Γκουλής: Επικίνδυνη ομάδα ο Πιερικός

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-3-2010


Ο Βοιωτός τεχνικός των "μελανόλευκων", Νίκος Γκουλής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην ηρεμία που χρειάζεται να δείξουν άπαντες από εδώ και πέρα, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα επικίνδυνη την ομάδα του Πιερικού που είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΟΦΗ. (24/3/2010)
Στην αρχική του τοποθέτηση ο Νίκος.... Γκουλής δήλωσε: "Χρειάζεται ηρεμία γιατί φτάσαμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και όλοι γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν γυρίζει πίσω. Αυτό που μετράει είναι το παρόν και το μέλλον. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα αποτελέσματα στην έδρα μας και να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε ματς. Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ μεγάλος και σίγουρα πρέπει να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να λειτουργήσουμε με ένταση γιατί είμαστε σε μια ομάδα που υπάρχει πίεση αλλά η πίεση πρέπει να μας κάνει καλύτερους".
Όσον αφορά την εμφάνιση του ΟΦΗ απέναντι στην Ηλιούπολη, ο έλληνας τεχνικός τόνισε ότι: "Σίγουρα είχαμε μια εικόνα που δεν άρεσε σε κανέναν αλλά έχουμε καλούς παίκτες και τους εμπιστευόμαστε μέχρι θανάτου. Σε όλες τις πλευρές πρέπει να υπάρχει ηρεμία και όλοι να σκέφτονται το καλό της ομάδας".
Μιλώντας για τον Πιερικό, ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στην εικόνα που δείχνει η ομάδα της Κατερίνης στα εκτός έδρας παιχνίδια: "Είναι ένα δύσκολο ματς και ο Πιερικός γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να παρουσιάσουμε πολύ μυαλό, υπομονή και η αποφασιστικότητα μας πρέπει να είναι 101%".
Η κουβέντα δεν μπορούσε να μην πάει στις αντιδράσεις των φιλάθλων του ΟΦΗ μετά την ήττα από την Ηλιούπολη με το Νίκο Γκουλή να συνιστά ηρεμί, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Υπάρχει ένταση, προσπαθούμε για το καλύτερο και χρειάζεται ηρεμία από όλες τις πλευρές και για αυτό είπα ότι μετράει το παρόν και το μέλλον. Δεν είναι θέμα υπερβολής, προσπαθήσαμε να το περάσουμε όπως έπρεπε. Υπάρχει προσπάθεια και ο ΟΦΗ έφτασε να είναι στην τρίτη θέση. Από εδώ και πέρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας".
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο προπονητής του ΟΦΗ δήλωσε: "Εμπιστευόμαστε τους παίκτες και εισπράττω και εγώ αυτήν την εμπιστοσύνη. Όλα τα κομμάτια του παζλ είναι ενωμένα, όπως ακριβώς πρέπει".http://www.mikriliga.com

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks