Το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ αγωνίζεται το Σάββατο στις 12.00 με την ομάδα Μπέμπηδες Ιωνίας για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 | 0 σχόλια

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου
ΣΑΒΒΑΤΟ 22-10-2011
ΠΑΙΔΩΝ - 4ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) (3η αγωνιστική)
Μ.Αλέξ. Καλοχωρίου - ΑΕ Νέων Σίνδου
Γήπεδο: Καλοχωρίου (νέο) - Ώρα: 12.00
- Υπεύθυνος Α' βοηθειών: Καραβέλης Αργύρης
Ιωνικός - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (1)
Γήπεδο:

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, στις 15.30 ξεκινούν τα ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ του Ολυμπιακού στην Κατερίνη

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Την  Πέμπτη 20 Οκτωβρίου,στις 15.30 ξεκινούν τα ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ του Ολυμπιακού στην Κατερίνη.Θα διαρκέσουν δύο ημέρες και γίνοται στις εκγαταστάσεις της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στο Νέο Κεραμίδι.
Ο τεχνικός Διευθυντής του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης, ο προπονητής και Διευθυντής των Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Μπάμπης Ζελενίτσας και άλλοι προπονητές θα είναι στο Αθλητικό Κέντρο στο Νέο Κεραμίδι, να προπονήσουν και να επιλέξουν τα καλύτερα παιδιά απο όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
Ο τεχνικός Διευθυντής της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  Γιάννης Μυστακίδης, οι προπονητές Γιώργος Ζάμπας και Κλεάνθης Μπρεζεντίκος δουλεύουν ακατάπαυστα στην εκπαίδευση των παιδιών της σχολής της Κατερίνης, αλλά και στον εντοπισμό ταλέντων απο όλη τη Βόρεια Ελλάδα, παδιά που αξίζει να τα προσέξει ο Ολυμπιακός και να τα βάλει στο μικροσκόπιο της ποδοσφαιρικής παρακολούθησης.
τηλ επικοινωνίας για τη συμμετοχή των παιδιών 6982766856 κ Καλαϊτζή Δημήτριο.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks