Οπαδοί του ΠΑΟΚ προπηλάκισαν τον Βρύζα

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

...
Ένταση δημιουργήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κατά την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ. Περίπου 30 οπαδοί προπηλάκισαν τον Βρύζα.
Οπαδοί του ΠΑΟΚ κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του Ζήση Βρύζα, που εμφανίστηκε πρώτος στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή της αποστολής από την Αθήνα.
 Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ τα... άκουσε για τη βαριά ήττα από τον Ατρόμητο, τη διαχείριση που γίνεται στα λεφτά που δίνει ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τζανδάρη. Στο επεισόδιο παρενέβη ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Γιάννης Αθανασιάδης.
Σε αντίθεση με την υποδοχή της ομάδας του ποδοσφαίρου, θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι συγκεντρωμένοι οπαδοί στην ομάδα βόλεϊ για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη.
Νωρίτερα, 13 οργανωμένοι σύνδεσμοί του ΠΑΟΚ με μια -κοινή-σκληρή ανακοίνωση επιτέθηκαν σε Επιτίθενται σε Αναστασιάδη, Σαββίδη, Τζανδάρη-Κατσικά και Σαλπιγγίδη.
Πηγή: sport-fm.gr/http://www.thetoc.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks