Παναθηναϊκός: Sold out με Ολυμπιακό!

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

...
Παναθηναϊκός: Sold out με Ολυμπιακό! Καρφίτσα δεν θα… πέφτει στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, καθώς οι οπαδοί των «πράσινων» εξάντλησαν τα εισιτήρια!

Μπορεί να απομένει σχεδόν μία… εβδομάδα για την έναρξη του «αιώνιου» ντέρμπι της Super League, όπου το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τους Πειραιώτες, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, ωστόσο, στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού επικρατεί… αμόκ για το μεγάλο ντέρμπι. Οι «πράσινοι» βρίσκονται 6 βαθμούς πίσω από τους «ερυθρόλευκους» στη «μάχη» του φετινού τίτλου και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το ματς έχει πάρει τον χαρακτήρα… τελικού, μια και με «τρίποντο», οι γηπεδούχοι θα είναι σε απόσταση… βολής.

Το «συγκρότημα» του Γιάννη Αναστασίου, θα έχει ένα σημαντικό… σύμμαχο, μια και όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, τα εισιτήρια του μεγάλου ντέρμπι εξαντλήθηκαν και ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του τον 12ο παίκτη του, τον κόσμο του. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (22/2) και ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη και τη συμμετοχή του. Ευχόμαστε να απολαύσουμε μια όμορφη ποδοσφαιρική αναμέτρηση σε μια υπέροχη φίλαθλη ατμόσφαιρα».
Onsports

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks