Αναχωρεί για Μπάνσκο ο Πιερικός

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012


Δευτέρα, 30 Ιούλιος 2012
Με εικοσιτέσσερις ποδοσφαιριστές αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας ο Πιερικός για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της...
προετοιμασίας,
διάρκειας περίπου δύο εβδομάδων. Ο Νίκος Γκουλής και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν αφ' ενός στον τομέα της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών ενώ θα προσπαθήσουν να μοντάρουν νέους και παλιούς σε ένα ομοιογενές σύνολο.
Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Βουλγαρία είναι οι: Βασιλειάδης, Βραχνός, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Ελευθεριάδης, Ίτσιος, Καραγκούνης, Καρτσαμπάς, Κόιτς, Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Λαζαρίδης, Λόπεζ, Μετενίδης, Μιχαηλίδης, Νίκου, Ντάνι, Παπαδόπουλος, Παπατολίκας, Παπατόλιος, Σεχολάρι, Τόλιος,Τσιώμης και Φαμπίνιο.
Όσον αφορά στο τεχνικό τιμ, το παρών θα δώσουν ο προπονητής Νίκος Γκουλής, ο βοηθός
προπονητή Τάσος Ιωαννίδης, ο γυμναστής Νίκος Γιάγκου, ο φυσιοθεραπευτής Αλέξανδρος
Δεληγιάννης, ο φροντιστής Γιώργος Θεοδοσιάδης ενώ ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Συμεωνίδης θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία την προσεχή Τετάρτη μιας και ως τότε θα βρίσκεται στη σχολή προπονητών.
http://www.katerinisport.gr


FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks