Β' Εθνική: Πιερικός – Νέοι Πιερικού 3-1 // Άρεσαν οι νέοι

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

 ( ΠΕΜΠΤΗ 21/01/2010 )


Χθες το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου του Πιερικού έγινε ένα αρκετά καλό φιλικο παιχνιδι μεταξύ του Πιερικού και της ομάδας Νέων που έληξε με 3-1 τέρματα τα οποία πέτυχε το νέο αίμα του Πιερικού.
Ο προπονητής του Πιερικού Σούλης Παπαδόπουλος που επέστρεψε από την Αθήνα όπου μετεβηκε για οικογενειακό του θέμα χρησιμοποίησε χθες παίκτες που δεν έχουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα όπως επίσης και τους Μαρτίνες και Πέντα που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Κερκυρα λόγω τιμωρίας.
Ο Πέντα μάλιστα επιστρέφει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ξαναπήρε γεύση από παιχνίδι.
Με την ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκαν και οι Σεχολάρι, Κόϊτς και Κωτσιόπουλος, με τους δύο τελευταίους να παίζουν ένα ημίχρονο με την ομάδα Νέων και ένα δεύτερο με την ομάδα των ανδρών.

Το σκορ άνοιξε στο 18΄ ο Τσιτλακίδης κανοντας το 1-0 για να πετύχει στο 30 ο Σεχολάρι το 2-0.
Στο 60΄ μείωσε ο Παπαδόπουλος Σ. σε 2-1 για να κλείσει το σκορ στο 70΄ ο Τσιτλακίδης γράφοντας το τελικό 3-1.
Οι συνθέσης των ομάδων
Πιερικός
Γουμάγιας, Κωνσταντινίδης, Καλλιμάνης, Παστάς (50΄ Κωτσιόπουλος), Αγγελόπουλος, Τόσκας, Μαρτίνες, Ρέγιες, Πέντα (50΄ Κόϊτς), Τσιτλακίδης, Σεχολάρι.
Νέοι Πιερικού
Τσιντώντας, Νίκου, Μάρκογλου, Κωτσιοπουλος, Κραγιόπουλος, Κόϊτς, Τσικαδέρης, Μπαρέκας, Καραγκούνης, Ντόσης, Παπαδόπουλος Σ.
Επίσης έπαιξαν και οι: Τσιανάκας, Παπατόλιος, Ταραράς, Πουτσίκης, Μυστακίδης Γρ. Μυστακίδης Ι. Παναγιωτίδης.
Παρελθων ο Γάλλος Ντεμπελέ για το Πιερικό
Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του Πιερικού με τον ψηλόσωμο Γάλλο επιθετικό Γκαρά Ντεμπελέ.
Ο Ντεμπελέ φέτος στον πρώτο γύρο δεν είχε μεγάλη συμμετοχή με την ομάδα του Πιερικού στο πρωτάθλημα αφού αγωνίστηκε σε λιγότερο από 10 παιχνίδια
πετυχαίνοντας 2 γκολ ενώ πέρυσι έπαιξε σε 23 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Αρκετές φορές η συμπεριφορά του δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε για επαγγελματία ποδοσφαιριστή και ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του αφού η ΠΑΕ Πιερικός εκτιμώντας τις τεράστιες παικτικές του ικανότητες του έδωσε συγχωροχάρτι.

Πρόσφατα και ενώ ο ίδιος είχε κάνει δήλωση μεταμέλειας πήρε εορταστική άδεια στις γιορτές των Χριστουγέννων και επέστρεψε στην Κατερίνη στα μέσα Ιανουαρίου μη συμμετέχοντας σε αγώνες του Πιερικού τόσο για το κύπελλο Ελλάδος όσο και για το πρωτάθλημα.
Θέλοντας η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός να διαφυλάξει το κύρος της ομάδας προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Γκαρά Ντεμπελέ παρά τα πλούσια ποδοσφαιρικά του προσόντα.
Οι δρόμοι τους χώρισαν φιλικά και η διοίκηση του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του (ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks