Ιδιοκτήτης κυλικείου με 5 εκατ. ευρώ στο στοίχημα! Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το κύκλωμα των στημένων αγώνων παρουσιάζει «Το Βήμα»

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/0BE7D2EA0C983A0A4CE4D9529539085C.jpg 
Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 
Ιδιοκτήτης κυλικείου από τον Κολωνό πόνταρε ένα εκατομμύριο ευρώ σε στημένους αγώνες και μέσα σε λίγους μήνες κέρδισε περισσότερα από πέντε εκατομμύρια! Παίκτης..
του Διαγόρα Ρόδου εξομολογήθηκε ότι «έχω σιχαθεί το ποδόσφαιρο,αλλά πρέπει να ζήσω την οικογένειά μου. Εμπαιναν μέσα και μας έλεγαν:“Χάστε για να πληρωθείτε...”». Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το κύκλωμα των στημένων αγώνων παρουσιάζει «Το Βήμα» από τη δικογραφία που έχει συντάξει η εισαγγελέας Πρωτοδικών κυρία Πόπη Παπανδρέου.

Στη δικογραφία της υπόθεσης περιέχεται η εντυπωσιακή περίπτωση ενός 45χρονου που διαμένει στον Κολωνό, ο οποίος εμφανίζεται συνιδιοκτήτης κυλικείου σε νοσοκομείο.


Κατηγορείται ότι πόνταρε σε ύποπτους αγώνες μεγάλα χρηματικά ποσά και ήταν τόσο ακριβής στις επιτυχίες του που αποκόμισε σχεδόν πενταπλάσια κέρδη! Σύμφωνα με έγγραφο του ΟΠΑΠ (12 Απριλίου 2011) που περιέχεται στη δικογραφία, ο 45χρονος το 2010 έπαιξε στο στοίχημα 1.107.980 ευρώ και στο τέλος του ίδιου χρόνου είχε καθαρά κέρδη 5.102.648 ευρώ. Τα πήγε λίγο... καλύτερα από το 2009, όταν ποντάρισε συνολικά 988.422 ευρώ και είχε κέρδη 3.601.871 ευρώ. Ενα από τα παιχνίδια τα οποία είχε επιλέξει για ποντάρισμα ήταν ο αγώνας Κυπέλλου Αγροτικός Αστέρας- Καβάλα, τον Οκτώβριο του 2009, χαρακτηρισμένος πλέον ως «ύποπτος» από την UΕFΑ.


Οπως αναφέρει στο «Βήμα» ο δικηγόρος του κ.
Ιωσήφ Δημήτριος Παράσχος, «ο πελάτης μου είναι ένας μοναχικός παίκτης που έχει οικονομική άνεση, κάνει πολύωρες αναλύσεις των αγώνων και δεν έχει καμία σχέση με κυκλώματα». Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται ακόμη και η περίπτωση ενός επιτηδευματία από τον Βύρωνα ο οποίος το 2010 πόνταρε 170.583 ευρώ και κέρδισε 528.079.


«Χάστε για να πληρωθείτε»
Ενα άλλο σημαντικό στοιχείο της δικογραφίας είναι η άγνωστη ως σήμερα οκτασέλιδη κατάθεση του δικηγόρου κ. Αλέξη Κούγια. Οπως καταθέτει, «συνάντησα στο αεροδρόμιο των Αθηνών έναν πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή της ομάδας και όταν τον ρώτησα “τι είναι αυτά που ακούγονται;Δεν ντρέπεστε λιγάκι με αυτά που γίνονται; Και αφού είστε όλη τη χρονιά απλήρωτοι γιατί συνεχίζετε να παίζετε στον Διαγόρα;”, εκείνος μου απάντησε:“Εχω σιχαθεί το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να ζήσω την οικογένειά μου. Εμπαιναν μέσα και μας έλεγαν:Χάστε για να πληρωθείτε”...» .

Πυροβολούσε αστακούς
Ο κ. Κούγιας στην κατάθεσή του περιγράφει ακόμη την περίπτωση προπονητή που παρέταξε σε ύποπτο αγώνα την ομάδα του με αναπληρωματικούς για να χάσει. Αναφέρει ότι γιατί το έκανε γιατί υποστήριξε ότι ήταν κατατρομαγμένος επειδή την προηγούμενη του αγώνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ (σ.σ.: κατηγορείται και καταζητείται) τον είχε καλέσει για φαγητό σε ψαροταβέρνα, έριξε στο πάτωμα ζωντανούς αστακούς και άρχισε επιδεικτικά να τους πυροβολεί! 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks