ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΦΥΤΕΥΟΥΝ...ΠΛΑΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 21-1-2010
Με νέο πρόσωπο τον Νίκο Πλάτανο διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Πιερικού. Ο 25χρονος αριστερός αμυντικός που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Αστέρα, συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα των "μελανολεύκων" και βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με την κατερινιώτικη ομάδα. Ο Πλάτανος που έχει περάσει επίσης από Καλαμάτα και Προοδευτική, αποτελεί προσωπική επιλογή του Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος ουσιαστικά τον ανέδειξε στους "βυσσινί" του Κορυδαλλού. Ο ποδοσφαιριστής θα συμμετάσχει και στο αυριανό πρόγραμμα και, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πιερικό, προσθέτοντας έτσι μια ακόμη λύση για τα μετόπισθεν στην τεχνική ηγεσία.
Από κει και πέρα, σε χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν σήμερα οι παίκτες του Πιερικού καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν ήθελε να τους επιβαρύνει πολύ λόγω της συσσωρευμένης κούρασης από τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Κέρκυρα. Μετά το καλό ζέσταμα οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής. Από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Γκουγκουλιάς ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί ο λόγος ενός πρηξίματος στο κουντεπιέ, ενώ επέστρεψε από την Γερμανία ο Σάββας Εξουζίδης, όπου είχε μεταβεί για να δει τη σύζυγό και το νεογέννητο παιδί του. Πάντως, αμφότεροι οι παίκτες όπως και ο Μαρτίνεζ δεν υπολογίζονται από τον Σούλη Παπαδόπουλο για το ματς με τους Αγρινιώτες λόγω καρτών. Επιστρέφει όμως ο Πέντα που εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο παιχνίδι.
Η αυριανή προπόνηση, η οποία θα είναι ουσιαστικά η τελευταία πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (το Σαββάτο θα γίνει χαλάρωμα) είναι προγραμματισμένη για τις 13.30.(από katerinisport)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks