η ΕΠΟ διαψεύδει τα σενάρια για Αναστασιάδη στην Εθνική

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/14/10/16/225418.jpg 
Αθλητική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο ώστε να διαδεχθεί τον ..
Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, ωστόσο η ΕΠΟ διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
Το όνομα του προπονητή του ΠΑΟΚ ακούγεται κατά κόρον για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ωστόσο η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι πρώτα θα πρέπει να επιλυθεί το ζήτημα της αποδέσμευσης του Ιταλού τεχνικού και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με τον αντικαταστάτη του.
Προς το παρόν, η αποζημίωση αποτελεί μεγάλο "αγκάθι", με τον Ρανιέρι να μην συναινεί στα όσα του προτείνει η ομοσπονδία.
Ως εκ τούτου, τόσο η περίπτωση του Αναστασιάδη, όσο και οποιαδήποτε άλλη θεωρητικά υπάρχει στο μυαλό των ιθυνόντων της Ομοσπονδίας, δεν προχωράει.
Το θετικό της υπόθεσης είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Εθνική ομάδα τους προσεχείς μήνες κι έτσι υπάρχει αρκετός χρόνος για να διευθετηθούν τα συγκεκριμένα ζητήματα.(ΝΟΟΖ)

Δημοσιεύματα για συμφωνία Άγγελου-ΕΠΟ διαψεύδει ο Σαρρής

AGGELOSANASTA
Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και αναρτήσεις ιστοσελίδων, ο Αναστασιάδης είναι έτοιμος να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής με τη λήξη του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ. Η ΕΠΟ διαψεύδει για συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό. Διαβάστε τι αναφέρει το ethnosport.gr:
Το νεότερο της υπόθεσης είναι πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε κάποιες διερευνητικές επαφές εμφανίζεται θετικός σ' αυτό το ενδεχόμενο, να αναλάβει δηλαδή τις τύχες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο 61χρονος Αναστασιάδης, που έχει συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι τις 30 Ιουνίου, δείχνει διάθεση να συνεργαστεί με την ομοσπονδία από το καλοκαίρι.
Στην ΕΠΟ διαψεύδουν... «δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με προπονητή για την Εθνική ομάδα και οτιδήποτε άλλο αναπαράγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», διότι προέχει η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Κλάουντιο Ρανιέρι. Οι δυο πλευρές τα 'χουν βρει στο ύψος της αποζημίωσης, που θα φτάσει τις 700.000 ευρώ συνολικά (για τον Ιταλό τεχνικό και τους συνεργάτες του), και απομένουν προς επίλυση κάποια διαδικαστικά θέματα.
Μάλιστα, το όνομα του Ιταλού προπονητή άρχισε να κυκλοφορεί στην πατρίδα του ως υποψήφιου τεχνικού της Πάρμα. Βέβαια, το θέμα που προκύπτει είναι ποιος θα καθίσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης» στα δύο ματς του Μαρτίου, ένα φιλικό που ακόμα δεν έχει κλειστεί και το επίσημο με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.
Για να καθοδηγήσει ο Αγγελος Αναστασιάδης την Εθνική ομάδα στις δύο αναμετρήσεις απαιτείται η συγκατάθεση του ΠΑΟΚ και αυτό θα ξεκαθαρίσει λογικά όταν θα υπάρξει επίσημο αίτημα από την πλευρά της ομοσπονδίας προς τη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Στο μεταξύ, όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις στην ΕΠΟ, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα σενάρια περί αποχώρησης Σαρρή και η ομοσπονδία οδηγηθεί σε αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου, ένα από τα ονόματα που κυκλοφορούν στο Πάρκο Γουδή είναι αυτό του Γιώργου Γκιρτζίκη.
ΠΗΓΗ: www.ethnosport.gr


FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks