Β' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας Σε Νεοκαισάρεια και Κ. Μηλιά "στρέφονται" τα βλέμματα

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.03.2010  
Δύο σπουδαία παιχνίδι για τη μάχη της δεύτερης θέσης στην βαθμολογία, αλλά και το καλύτερο δυνατό "πλασάρισμα" στην προνομιούχο εξάδα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εικοστής έβδομης αγωνιστικής της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας στα αυριανά παιχνίδια.
Στη Νεοκαισάρεια ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ που εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο...του πρωταθλητή υποδέχεται την ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ που "παλεύει" για την απ' ευθείας άνοδο στην Α' Κατηγορία και το τρίποντο της νίκης είναι ο στόχος για την ομάδα της Ανδρομάχης.

Στην Κ. ΜΗΛΙΑ η τοπική ομάδα φιλοξενεί την 25η ΜΑΡΤΙΟΥ, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την δεύτερη θέση, τους γηπεδούχους όμως να έχουν το πλεονέκτημα των δύο βαθμών στην βαθμολογία αλλά και της έδρας.

Ο ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ αγωνίζεται στην έδρα του με τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΩΝΑ και με δική του επικράτηση και συνάρτηση αποτελεσμάτων στα δύο παραπάνω παιχνίδια ίσως να προσπεράσει.

Στον ΚΟΛΙΝΔΡΟ η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ αγωνίζεται κόντρα στον ΠΙΕΡΙΚΟ Κ. ΑΓΙΑΝΝΗ, στοχεύοντας στη νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες "ζωντανές" για την προνομιούχο εξάδα.

Το ίδιο ισχύει και για τον ΆΡΗ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ που αγωνίζεται στον ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΟ του Στέλιου Γιώτσα. Και οι δύο ομάδες "ψάχνουν" το τρίποντο για τους δικούς τους διαφορετικούς λόγους.

Οι Μακεδόνες Πιερίων θα πάρουν τους τρεις βαθμούς χωρίς να "ιδρώσουν" στην "προγραμματισμένη" συνάντηση με τον ΔΙΓΕΝΗ ΑΛΩΝΙΩΝ, ενώ και η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ που υποδέχεται τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ αναμένεται να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της.

Στο Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙ ο ΕΘΝΙΚΟΣ "παίζει" την κατηγορία απέναντι στον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Ν. ΕΦΕΣΣΟΥ που είναι εξασφαλισμένο σ' ένα μεγάλο ποσοστό.

Όλοι οι αυριανοί αγώνες ξεκινούν στις 17:00 μ.μ. ύστερα από την αλλαγή της ώρας.(ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΛΟΙ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks