Σε χθεσινή φιλική συνάντηση... Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης - Νέοι Πιερικού 1 - 1

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.03.2010
Έχοντας στην σύνθεσή της κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος η Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, αναδείχθηκε χθες ισόπαλη με 1 - 1 τέρματα, στο δημοτικό γήπεδο της Ν. Ζωής με αντίπαλο την ομάδα Νέων του Πιερικού.
Ο Γιώργος Καμπερίδης, διαπίστωσε την "ετοιμότητα" κάποιων παικτών που έρχονται πίσω από τις βασικές του επιλογές και μετά το τέλος της χθεσινής φιλικής συνάντησης έδειχνε ικανοποιημένος από αυτά που είδε.
Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Μυστακίδης έδωσε ...χρόνο συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.
Οι Πόντιοι άνοιξαν το σκορ στο 14' όταν ο Μαυρίδης τροφοδότησε τον Μωυσίδη, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Γκεβρέκης και ο Ι. Παπαδόπουλος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 47' ύστερα από "καλοτραβηγμένη" σέντρα του Καμπερίδη από αριστερά ο Τσικαδέρης με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε για τους Νέους του Πιερικού σε 1 - 1.
Ο Σταύρος Τσενικλής διαιτήτευσε με επιτυχία την συνάντηση.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης
Σαρρής (Αποστολόπουλος), Διαμαντόπουλος, Μπαλαμπάνης (Κ. Παπαδόπουλος), Μπαγλαρίδης, Μαυρίδης, Ευφραιμίδης Γ., Παπαδόπουλος Ν., Παπαδόπουλος Ι., Μωυσίδης, Αρβανίτης (Κατσάρας), Σταφίδας (Ευφραιμίδης Β.)
Νέοι Πιερικού
Γκεβρέκης, Καραγκούνης, Κραγιόπουλος (Μπαρέκας), Πανανός, Μετενίδης, Παπατόλιος (Παναγιωτίδης), Σεχολάρι (Κατσαμάγκας), Καμπερίδης (Ταραράς), Τσικαδέρης (Ατανάσοφ), Ι. Μυστακίδης, Ντόσης (Σ. Παπαδόπουλος).(ΠΙΕΡ.ΑΝΤΙΛ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks