Με Πατέρα και Σαριέγκι, χωρίς Μαρίνο

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010 
http://www.sport.g
Για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα, ο Νικόλας Πατέρας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και έστειλε το μήνυμά του ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (28/3 19:00GR). Είχε προηγηθεί η επίσκεψή του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για να τονώσει το ηθικό των πράσινων. Συμπεριλήφθηκε στην... αποστολή ο Σαριέγκι, εκτός έμεινε ο Μαρίνος. 
Δύο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια θέλει ο Παναθηναϊκός για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την Κυριακή (28/3) οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια θέλουν το τρίποντο για να κάνουν άλμα τίτλου. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Νικόλας Πατέρας, όπως συνηθίζει πριν τα σημαντικά παιχνίδια, μετέβη στην Παιανία και μίλησε για αρκετή ώρα με τους Νιόπλια και Αντωνίου. Η εντολή που δόθηκε είναι συγκεκριμένη και είναι η νίκη και μόνο αυτή.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία του τριφυλλιού ολοκληρώθηκε με τους πράσινους αρχικά να κάνουν ζέσταμα, στη συνέχεια έριξαν το βάρος σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και ασκήσεις κυκλοφορίας, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σπυρόπουλος και Δάρλας.
Νίνης ή Καραγκούνης;
Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο είναι η επιστροφή του Γιόσου Σαριέγκι. Ο βάσκος γυμνάστηκε κανονικά, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα, ο Στέργος Μαρίνος αποκλείστηκε από την 20άδα, καθώς παρότι προπονήθηκε με την ομάδα, κρίθηκε ανέτοιμος και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.
Σε ότι αφορά την 11άδα που αναμένεται να προτιμήσει ο Νιόπλιας, μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή ενός εκ των Καραγκούνη ή Νίνη. Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Σαριέγκι και Καντέ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Σεϊταρίδης θα καλύψει το δεξί άκρο και ο Βύντρα το αριστερό. Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ Σαλπιγγίδης, Λέτο και Σισέ θα αποτελέσουν την τριπλέτα της επίθετικής γραμμής.
Στην 20άδα βρίσκονται οι Τζόρβας, Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Γκάμπριελ, Καντέ, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Σιμάο, Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο, Νίνης, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Ρουκάβινα, Λέτο, Πετρόπουλος και Σισέ. Εκτός έμειναν οι: Σπυρόπουλος, Δάρλας, Μαρίνος, Γκαλίνοβιτς και Μαχλελής.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks