίδια τόσο δυνατά και καταφέρνουμε να προηγηθούμε ώστε να μπορούμε να διαχειριζόμαστε το χρόνο γιατί και στις Σέρρες και με τον Εθνικό, σε δύσκολες έδρες και έχοντας απέναντι δυνατές ομάδες έπρεπε να πάμε στο ημίχρονο με το υπέρ μας σκορ που δημιουργήσαμε. Έτσι πολύ δύσκολα θα μας ξέφευγε η νίκη.
Εκείνο όμως που με ικανοποίησε είναι ότι η ομάδα μπαίνει και στο δεύτερο ημίχρονο δυνατά και είναι αυτή που ελέγχει το παιχνίδι και δημιουργεί ευκαιρίες. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί.
Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να κάνουμε καλή παρουσία σαν ομάδα για να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την ψυχολογία μας.
Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για το παιχνίδι αυτό γιατί είναι μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και αυτή τη στιγμή είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και πρώτος στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα.
Εμείς όμως θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Στο παιχνίδι αυτό εκτός του Θάνου που δεν μπορεί να παίξει θα έχουμε και τρεις με τέσσερις αλλαγές.

Προπονείται σήμερα ο Πιερικός
Η αποστολή του Πιερικού, όπως είναι γνωστό, μετά τον αγώνα με τον Εθνικό παρέμεινε στην Αθήνα και χθες οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν με δύο διαφορετικά προγράμματα. Όσοι έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Εθνικό προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ενώ ο υπόλοιποι σε βοηθητικό γήπεδο του Ατρομήτου στον Ασπρόπυργο.
Σήμερα το μεσημέρι ο Σούλης Παπαδόπουλος θα προπονήσει τους παίκτες του για τελευταία φορά πριν από το αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο βοηθητικό γήπεδο του Ατρομήτου Αθηνών.

Η ΠΑΕ Πιερικός ευχαριστεί
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Πιερικός ευχαριστεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και το Γενικό Αρχηγό κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για τις διευκολύνσεις που παρέχουν στην αποστολή της ΠΑΕ Πιερικός για τις προπονήσεις των παικτών ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με το Παναθηναϊκό.(ΤΟΠΙΚΗ)
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr

Γραφείο Τύπου                                                                   

Πληροφορίες: Δημήτρης Σφήκας
Τηλ: 6978 495134

E-mail: information@pierikosbc.gr
Δημοτικού Σταδίου 9,60100 Κατερίνη – τηλ.: 23510 32153                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 
Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας


Στην τιμή των 30 €  και 60 €

Από το ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας για τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Οι κάρτες που είναι τύπου πιστωτικής και  σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελούν ένα συλλεκτικό κομμάτι για τους αυξανόμενους φιλάθλους του μπάσκετ του συλλόγου.

Η τιμή τους είναι 30 € και 60 €. Όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή τους, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ. 6978 495134 ή να τις προμηθευτούν στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου, κατά τη διάρκεια των αγώνων.
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Β΄ΕΚΑΣΚΕΜ - MAΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΟΥ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 102 – 55

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010


Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ένωσης της ΕΚΑΣΚΕΜ ο Μακεδονικός Ν. Εφέσου  καθώς επικράτησε επί της Λεπτοκαρυάς με άνεση όπως δείχνει και το τελικό 102-55.
Τα δεκάλεπτα: 31-23, 27-9, 23-8, 31-15

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: (Σαραπτσής Μ.) Σιαπάκας 9 (1τρ), Αιβαλιώτης, Κλιγκόπουλος, Τσιαρδής 24 (4τρ), Μπατζάκης 3 (1τρ), Ευαγγελόπουλος 24 (4τρ), Τσιρέκας 8, Βαρβούτης 16, Γιαγκούσης 8, Καλιαγκούσης 9, Ντούβας, Κυριτσιόπουλος 1.
ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ: (Λάπας Α) Οικονομίδης 6, Τσαρούχας 7, Παπαθανασίου, Μπακάλης 18 (3τρ), Σαλιώρας 4, Χατζής 6, Φωτίου 6, Κούλιος, Μωραϊτης 8 (1τρ), Σιαμήτρας.
 Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟ-ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ           65-37
ΓΑΣ ΚΟΡΙΝΟΣ-ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008                   76-75
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.-ΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Λ           102-57
 Η βαθμολογία
 ΓΑΣ ΚΟΡΙΝΟΣ             12 (6 αγώνες)
ΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚ 10 (7 αγώνες)
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΟΥ  9 (5 αγώνες)
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ   9 (5 αγώνες)
ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008         9 (5 αγώνες)
ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ              8 (6 αγώνες)
ΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΙΝ          0
* Ο Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού έχει αποχωρίσει από το πρωτάθλημα
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

Δ ΕΘΝΙΚΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks