ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΝΤΕΡΜΠΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010


ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010
Ενα πολύ μεγάλο παιχνίδι δίνει σήμερα ο Πιερικός στην Κρήτη με τον ιστορικό ΟΦΗ στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής σ’ έναν αγώνα που θα γίνει στις 3 το απόγευμα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ3
Το παιχνίδι έχει το χαρακτήρα του ντέρμπυ με τις δύο ομάδες να...

βρίσκονται στην 1η εξάδα στο βαθμολογικό πίνακα και να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα ώστε να αποκτήσουν πλεονέκτημα για τη συνέχεια του δύσκολου φινάλε του πρωταθλήματος.
Η προετοιμασία του Πιερικού ολοκληρώθηκε χθες και ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε στους παίκτες του πρόγραμμα διάρκειας 60 λεπτών.
Οι παίκτες έκαναν ταχύτητες και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.

Δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα και όλοι οι παίκτες πλην του ανέτοιμου Μακρή είναι στη διάθεση του Αθηναίου τεχνικού που πήρε μαζί του στην Κρήτη 20 παίκτες.
Συγκεκριμένα στην αποστολή μετέχουν: Γουμάγιας, Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Κοντέων, Παντελιάδης, Μαρτίνες, Πέντα, Φρέντερικς, Θάνος, Γκουγκουλιάς, Κωνσταντινίδης, Τσιτλακίδης, Παστός, Ρέγες, Λαζαρίδης, Πλάτανος και Ολγκιν.

Το σημερινό παιχνίδι είναι κρίσιμο για τους γηπεδούχους και καθοριστικό για τους φιλοξενούμενους αφού με θετικό αποτέλεσμα ο Πιερικός θα κάνει ένα τεράστιο άλμα προς την 4άδα έχοντας σαν στόχο την καλύτερη βαθμολογική κατάταξη στη συνέχεια του δύσκολο φετινού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.
Όλοι οι απανταχού Πιεριείς σήμερα θα έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στις 3 το απόγευμα στη μεγάλη μάχη της Κρήτης με τους παίκτες του Πιερικού να δίνουν τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα που θα τους οπλίσει για το φινάλε που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό.

Φέτος ο Πιερικός στα εκτός έδρας παιχνίδια τουλάχιστον δείχνει μια πολύ καλή εικόνα, παρουσιάζεται πολύ ισχυρός και με σωστή τακτική βρίσκεται σε προνομιούχο θέση έναντι άλλων ομάδων στο βαθμολογικό πίνακα.(Ο.Β)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks