Πρόκριση με διαμαντάκι - πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος,κέρδισε την Φιλανδία με 2-1

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-3-2010
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος Η Εθνική ομάδα των Παίδων αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, κατάφερε μέσα σε τέσσερα λεπτά να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και με τη νίκη επί της Φινλανδίας με 2-1, πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Το αντιπροσωπευτικό μα συγκρότημα ακόμα και με ισοπαλία έμενε εκτός συνέχειας, καθώς την πρώτη θέση του ομίλου θα την κατακτούσε το ΕΪΡΕ, το οποίο επικράτησε εύκολα της ..Αυστρίας με 3-0. Η μόνη ελπίδα που θα είχε ήταν να βγει καλύτερη δεύτερη από τους εννιά ομίλους, κάτι που φάνταζε δύσκολα με πέντε βαθμούς που θα είχε μαζέψει.
Ωστόσο αυτό το σενάριο δεν το εξετάζουμε πλέον και σε αυτό βοήθησε τα ..μέγιστα ο Διαμαντάκος, ο οποίος στο 74' ισοφάρισε το τέρμα του Βαϊρινεν (48') και στο 78' χάρισε στην Εθνική μας ομάδα τη νίκη με 2-1 και παράλληλα τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2010.
Γήπεδο: Παναχαϊκής
Διαιτητής: Πιασέσκι (Πολωνία)
Κίτρινη κάρτα: Σέφερι, Ο'Σόγκνεσι, Γιάμα, Σάκσελα, Χελβελάτι, Μπουγαΐδη, Φουρλάνο, Μαυριά, Καπίνο.
ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Καραγκούνης (56' Προβατίδης), Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουγαΐδης, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Καϊμακούδης (50' Κουσίδης), Μαυριάς, Κατίδης, Σταφυλίδης (70' Αριανούτσος)
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Ααλτόνεν, Ο'Σόγκνεσι, Λατοσάαρι, Σαλόνεν, Μάκελα, Βαϊρίνεν, Σέφερι (78' Λάντε), Παανάνεν (41' Γιάμα), Σάκσελα, Χελβελάτι, Λαμ (70' Μακιγιάρβι) (novasports.gr)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks