Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ - ΑΥΡΙΟ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010
Αύριο στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο του Βατανιακού η τοπική ομώνυμος ομάδα αντιμετωπίζει την Φλώρινα στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής για την 24η αγωνιστική του 3ου ομίλου.
Ο Βατανιακός που στον πρώτο γύρο νίκησε εκτός έδρας με 3-0 την Φλώρινα δεν χωράει καμία ...αμφιβολία ότι είναι ανώτερος του αυριανού του αντιπάλου και αυτό δεν το καταμαρτυρά μόνο η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων όσο τα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.
Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο κ. Κεμεντσετζίδης Ι της ΕΠΣ Κιλκίς με βοηθούς τους κ.κ. Ναλμπάντη Τρ. Ασβεστόπουλο  Α.
Η ομάδα του Βατανιακού που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα έναντι όλων των άλλων ομάδων στον 3ο όμιλο και στόχος της Κατερινιώτικης ομάδας είναι η όσο το δυνατόν πιο υψηλή κατάταξη στον 3ο όμιλο.
Τα όσα θλιβερά συνέβησαν την περασμένη αγωνιστική σε βάρος της αποστολής του Βατανιακού στο Βατόλακο γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και στόχος στο αυριανό παιχνίδι είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα που θα ξαναφέρει την ομάδα εκεί που της αρμόζει η μέχρι τώρα πορεία της που την έχει καταξιώσει στο χώρο των εθνικών πρωταθλημάτων.
Το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες και αναμένεται να το παρακολουθήσουν πάρα πολλοί φίλαθλοι λόγω του ότι είναι το πιο δυνατό από τα παιχνίδια της Δ΄ Εθνικής που γίνονται στην Κατερίνη αύριο.(Ο.Β)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks