ο "ΑΝΕ. ", ο Ανέστης Παναγιωτίδης... αρχίζει να δείχνει το μεγάλο του ταλέντο στην ομάδα ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 | 0 σχόλια

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010
Διαμάντια του ποδοσφαίρου υπήρχαν διαχρονικά και υπάρχουν και σήμερα στην Πιερία.Παιδιά μεγαλωμένα στα τμήματα υποδομών που με όρεξη και δουλειά προσπαθούν στην άναδειξη ταλέντων.Τέτοιες ακαδημίες είχε και έχει και ο Βατανιακός, που για πολλά χρόνια παρήγαγε ταλέντα.Ταλέντα που ο Πιερικός έχει υποχρέωση να τα έχει στις τάξεις του.Απο πέρισυ και φέτος κάτι έγινε και πολλές "μπαλόφατσες" τις ενέταξε στο δυναμικό του.Αρκεί να μήν τα αφήσει να φύγουν απο τα χέρια του.
Ποδοφσαιρτικό διαμάντι που εγώ γνωρίζω απο μικρό, είναι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας ΝΕΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ο Ανέστης Παναγιωτίδης γεννημένος το 1993. Ο "Ανέ" όπως τον αποκαλούσαν απο μικρό στις ακαδημίες του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ή αλλιώς "μίστερ γκόλ¨.
Φέτος ώριμος,αυθεντικό ταλέντο, άρχισε να ξεδιπλώνει τις αρετές του στο γήπεδο και να σκοράρει ασταμάτητα με την ομάδα της ΝΕΩΝ.Χαίρομαι... και είμαι σίγουρος ότι θα αφήσει εποχή στο Πιερικό Ποδόσφαιρο..
ο θείος......

ΤΕΛΟΣ Ο ΝΟΜΠΛΙΑΣ - Ο ΓΚΜΟΧ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ιωνικός-Πιερικός 2-1 - μεγάλη η νίκη για την ομάδα ΝΕΩΝ (ΝΕΟΙ ΙΩΝΙΚΟΥ - ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 0-3)

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010
ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΝΙΚΑΙΑΣ)
(2' Ντε Φαρία φάουλ, 88' αυτ Γιαζιτζόγλου - 39' Γιαζιτζόγλου φάουλ)
Δε στέφθηκε με επιτυχία το ντεπούτο του Σταύρου Διαμαντόπουλου στον πάγκο του Πιερικού, καθώς οι Κατερινιώτες ...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 15 11 2010

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 



ΚΡΑΧΤΗΣ   http://kraxtis-gr.blogspot.com

Νίκες για Βατανιακό και Σβορώνο, ήττες για Λεπτοκαρυά και Εθνικό Διπρόσωπος ο γηπεδούχος Βατανιακός - Α.Σ Πεντάβρυσου 2-0

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010  
Έναν άλλο, εντελώς διαφορετικό Βατανιακό, είδαν οι φίλαθλοι στο δεύτερο ημίχρονο. Η πολύ καλή ομάδα του αου ημιχρόνου, αυτή που πέτυχε τα δύο γκολ και δημιούργησε πολλές άλλες ευκαιρίες δεν υπήρχε στο β΄ ημίχρονο. Ο Βατανιακός του πρώτου ημιχρόνου έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, πρόσφερε θέαμα και γενικά άρεσε πάρα πολύ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φίλαθλοι δεν είδαν τίποτε από αυτά του ...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks