Στη λίστα και ο Στάνκοβιτς.ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΔΩΝΗΣ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014


Στη λίστα και ο ΣτάνκοβιτςΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
Ο διεθνής Σέρβος αμυντικός της Παρτιζάν, Βόισλαβ Στάνκοβιτς, είναι μια από τις..
περιπτώσεις που βλέπουν δυνατά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και το όνομά του βρίσκεται ψηλά στην «πράσινη» λίστα, για την ενίσχυση των μετόπισθεν την περίοδο του Ιανουαρίου.
Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, που μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα από τη σερβική ομάδα (κι έχει ήδη αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του) βρίσκεται εδώ και καιρό στο «μικροσκόπιο» του Λεωνίδα Βόκολου και, μάλιστα, άνθρωπος του Παναθηναϊκού τον τσέκαρε διά ζώσης την περασμένη Πέμπτη στον αγώνα της Παρτιζάν με τον Αστέρα Τρίπολης στο Βελιγράδι, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Εχει ύψος 1,91 μ. είναι πολύ δυνατός και τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν πολύ σ' αυτό που ψάχνουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».
Μπορεί μάλιστα να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και ως αριστερός μπακ, αφού έχει άρτια τεχνική κατάρτιση. Παίζει στην Παρτιζάν από το 2010 (αποκτήθηκε από την Μπέογκραντ), έχει μεγάλη εμπειρία και από τα Κύπελλα Ευρώπης και φέτος μετράει ήδη 30 ματς με τους Σέρβους σε όλες τις διοργανώσεις (15 σε πρωτάθλημα, 8 στο Europa League, 4 στα προκριματικά του Champions League και 3 στο Κύπελλο). Για τον Στάνκοβιτς έχει ενδιαφερθεί και η ισπανική Μπέτις, η οποία μάλιστα ετοιμάζεται να κάνει σύντομα κίνηση, δεδομένου ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες.

Από εκεί και πέρα, το πρωί της Δευτέρας, δηλαδή πριν από τον αγώνα με την Κέρκυρα, θα ακολουθήσει η τελική σύσκεψη (πιθανότατα στο Κορωπί) ανάμεσα στους Βόκολο, Αναστασίου και Φύσσα, ούτως ώστε να βάλουν κάτω όλες τις εκθέσεις και να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις, για τον παίκτη που θα κινηθεί για να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός λίγο πριν μπει ο Γενάρης!
Ο Στάνκοβιτς και ο Χουάνμα της Νουμάνθια δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις της «πράσινης» λίστας για τους στόπερ, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ψηλά στην ιεράρχηση των στόχων είναι ακόμη ένας Ευρωπαίος στόπερ άνω των 30, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει ακόμη. Πολύ σύντομα πάντως θα ξεκαθαρίσει το όλο θέμα, καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο τόσο ο Βόκολος όσο κι άλλα στελέχη του Παναθηναϊκού, ετοιμάζουν νέα ταξίδια στο εξωτερικό, προκειμένου να κάνουν το τελικό τσεκάρισμα όλων των «πράσινων» στόχων (το Σάββατο π.χ. παίζει ο Χουάνμα με τη Νουμάνθια κόντρα στη Λούγκο).
Στη λίστα και ο Στάνκοβιτς
Την Παρασκευή η υπογραφή... δώρο
Μαζί με το διπλό στην Ξάνθη (και βεβαίως τη νίκη επί της Κέρκυρας), η επέκταση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ -που θα τον «δέσει» με το «τριφύλλι» έως το 2018- είναι το μεγαλύτερο «δώρο» που περιμένουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Και καταπώς φαίνεται, θα το λάβουν έξι μέρες νωρίτερα, αφού τα πάντα δείχνουν πλέον... στρωμένα για να πέσουν οι μεγάλες υπογραφές, πιθανότατα εντός της Παρασκευής, όταν δηλαδή θα επιστρέψουν οι «πράσινοι» από την ακριτική πόλη.
Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, χθες βράδυ ο Λεωνίδας Βόκολος έστειλε προς την πλευρά των εκπροσώπων του Σουηδού άσου το mail, με τους όρους που αφορούσαν τις μικροεκκρεμότητες που είχαν απομείνει στη μεταξύ τους συμφωνία. Δηλαδή αυτή ανάμεσα στο κλαμπ και το γραφείο που εκπροσωπεί τον Μπεργκ (ποσοστό, τρόπος καταβολής των χρημάτων του 28χρονου άσου), αφού ο ίδιος ο παίκτης έχει αποδεχθεί εδώ και μέρες την τελική -κι εξαιρετική απ' όλες τις απόψεις- πρόταση που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός. Σήμερα θα γίνει ακόμη μία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ούτως ώστε να σφραγιστεί η προφορική συμφωνία και να οριστεί το (νέο) εν Ελλάδι ραντεβού τους την Παρασκευή, για να μπουν οι υπογραφές!
Ο ίδιος ο παίκτης από την πλευρά του ρωτήθηκε στη χθεσινή παρουσία του στην εκδήλωση των «Marks & Spencer» για το θέμα του νέου συμβολαίου του, τονίζοντας σε ερώτηση για το εάν θα κλείσει η υπόθεση μέσα στα Χριστούγεννα. «Το ελπίζω και εγώ. Περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει τελειώσει το θέμα, θα δούμε…». Οσο για το τι περιμένει από τον... Αγιο Βασίλη; «Τα Χριστούγεννα είναι χρόνος για να περνάμε με την οικογένεια και τους φίλους μας και ανυπομονώ να σταματήσουμε για να ταξιδέψω στη Σουηδία και να περάσω καλά».
Τελειώνει την Παρασκευή και με υπογραφές
Κοινή πορεία τουλάχιστον έως το 2018 θα ακολουθήσουν ο Παναθηναϊκός και ο Χρήστος Δώνης, καθώς πλέον έχουν απομείνει τυπικές λεπτομέρειες για να επέλθει η οριστική συμφωνία του 21χρονου άσου με το «τριφύλλι» για νέο τριετές συμβόλαιο. Ο Λεωνίδας Βόκολος είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας επικοινωνία με την πλευρά του νεαρού άσου, η οποία ζήτησε περιθώριο ένα 24ωρο για να τα πουν λόγω ενός προσωπικού θέματος.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Δώνη θα ξαναμιλήσουν σήμερα για να διευθετήσουν τις μικροεκκρεμότητες που έχουν απομείνει και να συμφωνήσουν προφορικά, επικυρώνοντας την παραμονή του διεθνούς άσου (και εκ των αποκαλύψεων του φετινού πρωταθλήματος) στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Εφόσον «κλειδώσει» σήμερα η συμφωνία, είναι πολύ πιθανό την Παρασκευή (δεδομένου ότι μεσολαβούν το ταξίδι και ο αγώνας στην Ξάνθη) να πέσουν και οι υπογραφές. Την ίδια μέρα είναι πολύ πιθανό να βάλει υπογραφή και στη δική του επέκταση έως το 2017 ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.
http://www.sentragoal.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks