Οργανωμένοι: «Τελειώστε τον Αναστασιάδη..τον στηρίζει η διοίκηση, τα είπαν με τους παίκτες Βρύζας-Αγγελίδης

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

..
Οργανωμένοι: «Τελειώστε τον Αναστασιάδη μια για πάντα.
Πολύ σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν 13 σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, μετά την βαριά ήττα με 4-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στην ανακοίνωση γίνεται δριμύτατα επίθεση κατά του Αγγελου Αναστασιάδη και μερικών παικτών όπως οι Σαλπιγγίδης, Τζανδάρης και Κατσικάς.

Επίσης τονίζουν ότι πρόκειται για την χειρότερη χρονιά της τελευταίας επταετίας, αφήνονται αιχμές κατά δημοσιογράφων ενώ γίνονται αναφορές και στους Σαββίδη, Αγγελίδη και Βρύζα.

Τα σημαντικότερ κομμάτια της ανακοίνωσης γιατί πολλά είναι άκρως υβριστικά, αναφέρουν: «Αποφασίζουμε να σπάσουμε την σιωπή μας για όλα τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στην ομάδα μας. Παραδεχόμαστε πως αργήσαμε αλλά ο μόνος λόγος ήταν ότι δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα που αγαπάμε περισσότερο από κάθε τι στον κόσμο».

Εν συνεχεία γίνεται επίθεση στον Αγγελο Αναστασιάδη με βαρύ χαρακτηρισμό και επισημαίνεται πως μένει «ανέγγιχτος και δίχως κριτική για τα εγωιστικά εγκληματικά του λάθη εις βάρος της ΠΑΟΚάρας μας, δεν έχει θέση στην ομάδα μας και ούτε ταιριάζει με αυτό που πρεσβεύουν τα τέσσερα ιερά γράμματα. Είναι απαίτησή μας το κεφάλαιο (...) Άγγελος Αναστασιάδης να τελειώνει μία για πάντα από τον ΠΑΟΚ».

Ακόμη οι οπαδοί προσθέτουν: «Παίκτες παιδάκια (...) οι οποίοι διαπραγματεύονται το μέλλον τους στον ΠΑΟΚ λες και είναι παγκόσμιοι αστέρες του ποδοσφαίρου με μόλις 5 – 10 ματς στο ενεργητικό τους, πρέπει να τελειώνουν από τον ΠΑΟΚ χθες. Παίκτες – δημόσιοι υπάλληλοι (Δημήτρης Σαλπιγγίδης) οι οποίοι έχουν προσβάλει τη νοημοσύνη μας και την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ πρέπει να τελειώσουν από τον ΠΑΟΚ χθες».

Επίσης γίνεται αναφορά και στην ΠΑΕ, συγκεκριμένα στους Σαββίδη, Αγγελίδη και Βρύζα, ενώ οι οπαδοί καταλήγουν: «Υπεύθυνοι για όλα τα παραπάνω, είστε εσείς και μόνο εσείς. Επενδύσατε στην σιγουριά σας ότι ο λαός του ΠΑΟΚ αποτελείται από πρόβατα και νομίζατε ότι με κινήσεις όπως η έλευση Γκαρσία και Αναστασιάδη θα ενεργοποιούνταν η προσωπολατρία μικρής μερίδας οπαδών και δεν θα δεχόσασταν κριτική για τα εμφανή εκούσια λάθη σας. Όπως το ότι αφήσατε την ομάδα χωρίς παίκτες από το καλοκαίρι. Θέλετε κοινώς να κρύψετε τη βρώμα κάτω από το χαλί.

ΥΓ1 Τα εξιλαστήρια θύματα που ψάχνετε και τα πρόβατα, κύριοι της διοίκησης δεν υπάρχουν πια.

ΥΓ2 Η φετινή χρονιά είναι μακράν η χειρότερη την τελευταία 7ετία. (Αποκλεισμός από Ευρώπη, κύπελλο και εκτός στόχου πρωταθλήματος από τα μέσα της χρονιάς).

ΥΓ3 Πάλι καλά που υπάρχουν τμήματα όπως το μπάσκετ, το βόλεϊ και χάντμπολ που μας κάνουν περήφανους και αναδεικνύουν την ΠΑΟΚτσήδικη μαγκιά (...)».

Την ανακοίμωση συνυπογράφουν οι παρακάτω σύνδεσμοι: Μακεδόνες, ΒΕΜ, Τριανδρία, Τούμπα, Ωραιόκαστρο, Πέραν, Καβάλα, Σέρρες, Έδεσσα, Γαλατάδες, Ξάνθη, Δεσκάτη, Καστοριά.
sentragoal.gr
...

Στηρίζει Αναστασιάδη η διοίκηση, τα είπαν με τους παίκτες Βρύζας-Αγγελίδης.
Μέρα συζητήσεων και προσπάθειας ανύψωσης του ηθικού ήταν η Δευτέρα στον ΠΑΟΚ. Τι είπαν στους παίκτες Βρύζας και Αγγελίδης, οι οποίο εξέφρασαν τη στήριξη της διοίκησης στον Αγγελο Αναστασιάδη.
Ημέρα τετ α τετ και μπόλικης κουβέντας ήταν η Δευτέρα για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Ιάκωβος Αγγελίδης και ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και είχαν συνάντηση με το τεχνικό τιμ, ενώ στη συνέχεια μίλησαν στους παίκτες.

Στη συζήτηση που έγινε με τον Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του το κοινό πόρισμα ήταν ότι πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια με στόχο την πρωτιά στα πλέι οφ. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τονίστηκε η εμπιστοσύνη στον Αγγελο Αναστασιάδη και τους ανθρώπους του, καθώς και η πίστη ότι μπορεί η ομάδα να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση.

Από κει και πέρα, Ιάκωβος Αγγελίδης και Ζήσης Βρύζας πήγαν και στα αποδυτήρια και προσπάθησαν να τονώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα τους έδειξαν την πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, αλλά και στην προσωπικότητα και το χαρακτήρα τους.

Παράλληλα, ζήτησαν να αφήσουν την κακή περίοδο πίσω και να επιστρέψουν στις καλά παιχνίδια, αυτά που ξεχώριζαν τον ΠΑΟΚ όταν άριχσε το πρωτάθλημα. Τέλος, έγινε και συζήτηση για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής σε αεροδρόμιο και Τούμπα, που δεν βοηθούν την ομάδα να βρει την ηρεμία της.

Οσον αφορά στον Αναστασιάδη, μιλώντας στους παίκτες στην προπόνηση, επανέλαβε ουσιαστικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 4-0 από τον Ατρόμητο. Πως δεν πρόκειται να παρατήσει την ομάδα και θα φύγει από τον ΠΑΟΚ μόνο αν τον διώξουν.

Μπήκε ο Τζανδάρης

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Φάνης Τζανδάρης επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω της κάκωσης στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Ράζβαν Ρατς, Δημήτρης Παπαδόπουλος που είχαν εξασφαλίσει άδεια από τον προπονητή, ενώ οι βασικοί και ο Τζιόλης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, γυμναστήριο και φυσικοθεραπεία.
http://www.contra.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks