Οριστικά στη Super League ο Λεβαδειακός, παραμένει στη Γ' Εθνική ο Άρης,Τέλος κι επίσημα Κάλας και Καλαϊτζίδης

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015



Οριστικά στη Super League ο Λεβαδειακός, παραμένει στη Γ' Εθνική ο Άρης....

Η έφεση του Απόλλωνα Σμύρνης απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και κατά συνέπεια ο Λεβαδειακός είναι η ομάδα που παίρνει τη θέση της Κέρκυρας στη Super League. Στη Γ' Εθνική θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Άρης.


Γενικό Service Βενζίνη
Aπό 145€ Νέες Mειωμένες Tιμές VW. Ελάτε Σήμερα Στην VW Παζαρόπουλος
vwpazaropoulos.gr/VW_Service
Άσχημα ήταν τα νέα για τον Άρη καθώς το πρωτάθλημα της Football League δεν θα διεξαχθεί τελικά με 20 ομάδες, κάτι που σημαίνει πως οι "κίτρινοι" θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στη Γ' Εθνική.
Παράλληλα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Απόλλωνα και κατά συνέπεια ο Λεβαδειακός παίρνει τη θέση τηςΚέρκυρας στη Super League.
Αναλυτικά:
"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
1. Συνεκδικάζει τις εφέσεις με αριθμό πρωτ. 23238 και 23290/18.08.2015. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία τις εν λόγω εφέσεις των σωματείων ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Α.Ε ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, Α.Ε ΚΗΦΙΣΙΑΣ και Α.Π.Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-FOOTBALL LEAGUE περί ακύρωσης της από 17.08.2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, με την οποία αποφασίσθηκε, όπως το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (FOOTBALL LEAGUE), περιόδου 2015-2016, διεξαχθεί με δέκα οκτώ (18) ομάδες.
2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει  κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ κατά 1) της Super League ΕΛΛΑΔΑΣ 2) της από 12.08.2015 απόφασης του Δ.Σ της Super League με την οποία μη νόμιμα επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος της Super League 2104-215 και 3) της από 12.08.2015 απόφασης του Δ.Σ του Συνεταιρισμού για έγκριση του προγράμματος του πρωταθλήματος Super League για την 1η και 2η αγωνιστική ημέρα."


ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Τέλος κι επίσημα Κάλας και Καλαϊτζίδης

Τέλος κι επίσημα Κάλας και Καλαϊτζίδης
Αρνητική κι επίσημα είναι πλέον η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την υπόθεση του Αρη και των υπόλοιπων δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής, δηλαδή της Κηφισιάς, του Παναργειακού και της Α.Ε. Καραϊσκάκης.Κάτι που σημαίνει ότι οι κίτρινοι υποχρεώνονται για μία ακόμη σεζόν να παραμείνουν στο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας!
Αυτή η εξέλιξη έκανε τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Άρη, λίγο αργότερα να ανακοινώσουν επίσημα την παύση της συνεργασίας τους με τους Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Αλεξ Κάλας.
Αναλυτικά η απόφαση:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις. Συνεκδικάζει τις εφέσεις με αριθμό πρωτ. 23238 και 23290/18.08.2015. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσία τις εν λόγω εφέσεις των σωματείων ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Α.Ε ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, Α.Ε ΚΗΦΙΣΙΑΣ και Α.Π.Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-FOOTBALL LEAGUE περί ακύρωσης της από 17.08.2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, με την οποία αποφασίσθηκε, όπως το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (FOOTBALL LEAGUE), περιόδου 2015-2016, διεξαχθεί με δέκα οκτώ (18) ομάδες».
Μια απόφαση που βασίστηκε στον νέο ΚΑΠ, αν και βάσει κανονισμών έπρεπε να εφαρμοστεί ο τωρινός ΚΑΠ, καθώς ο νέος θα έπρεπε να ισχύσει από τη μεθεπόμενη περίοδο.
Πάντως υπάρχει μία ακόμη ελπίδα δικαίωσης για τους κίτρινους και τους υπόλοιπους δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής και είναι το Διαιτητικό Δικαστήριο, το οποίο θα εκδικάσει την υπόθεση την ερχόμενη Τρίτη.
Οπαδοί στο Βικελίδης
Στο μεταξύ, πολύ βαρύ ήταν το κλίμα για τους Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Αλεξ Κάλας αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης. Οπαδοί των κίτρινων συγκεντρώθηκαν έξω από το Βικελίδης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν (χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση) για την άκρως αρνητική εξέλιξη, χρεώνοντας μεγάλο μερίδιο ευθύνης στα δύο αδέλφια. Όπως άλλωστε και ο Ερασιτέχνης Άρης, ο οποίος βλέπει ότι όχι μόνο η ποδοσφαιρική ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδό της απευθείας (σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότατου επιπέδου), αλλά και έμεινε απροστάτευτη στα κέντρα αποφάσεων.
Αναλαμβάνει η νομική ομάδα του Λάσκαρη
Ετσι, λίγο μετά τις 12:30, ο Ερασιτέχνης Άρης ανακοίνωσε την παύση της συνεργασίας με τα δύο αδέλφια, αλλά και την άρση της εμπιστοσύνης στο νομική τμήμα. Από δώ και στο εξής τη νομική εκπροσώπηση του Αρη θα αναλάβει η ομάδα νομικών του Νίκου Λάσκαρη, μεγαλομετόχου της ΚΑΕ: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μετά τη τελευταία αρνητική εξέλιξη του ποδοσφαιρικού τμήματος ομόφωνα αποφασίζουμε τη παύση συνεργασίας του εφόρου Άλεξ Κάλλας και του συνεργάτη του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη .
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο γνωστοποιεί ότι αίρει την εμπιστοσύνη προς το νομικό τμήμα εκπροσώπησης κ. Ε. Χατζηιωάννου και Κ. Παπαδόπουλο. Ο ΑΡΗΣ θα δικαιωθεί κόντρα στην ενάντια στην ενάντια καταστρατήγηση των θεσμών», αναφέρει η ανακοίνωση χαρακτηριστικά.
Λίγο πιο μετά, υπήρξε νέα ανακοίνωση για πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΑΣ Άρης: «Καλούνται τα μέλη του Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σύμφωνα με το καταστατικό σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 21/08/2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης κάτω από τη Θύρα 3.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και έχουν καταβάλει και την συνδρομή του μηνός Αυγούστου 2015.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευσης θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 24/08/2015 στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα. Απαρτία θα θεωρηθεί όσα μελή και αν παραστούν από τα ταμειακώς τακτοποιημένα.

Από το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ», σημειώνει η ανακοίνωση.

.....

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks