Στο νόμο Ορφανού ο ΠΑΟΚ, αν δεν δικαιωθεί... | ΚΡΑΧΤΗΣ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014


Στο νόμο Ορφανού ο ΠΑΟΚ, αν δεν δικαιωθεί... 

το θέμα των χρεών απασχόλησε τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την έγκριση του ισολογισμού. Η Συνέλευση αφορούσε την ..
έγκριση του οικονομικού και του διοικητικού ισολογισμού από την 1η Ιουλίου του 2013 έχρι τις 30 Ιουνίου του 2014, όπως επίσης εγκρίθηκε η αμοιβή των ορκωτών που φθάνει τα 11.500 ευρώ αλλά και οι αμοιβές σε Αγγελίδη και Βρύζα.

Χρέη προέδρου εκτέλεσε ο Ζήσης Βρύζας απόντος του Ιάκωβου Αγγελίδη.

Το «παρών» έδωσαν και οι Μαρία Γκοντσάρεβα και Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ενώ στο πάνελ βρέθηκε ο νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο ορκωτός λογιστής, Δημήτρης Πανοζάχος.

Ο τελευταίος, ήταν αυτός που ανέφερε ότι το φετινό κόστος του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέρχεται στα 21 εκατ.ευρώ σε αντίθεση με τα 19 εκατομμύρια της περσινής σεζόν. Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 18 εκατ.ευρώ από τα 14 που ήταν πέρυσι, ενώ οι ζημιές ξεπερνούν τα 9 εκατομμύρια.

«Η εταιρία δεν έχει καμία ανοιχτή οφειλή πέρα από τις τρέχουσες και το γνωστό θέμα των χρεών προς το δημόσιο» επισήμανε ο Πανοζάχος που τοποθετήθηκε για το μείζον ζήτημα των χρεών της ομάδας:

«Εφόσον δεν δικαιωθεί στα δικαστήρια για τα χρέη προς το δημόσιο ο ΠΑΟΚ, υπάρχει δηλωμένη σε έγγραφα πρόθεση της ΠΑΕ να υπαχθεί στο νόμο Ορφανού που σημαίνει ότι άμεσα θα πρέπει να καταβάλει 10,5 εκατ. ευρώ και να ρυθμίσει σε δόσεις ένα ακόμη ποσό περίπου 4 εκατ.ευρώ.

Με βάση την εκτίμησή μου πρέπει να υπάρχει απόφαση δικαστηρίου για να μπει στη ρύθμιση Ορφανού. Αυτό όπου μπορώ να πω είναι ότι το ποσό στο συγκεκριμένο νόμο δεν αλλάζει. Αν όλες οι υποθέσεις χαθούν στα δικαστήρια, το ποσό με βάση τη ρύθμιση Ορφανού, θα πρέπει να πληρωθούν 14,5 εκατ.ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει οφειλή στην εφορία. Έχει εκκρεμότητα στα δικαστήρια. Περιμέναμε, όπως και στο παρελθόν, δύο διατάξεις μία για τη ρύθμιση χρεών και μία για τις εκκρεμοδικίες. Η τελευταία ρύθμιση αφορά ληξιπρόθεσμες και εκκρεμείς υποθέσεις μέχρι ύψους 1 εκατ. ευρώ».


gazzetta.gr 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks