Δ' Εθνική Κατηγορία - 3ος Όμιλος Εύκολα για Πόντιους, Βατανιακό

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.03.2010
"Μπορεί" το τρίποντο ο Σβορώνος στο Αμμοχώρι, στην Σιάτιστα δοκιμάζεται ο Εθνικός
Η εικοστή τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής για τον 3ο Όμιλο είναι αυτήν που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής, πριν από την 15νθήμερη διακοπή για τις εορτές του Πάσχα.
Η Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, στο γήπεδο της Ν. Ζωής φιλοξενεί τα ΑΕΡΑΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ και αναμένεται να συνεχίσει το θετικό σερί των ...τελευταίων αγωνιστικών. Πλην του τραυματία Γιώργου Οικονόμου οι Πόντιοι δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα από απουσίες.

Ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ υποδέχεται την ΦΛΩΡΙΝΑ που μάχεται για την παραμονή της με τον Γιάννη Κωνσταντινίδη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Μπέη και τον Παπείρα να δίνεται ως αμφίβολος. Αντίθετα αναμένεται να επιστρέψει ο Γιώργος Μπουζούκης και ίσως ο έμπειρος προπονητής της Κατερινιώτικης ομάδας "δώσει" χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Στην ΣΙΑΤΙΣΤΑ με αντίπαλο την ομώνυμη τοπική ομάδα δοκιμάζεται ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ενώ θα παραταχθεί και με απουσίες καθώς ο Ηλίας Τσιμόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Κώστας Σταλίκας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.

Στις επιτυχίες θέλει να επιστρέψει ο ΣΒΟΡΩΝΟΣ που "ταξιδεύει" στην ΦΛΩΡΙΝΑ όπου θα αντιμετωπίσει τον "αδύναμο" ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ. Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή "μετράει" τις απουσίες των Κεσίδη, Μπατάλα, επιστρέφει ο Ίτσιος και ζητά τη νίκη ώστε να "πάρει" βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της ημέρας συμπληρώνουν οι συναντήσεις: ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ - ΝΑΟΥΣΑ, ΕΝΩΣΗ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ - ΚΑΣΤΩΡ, Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ.

Όλες οι συναντήσεις αρχίζουν την Κυριακή στις 17:00 μ.μ. (ΠΙΕΡΙΚ.ΑΝΤΙΛ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks