Κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας: Δίας Δίου – Γ. Ολύμπιος Λόφου 0-1 // Ξανά στον τελικό ο Γ. Ολύμπιος Λόφου

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

( ΠΕΜΠΤΗ 21/01/2010 )


Πέρασε στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας χθες ο Γ. Ολύμπιος Λόφου σε βάρος του Δία Δίου με 1-0 στο πανέμορφο γήπεδο του Δίου.


Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πιάσουν το ρυθμό τους.
Βρέθηκαν μακριά από το γνώριμο καλό τους πρόσωπο και οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο με το λευκό και άσφαιρο να βρίσκει τις δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με έξυπνη τακτική πήραν την πρόκριση όταν στο 70΄ ο Ευαγγελόπουλος πήρε την κόντρα σε αντεπίθεση και με ωραίο τελείωμα της φάσης πέτυχε το 0-1 που στάθηκε αρκετό για να στείλει την ομάδα του Γ. Ολύμπιου Λόφου στον τελικό της διοργάνωσης.
Η αντίδραση του Δία Δίου ήρθε καθυστερημένα, οι γηπεδούχοι πίεσαν την εστία του Παπαδημητρίου Α στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και ο Λόφος δραπέτευσε από το Δίον με την πρόκριση στον τελικο του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιεριας.
Στο 90΄ ο Ευαγγελόπουλος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ευθυμιαδης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊσαρίδη, Νταμπώση Ι.
Οι συνθεσεις των ομάδων
Δίας Δίου
Μπεκιάρης, Βασιλείου Α, Φιλοκώστας (80΄ Βάρζα), Τσιτλακίδης), Παρασίδης Δ, Κιόρι, Βασιλείου Δ, Παρσόπουλος, Αθανασίου, Παρλάντζας, Χατζής (59΄ Παπαδόπουλος).
Γ. Ολύμπιος Λόφου
Παπαδημητρίου Α, Τσιαλός, Μπαλαούρας Γ Μπαλαούρας Κ, Τοπαλίδης, Ευαγγελόπουλος, Ζησόπουλος (85΄ Βαϊτσόπουλος), Στέφος, Κυπαρίσης, (62΄ Μπαλαούρας Β) Γκούτζας, Τσιρίμπασης (89΄ Σιώκας Ε).(ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks