Φεύγει μόνος του ο Μαρινάκης!

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110521/engine/pegasus_LARGE_t_1041_105394299_type11487.jpg 
Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Η πρόθεση του συνασπισμού Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Αρη κι άλλων ομάδων που θέλουν να καταθέσουν πρόταση μομφής την Τρίτη στο Δ.Σ. της Superleague θα πέσει στο...
κενό, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν προτίθεται να παραμείνει στον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και για την επόμενη σεζόν, πρόθεση η οποία έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό.
Όπως αναφέρουν κύκλοι από το «ερυθρόλευκο περιβάλλον» ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και της διοργανώτριας θα βαδίσει στα χνάρια των προκατόχων του.
Τι εννοούμε; Η θητεία του προέδρου της Superleague είναι διετής, ωστόσο, κανένας από τους προηγούμενους προέδρους της δεν παρέμεινε για περισσότερο από μια αγωνιστική σεζόν στο τιμόνι της.
Ετσι κι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα κλείσει τον κύκλο του στον προεδρικό θώκο, καθώς το είχε δηλώσει ο ίδιος προ διμήνου περίπου, κατά την απολογιστική συνέντευξη Τύπου της Superleague. Κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θορυβείται από την πρόταση μομφής που ετοιμάζονται να καταθέσουν οι εταίροι του στην λίγκα.
Γι αυτό το λόγο θα δώσει και το «παρών» στο Δ.Σ. της Τρίτης με τους Παναθηναϊκό κι ΑΕΚ να τονίζουν ότι δεν θα παραστούν στην συνεδρίαση αν ο Μαρινάκης πάει στα γραφεία της λίγκας.
Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι το θέμα που προέκυψε με την μομφή, πρόκειται για επικοινωνιακό τέχνασμα, το οποίο αποσκοπεί αλλού, καθώς ο Μαρινάκης είχε γνωστοποιήσει ότι θα παραχωρήσει τη θέση του στον επόμενο πρόεδρο.
Αλλωστε, όπως έλεγαν χθες στον Ολυμπιακό «θα φάνε τα μούτρα τους» καθώς ήδη έχουν κατατεθεί δυο προτάσεις μομφής, με την μία να μην συζητείται καν και τη δεύτερη να βρίσκει μόλις δυο υπέρμαχους...
Προς αναβολή οι απολογίες
Οσον αφορά στην πολύκροτη υπόθεση με τα στημένα που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία, από αύριο θα αρχίσουν να περνούν από το γραφείο του ανακριτή οι 11 συλληφθέντες κι ακολούθως θα εξεταστούν και οι υπόλοιποι 68 κατηγορούμενοι. Εκκρεμούν ακόμα οι τέσσερις συλλήψεις για τις οποίες οι αρχές θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνουν.
Πάντως, μην περιμένετε εξελίξεις αύριο, καθώς θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι οι κατηγορούμενοι θα ζητήσουν και θα πάρουν αναβολή ολίγων ημερών, καθώς ακόμα και οι ανακριτικές αρχές δεν έχουν ολοκληρωμένη άποψη, αφού ο όγκος της δικογραφίας είναι τεράστιος.
Ετσι, εξελίξεις θα έχουμε προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, όσον αφορά στο μέτωπο των καταθέσεων των κατηγορούμενων. http://www.sentragoal.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks