Α' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας Το προβάδισμα οι πρωτοπόροι

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.03.2010
Με τις συναντήσεις τις 27ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτήν την Κυριακή το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας και οι ομάδες που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα έχουν σαφέστατο προβάδισμα για επιτυχία.
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ υποδέχεται τον ουραγό της βαθμολογίας ΟΛΥΜΠΟ ΒΡΟΝΤΟΥΣ και αναμένεται να ...προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της.

Τα ίδια ισχύουν και για τον δεύτερο της βαθμολογίας ΟΛΥΜΠΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ που αγωνίζεται στην Εξοχή με αντίπαλο τον τοπικό ΕΡΜΗ, που βρίσκεται ακόμη στο παιχνίδι της παραμονής, διεκδικώντας την 13η θέση από την ομάδα της Μεθώνης.

Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ φιλοξενεί την Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ και στοχεύοντας στην δεύτερη θέση εύκολα - δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει.

Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ, ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ, Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ αγωνίζονται στην έδρα τους με αντίπαλους τις ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ, ΜΕΘΩΝΗ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΤΑΧΑ αντίστοιχα και είναι πιο κοντά στη νίκη από τους φιλοξενούμενους, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ, που είναι τοπικό ντέρμπι.
Όλες οι συναντήσεις ξεκινούν στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής.
(ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΛΟΙ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks