ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 21 Ιανουαρίου 2010
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΞΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Η παρουσία της ομάδας των νέων του Πιερικού στο πρωτάθλημα νέων της Β’ εθνικής κατηγορίας, μόνο θετικά μηνύματα στέλνει διαρκώς στην Κατερίνη και σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται και αγωνιά για το ποδόσφαιρο και  για τον Πιερικό.  Η διοίκηση του ερασιτέχνη με όραμα, υπομονή και σοβαρή δουλειά κατάφερε να εντάξει στα τμήματα υποδομής ένα ικανοποιητικό και αξιόλογο αριθμό αθλητών.
Σε όλα τα τμήματα η προσπάθεια όλων όσων ασχολούνται με τον ερασιτέχνη είναι αξιομνημόνευτη. Άξια αναφοράς είναι και στήριξη της ΠΑΕ Πιερικός, όπως και του Δήμου Κατερίνης.
Τα αποτελέσματα της δουλειάς είναι πλέον ορατά καθώς οι πρώτοι καρποί από τη «σπορά» και την «καλλιέργεια» ταλέντων, μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον. Ήδη από την ομάδα των νέων κάποιοι ποδοσφαιριστές μετέχουν τακτικά στις αποστολές του Πιερικού αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια της καριέρας τους.
Αν θέλουμε να μιλάμε για ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας, για φυτώριο, για γηγενείς ποδοσφαιριστές, για ανάδειξη ταλέντων που αργότερα θα στελεχώνουν τον βασικό κορμό της ομάδας και θα αγαπούν τη φανέλα, η χρονική συγκυρία είναι η καταλληλότερη. Τώρα που έγινε ένα ουσιαστικό βήμα προς τα εμπρός δεν θα πρέπει να οπισθοχωρήσουμε οποιοδήποτε κώλυμα κι αν παρουσιαστεί στο δύσκολο αλλά σημαντικό εγχείρημα. Αξιοποιώντας τους νέους παίκτες κοιτάζουμε μπροστά. Μαθαίνοντας από τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος, Ερασιτέχνης και ΠΑΕ, πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά για να επιτύχουν τους στόχους τους.
Οι φίλαθλοι οφείλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια στηρίζοντας και χειροκροτώντας τους αυριανούς αστέρες του ποδοσφαιρικού τμήματος, παρακάμπτοντας εγωισμούς και σεβόμενοι τα χρονικά περιθώρια που απαιτούνται για να δείξουν τα νέα παιδιά τις ικανότητες τους.
Η υπομονή και η επιμονή, η ενότητα και συσπείρωση, η οργάνωση και η μεθοδικότητα, η πολύ δουλειά και τα ελάχιστα λόγια, πρέπει να είναι οι αρχές που θα χαρακτηρίζουν την προσπάθεια, ώστε τα ταλέντα, που σίγουρα υπάρχουν, να μη μείνουν στάσιμα. Η σταδιακή προώθηση των νέων στην επαγγελματική ομάδα πρέπει να αποτελεί το μεγάλο στόχο. Το κέρδος θα είναι ανεκτίμητο για όλη την κοινωνία της Κατερίνης, για τον αθλητισμό και πάνω απ’ όλα για τον Πιερικό.
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όσους μοχθούν, σε όσους αγαπούν τον Πιερικό.(ΤΟΠΙΚΗ) - Γιάννης Τσαπουρνιώτης.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks