Κι επισήμως στον Ηρακλή ο Γιόζεφ Μπουμπένκο

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010


ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010

Ανακοινώθηκε επισήμως απ' την ΠΑΕ Ηρακλής η συνεργασία της με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Σλοβάκος συμφώνησε για το προσεχές εξάμηνο, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου για άλλον έναν χρόνο. Ο Σλοβάκος τεχνικός θα προπονήσει την ομάδα για πρώτη φορά αύριο.
Γιόζεφ Μπουμπένκο κατά την παρουσίαση του  
Γιόζεφ Μπουμπένκο κατά την παρουσίαση του Συστάθηκε, στο μεταξύ, σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής: Αντώνης Ρέμος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), Μέλη: Δημήτριος Μαργαρίτης (υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος), Θεόφιλος Πατέλης (υπεύθυνος τομέα ασφαλείας), Νικόλαος Φιλιππιάδης (υπεύθυνος τομέα δημοσίων σχέσεων), Γεώργιος Αγγελάκης (υπεύθυνος τμημάτων υποδομής) , Αντώνιος Κούλαλης (υπεύθυνος εμπορικού τομέα) , Νικόλαος Αρταβάνης (εκπρόσωπος Γυμναστικού Συλλόγου), ενώ επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση του Ηλία Πουρσανίδη λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος, στα τέλη του μήνα.
Αγωνιστικά, η ομάδα προπονήθηκε σήμερα υπό την επίβλεψη των Μπάμπη Μαυρίδη, Φώτη Γκιζέλη. Ο Ματίας Λέκι άρχισε ατομικό πρόγραμμα και είναι πιθανό να αγωνιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (30/1) με την Ξάνθη, ο Χαράλαμπος Περπερίδης υποβάλλεται σε θεραπεία, εξαιτίας θλάσης που τον ταλαιπωρεί στον προσαγωγό, ενώ προληπτικά εκτός προπόνησης έμεινε ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος έχει υποστεί ελαφρύ κάταγμα και μετατώπιση ρινικού οστού. 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks