«Δεν μας βαραίνει το +7»

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 21-1-2010
Ο Καραγκούνης παραλαμβάνει το βραβείο του από τον Νίκο Μάνεση | Πηγή: InTime


Μόνο…βάρος δεν αποτελεί η διαφορά των επτά βαθμών, για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού, που βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, έκανε λόγο για «δώδεκα τελικούς», ενώ τόνισε πως θα ήταν πιο σωστό, το βραβείο να μοιραστεί στα…τρία.
Σχολιάζοντας το γκολ που σημείωσε, ο 33χρονος μέσος, δήλωσε: «Αυτά τα γκολ θέλουν και τύχη. Δε σκέφτηκα τίποτα παρά μόνο να σουτάρω. Η μπάλα πήρε καλή τροχιά και ο τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Πάντως πιστεύω ότι θα ήταν πιο σωστό να μοιραστεί στα τρία το βραβείο, καθώς μου άρεσαν και τα γκολ των Κονέ και Τζιμπούρ».
Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε: «Δεν είναι μόνο το παιχνίδι με τον Αρη. Έχουμε άλλα 12 δύσκολα παιχνίδια. Θα παίξουμε απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα τη συγκεκριμένη περίοδο. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Ολα θα γίνονται πιο δύσκολα όσο πλησιάζουμε προς το τέλος. Ο Αρης με τον Κούπερ είναι ανεβασμένος και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Διαθέτει τεχνίτες ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς σε ένα γήπεδο με καλή ατμόσφαιρα όπως συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια που διεξάγονται στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’. Εμείς θα παίξουμε για την νίκη, όπως κάνουμε πάντα».
Κληθείς να σχολιάσει τη διαφορά επτά βαθμών που χωρίζει τους Πράσινους από τον Ολυμπιακό, σημείωσε: «Ψυχολογικά είμαστε πολύ καλά με το ‘+7’. Δεν μας βαραίνει αυτή η διαφορά. Η ψυχολογία είναι με το μέρος. Πρέπει όμως να πούμε ότι ακόμα είναι νωρίς, καθώς έχουμε μπροστά μας 12 τελικούς και στόχος μα είναι να συνεχίσουμε με νίκες, όπως κάνουμε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έχουμε 7 στα 7, ανεξαρτήτου διοργάνωσης».
Τέλος, τόνισε για μία ακόμη φορά, την παρουσία του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού: «Είναι σημαντικό να παίζουν παίκτες του Παναθηναϊκού στην Εθνική. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας. Σίγουρα χρειάζονται οι καλοί ξένοι αλλά πρέπει να δίνονται ευκαιρίες και στους νεότερους».
Το βραβείο στον Καραγκούνη παρέδωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης, ο οποίος από την πλευρά του, είπε: «Ηταν το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Μας έχει συνηθίσει σε τέτοια γκολ ο Γιώργος. Είναι μεγάλη χαρά που συναντιέμαι με τον Καραγκούνη. Σαν...συνταξιούχος αθλητής του Παναθηναϊκού, καθώς έκανα παλιά στίβο, θέλω να πω ότι οι νεότεροι αθλητές είναι καλύτεροι από τους παλαιότερους».

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks