Αποχώρηση-σοκ στον Παναθηναϊκό;

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014


Αποχώρηση-σοκ στον Παναθηναϊκό;

Σε λίγες ημέρες, από την 1η Ιανουαρίου του 2015, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αφού το ...
συμβόλαιό του με την Ντιναμό Μόσχας ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.
Ο Κροάτης στόπερ δεν πρόκειται να ανανεώσει με τη ρωσική ομάδα, ενώ προς το παρόν οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό έχουν παγώσει γιατί δεν έχει βρεθεί κοινό σημείο επαφής.
Την ίδια ώρα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του διεθνή αμυντικού και σκοπεύει να κάνει επίσημη κρούση μέσα στα Χριστούγεννα. Ο 29χρονος άσος βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των "μόντρι" και οι Κροάτες ρεπόρτερς εκτιμούν ότι μπορεί να γίνει η μεταγραφή αν και εφόσον ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα.
Παράλληλα, ο Κροάτης στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από τη Γαλλία και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, με τα υπάρχοντα δεδομένα, είναι πολύ δύσκολη η παραμονή του στην ομάδα του Τριφυλλιού. Και σε περίπτωση που ο Σίλντενφελντ συμφωνήσει σε λίγες μέρες με άλλη ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του, τότε αυτό θα είναι μεγάλο αγωνιστικό πλήγμα για τους Πράσινους.
Ο διεθνής αμυντικός αποτελεί από πέρυσι τον στυλοβάτη της οπισθοφυλακής του Παναθηναϊκού και η παρουσία του στην ομάδα είναι πολύ σημαντική μιας και εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά. Αν, λοιπόν, οι Πράσινοι δεν καταφέρουν, όπως φαίνεται, να πετύχουν την παραμονή του Κροάτη, τότε θα πρέπει να αναζητήσουν και δεύτερο στόπερ εγνωσμένης αξίας εκτός από τον αμυντικό που ήδη ψάχνουν και τον προορίζουν για παρτενέρ του Σίλντενφελντ μέχρι το τέλος της χρονιάς.
http://www.sportdog.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks