Η συνέντευξη της εβδομάδας Γιώργος Γαβρίδης: "Και του χρόνου πρωταγωνιστές"

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.03.2010
Ο Πρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας μίλησε στους "Αθλητικούς Αντίλαλους" για τους πρωταθλητές της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας
Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας είναι από το απόγευμα του Σαββάτου και μαθηματικά ο πρωταθλητής της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Η ομάδα του Δημ. Παπούλα κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την άνοδο σε ανώτερη κατηγορία, κάτι που ...ελάχιστες ομάδες μέχρι σήμερα έχουν πετύχει.
Ο άνθρωπος που κρατάει τα ηνία αυτής της ομάδας και ηγείται αυτής της προσπάθειας είναι ο Γιώργος Γαβρίδης.
Ο πρόεδρος του Αχιλλέα μίλησε στον Δημήτρη Δερμίση για το πώς πέτυχε η ομάδα της Καισάρειας τόσα πολλά σε μία τριετία αλλά και τους στόχους του Συλλόγου σε μια "άγνωστη" για την ομάδα κατηγορία.
"Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια πριν από τρία χρόνια περίπου έχοντας σαν κύριο μέλημά μας, σιγά - σιγά να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας και στην συνέχεια προσπαθήσαμε να φέρουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε πίσω. Δηλαδή παιδιά που έμεναν στο χωριό και αγωνίζονταν σε κάποιο άλλο σύλλογο, φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο και τον κόσμο στο γήπεδο, για να δουν τα "δικά τους παιδιά". Παράλληλα αγωνιστικά την πρώτη χρονιά χάσαμε την άνοδο σε αγώνα μπαράζ απέναντι στον Μακεδονικό Ν. Εφέσσου".
Στην συνέχεια, για την δεύτερη σεζόν αλλά και την φετινή, ο πρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρεια υπογράμμισε:
"Την δεύτερη σεζόν δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά και τμήματα υποδομής στον σύλλογο, καθώς τα παιδιά γυμνάζονταν πλέον σε ανθρώπινες γηπεδικές εγκαταστάσεις, και περνούσαν αρκετές ώρες στο γήπεδο, με αποτέλεσμα στα μισά της περιόδου η ομάδα να απαρτίζεται κατά 70% από παιδιά της Νεοκαισάρειας. Αυτό το "αγκάλιασε" ο κόσμος του χωριού μας και όλοι μαζί κατακτήσαμε την πολυπόθητη άνοδο στην Β' Κατηγορία ύστερα από πολλά χρόνια, κάνοντας παράλληλα σπουδαία πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου μέχρι τον ημιτελικό".
Στην φετινή σεζόν και με τον προπονητή Δημήτρη Παπούλα για δεύτερη χρονιά ο Αχιλλέας κέρδισε από πολύ νωρίς και την άνοδο στην Α' Κατηγορία. Για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ο Γιώργος Γαβρίδης τόνισε:
"Πετύχαμε γιατί δεν αλλάξαμε την φιλοσοφία μας, κρατήσαμε τον προπονητή που αποτελούσε προσωπική μου επιλογή και με δικαιώνει, ενώ έγιναν κάποιες προσθήκες ικανών ποδοσφαιριστών και κυρίως καλών παιδιών.
Δημιουργήθηκε μία ομάδα που έφερε ακόμη περισσότερους φίλους του ποδοσφαίρου στο γήπεδο και έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, παίρνοντας μέσα από αυτό την άνοδο που της άξιζε".
Για το ποιους ανθρώπους, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει που στάθηκαν στο πλευρό του, υπογράμμισε:
"Κατ' αρχήν τον κ. Νίκο Παπαζιώγα, είναι μεγάλη η συνδρομή του στην ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδό μας, τους συνεργάτες μου Γ. Τσαουσίδη, Α. Τσεντίδη, τον Μπ. Πεϊδη με τους οποίους περνούσαμε πάρα πολλές ώρες στο γήπεδο".
Για τους στόχους της νέας πρόκλησης ο κ. Γαβρίδης δήλωσε:
"Θέλω να σας ξεκαθαρίσω πως, προπονητής και την επόμενη περίοδο θα είναι ο Δημήτρης Παπούλας, μάλιστα θα πλαισιωθεί από συνεργάτη γυμναστή καθώς οι υποχρεώσεις είναι μεγαλύτερες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον κορμό αυτής της ομάδας ενώ οι προσθήκες (νέων - έμπειρων) θα είναι προσεκτικές και μετρημένες. Στόχος μας πάντως είναι να είμαστε πρωταγωνιστές και την επόμενη περίοδο".
Ο Πρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας έκλεισε την συζήτηση λέγοντας και τις απόψεις του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την διαιτησία:
"Για να έχουμε καλύτερους ποδοσφαιριστές και καλύτερα πρωταθλήματα χρειάζονται καλύτερες συνθήκες άθλησης και καλύτερες εγκαταστάσεις ώστε να προσελκύσουμε τους νέους στο γήπεδο. Η διαιτησία μπορεί να μην βρίσκεται στο επίπεδο που θέλουμε, όμως έχουν γίνει κάποια βήματα προόδου. Χρειάζεται από όλους ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια".
Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας έχει από τα μέσα Φλεβάρη και το νέο εννιαμελές Δ.Σ. που απαρτίζεται από τους:
Πρόεδρος: Γιώργος Γαβρίδης
Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Τσεντίδης
Γραμματέας: Στέλιος Σακόγλου
Ταμίας: Γιώργος Τσαουσίδης
Δημ. Σχέσεων: Σωκράτης Τσαχπουνίδης
Εφ. Ποδοσφαίρου: Δέσποινα Καρυπίδου
Μέλη: Αναστάσιος Παναγιωτίδης, Μιχ. Καρυπίδης, Χρ. Ιακωβίδης
Το αθλητικό κομμάτι των "Πιερικών Αντιλάλων" εύχεται ολόψυχα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας να πετύχει τους στόχους του.(ΠΙΕΡΙΚ.ΑΝΤΙΛ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks