ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Στο Ηράκλειο η αποστολή

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.03.2010
Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες  η αποστολή του Πιερικού εν όψει της σημερινής  αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" (15.00 ζωντανά από τον Ενημέρωση 92,2 fm).
Οι Κατερινιώτες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του "Γεντί Κουλέ" με σεβασμό στο μεγάλο τους αντίπαλο, χωρίς όμως να φοβηθούν, με στόχο να... "αποδράσουν" με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει σε "τροχιά" play off.

Η "μελανόλευκη" αποστολή αφού πραγματοποίησε το καθιερωμένο "χαλάρωμα" χθες  το πρωί, όπως γίνεται σε κάθε παραμονή αγώνα, αναχώρησε στις 15.30 από το Αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης και προσγειώθηκε περίπου στις 17:30 στο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου.

Οι 20 "εκλεκτοί" του Σούλη Παπαδόπουλου είναι οι Γουμάγιας, Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης, Πλάτανος, Τασίδης, Παστός, Εξουζίδης, Μαρτίνεζ, Κοντέων, Λαζαρίδης, Πέντα, Ρέγιες, Φρέντερικς, Τσιτλακίδης, Θάνος, Γκουγκουλιάς και Ολγκίν. Πριν την έναρξη του σημερινού παιχνιδιού, ο Σούλης Παπαδόπουλος θα αποκλείσει δυο ποδοσφαιριστές για να προκύψει η 18αδα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Μακρής, Νίκου, Κόιτς καθώς και ο τρίτος τερματοφύλακας Κουδουνάς ενώ με την ομάδα Νέων κόντρα στην αντίστοιχη του ΟΦΗ (11.00 Σήμερα) θα αγωνιστούν οι Τσιντώτας, Κωτσιόπουλος, Μίγκος και Τόσκας.

Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν από τα επίσημα του "Θ. Βαρδινογιάννης" και ο Πρόεδρος της ομάδας Πιερικός Δημήτρης Ελευθεριάδης μαζί με τον συνιδιοκτήτη και μέλος του Δ.Σ. της πιερικής ΠΑΕ Γιάννη Ντούμο.
(ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΛΟΙ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks