Και τώρα ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός σκέφτεται Λεωφόρο.Ολυμπιακός εν όψει

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

..
Τα όσα έγιναν στην Κρήτη ανήκουν στον παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, που κρατά τους βαθμούς, την εξαιρετική εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου και πλέον βλέπει μπροστά του μόνο το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, που θα του δώσει τη δυνατότητα να πλησιάσει τους «ερυθρολεύκους» στη βαθμολογία.
Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ξεκινήσει ήδη να καταστρώνει στα πλάνα του. Οι Ταυλαρίδης και Μπούρμπος εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν, με τον πρώτο να θεωρείται δεδομένο πως θα είναι βασικός δίπλα στον Σίλντενφελντ.

Όσον αφορά στο δεξί άκρο, το πιθανότερο είναι να παίξει εκεί ο Τριανταφυλλόπουλος και να μετατεθεί ο Ζέκα στο χώρο του κέντρου.

Υποψηφιότητα για την ενδεκάδα θέτει και ο Νίνης μετά την εξαιρετική του παρουσία στο ημίχρονο που αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ.

*Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ συμπλήρωσε στο Ηράκλειο επτά κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποια δύο από τα προσεχή τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει την τιμωρία του.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν Ολυμπιακό (εντός), Ατρόμητο (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός) και Εργοτέλη (εκτός). Λογικά θα επιλέξει να λείψει με Εργοτέλη και εκκρεμεί η απόφαση για ένα ακόμη ματς, που θα είναι μεταξύ Ατρομήτου και ΠΑΟΚ.
Newsroom ΔΟΛ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks